Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

El Toro

Poszukuję kobiety z Wawy na dzisiejszy wieczór

Polecane posty

Półko, powiedz mi, nigdy nie miałaś ochoty poznać bliżej osoby, z którą prowadziłaś pasjonujące dyskusje na kafeterii? Czemu nie w tą stronę?

ale ta dziewczyna sie pyta o twój wzrost, wygląd zewnętrzny bo zawód wykonywany to chyba informatyk lub pokrewny :D

raczej nie, owszem byłam ciekawa le to zwykła ciekawos jak przy rozmowie telefonicznej, czasem jednak niewarto poznawac takich osób i zostawic sobie miłe wrazenie z rozmowy

Wyznajesz zatem powierzchowny sposób oceny ludzi... Nie zawiódł Cię?

raczej chodziło mi o to ze na takim forum mozesz sie wydac super rozmówca, majacym wiele do powiedzenia, majacym zdanie na prawie karzdy temat a w rzeczywistosci byc strasznie nudnym burakiem który chce zaliczyc

Albo sie ma coś do powiedzenia, albo nie. Sądzisz, że pisze za mnie ktoś inny? A czy ktoś jest nudny i głupi to podczas takiej rozmowy "pisanej" widać doskonale... Wymieniając z kims kilka postów wiem o nim dużo więcej niz gapiąc się na niego w kawiarni przez pół godziny...

Gość BułkaParyska
ja chętnie spędziłabym miły wieczór z mężczyzną ale jest zbyt gorąco na cokolwiek

niekoniecznie, bo taki post mozna sobie przemyslec . sprawdzic kiedy te kawiarnie sie europie pojawiły :D

a potrzac na osobe w kawiarni mozna naprawde duzo wyczytac o jej zyciu i to kim jest

No właśnie, a Ty półko nie sprawdziłaś, mojej wypowiedzi nie doczytałaś... Sam już nie wiem, o czym to świadczy... ;-)

I jeszcze jedno, o tym czy chcę Ją tylko zaliczyć, uciekać, czy poznawać więcej i więcej decyduje tylko Ona. Jej klasa, inteligencja, mądrość. Z pewnością nie wzrost!!! ;-)

Schowałbym się za żółtą różą, którą bym dla niej przyniósł... Byłoby to w kawiarence sułtan... Wiesz dlaczego?

Cóż, miałaś rację, nie znajdę nikogo, szkoda, zapowiada się piękny, ciepły, romantyczny wieczór...

Gość suaegons
a jakiej muzyki sluchasz?

Gość podoba mi się Wasza
rozmowa. powinniście sie spodkać

ja swój wieczor spedzam z komputerem i lekiem przeciw bólowym wyrwali mi zab i strasznie mnie boli, za to rozmowa z kims jest zajmująca i na chwile moge o tym zapomniec

jazz a nie jezz... z beretem? Nie rozumiem czemu. Ile masz lat półko?