Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcialabym nie byc samą

--------gdzie znalezc szczescie zwane miloscia---------

Polecane posty

Gość pepitka
znalesc jakas pasje, cos lo lubisz robic np jakis kurs, taniec, basen czy jakas organizacja spoleczna. ja w okresie singielstw udzielalam sie wszedzie gdzie sie da i mialam niezla frajde. a moja znajomosc z mezem rozpoczelam od... klotni.

Gość hehehehahaha
dziewczyny bądzcie po prostu sobą, jeżeli kogoś poznacie, ale nie wykazujcie zbytniej desperacji, musicie umieć wyczuć flirt i się w niego wczuć, wiedzieć kiedy można przekroczyć granice do stworzenia czegoś więcej...

Gość kolezanka po fachu
od klotni? :D opowiedz jesli mozesz brzmi ciekawie :D No tak wiemy to pewnie hehe tylko troche gorzej z realizacja tych zalozen :P tym bardziej ze jakos rzadko ktos pojawia sie na horyzoncie, a jak sie juz pojawi to potrafie tylko spieprzyc sprawe, jestem w tym mistrzynia

Gość pepitka
hehehehahaha - nie chodzilo mi o to, by siedziec tylko w domu i czekac tylko by nie chodzic wszedzie z natretnym i desperackim wzrokiem, ze moze dzis kogos poznam. jak najbardziej trzeba wychodzic do ludzi i poznwac ich ale na luzie, bez cisnienia. niestety taka desperacje da sie wyczuc i w facetach i w dziewczynach. i stad tez ci tzw poszukujacy sie czesto rozmijaja a jak sie spotykaja zcesto sie sobie nie podobaja. bo obie strony widza w sobie tzw desperactwo a to odpycha. ile razy organizowane sa jakies spotkania dla singli to czesto koncza sie fiaskiem bo nikt nie chce sie przyznac do bycia tym co szuka. dlatego uwazam, ze warto przesrac o tymnatretnie myslec a skupic sie na jakims hobby. robic to co sie ludzi, znalesc w tym radosc a inni to od razuu tez dostrzega.

Gość hehehehahaha
więc zdając sobie sprawę w czym tkwi problem, możesz coś z tym zrobić, popracuj nad tym, waż każde słowo w rozmowie, postaraj się mówić wolniej, robić więcej przerw - to powinno pomóc Ci się wyluzować.

Kolezanko , sluszna racja ZE MNA PROBLEM JEST TAKI ZE : mam 30lat jestem dosc wysoka 175 nie jestenm szczuplaczkiem 70kg nie mam konkretnych dochodow ,zarabiam tyle ile potrafie nie mam wlasnego mieszkania ,auta, ale za to mam wlasne dziecko w wieku trudnym do przyswojenia

Gość Klaudia podlaskie plpl
wybrac sie gdzies do dyskoteki kluby puby byc mila otwarta byc sobą...zadbac o swoj wyglad to jest wazne w pierwszym kontkacie...napewno sie ktos zainteresuje..a moze warto odezwac sie do milosci jeszcze z czasow szkoly?:P

Gość pepitka
kolezanka po fachu - tak od klotni, w knajpie, chodzilo o wolny stolik, ktorego on nie chcial ustapic mimo, ze byl wolny a mi brakowalo bo bylam w wiekszym gronie. nazwalam go wtedy beznadziejnym i niewychowanym burakiem a on tez mi nie szczedzil:)). W koncu jak juz sie rozwinela ta dyskusja to nie wiadomo kiedy on i jego kolega w jakis sposob sie wlaczyli moje towarzystwo (nawet nie wiem jak bo klotnia trwala i trwala) no a y z klotni zeszlismy na normalniejsza rozmowe. po paru godzinach nawet sie polubielismy no i lubimy tak do dzis choc klotni nie brakuje (ale juz bez tamtych slow):)))

i to wlasnie odstraszza bo nie mam desperacji wyrytej na twarzy czasem widac zmeczenie codziennoscia

Gość kolezanka po fachu
a ze mna problem jest taki, ze mam 21 lat i marne doswiadczenie w kontaktach z facetami...jesli to co przezylam mozna w ogole uznac za jakies doswiadczenie heh... ze swojego wygladu tezz nie jestem do konca zadowolona, ale mimo to wiem ze podobam sie facetom, tylko co z tego heh... niektorzy powiedza ze mloda jecszze jestem i wszytsko przede mna... jasne heh mowie tak sobie od kilku lat i co?:P Dzieki za rady, ja sie zgadzam, ze ta desperacja jest widoczna, musze popracowac nad tym zeby sie jej pozbyc... moze zaczne nauke hiszpanskiego, bo od dluzszego czasu to planuje:D

Gość kolezanka po fachu
pepitka - ciekawy poczatek :D taki inny hehe, gratuluje szczescia :)

Gość pepitka
Kolezanko po fachu ja mojego poznalam majac 22, wlasciwie prawie 23 lata a wiekoszc moich znajomych to mialy po 24-25 lat gdy weszly w stale zwiazki. takze ty naprawde ty jestes bardzo mloda a to szukanie od kilku lat to znaczy od kiedy? od kiedy skonczylas 15 juz mialas takie cisnienie na faceta? myslalam ze masz wiecej a ty tak naprawde dopiero wchodzisz w ten okres gdzie ludzie lacza sie w powazniejsze zwiazki.

Gość kolezanka po fachu
no powiedzmy ze tak od trzech, czterech lat odczuwam pragnienie bycia z kims, ktore z czasem tylko sie nasila hehe. ale wiesz, te lata kiedy mialo sie nascie lat juz minely, te milosci nastoletnie, niedojrzale, pierwsze niesmale pocalunki to wszytsko juz minelo i nie wroci, a szkoda, bo chyba sporo stracilam. ja nie mowie nawet o jakims super stalym zwiazku czy tez faciecie z ktorym chce byc do konca zycia. nad tym sie nie zastanawiam. chcialabym po prostu w koncu dowiedziec sie jak to jest uslyszec slowa kocham cie, p;oczuc jak to jest byc dla kogos calym swiatem, jak czuje sie kobieta ktorej mazczyzna z miloscia patrzy jej w oczy przytula, etc... i sama chcialabym dac komuc milosc, bo z obudzeniem w sobie milosci tez mam niestety problem... serce z kamienia chyba mam heh. poza tym taka romantyczna dusza we mnie siedzi - jak w wiekszosci kobiet :P - ale przez nia mialma troche wykrzywiony obraz milosci heh idealizowalam solbie caly ten 'obrazek' i przez to w wieku 21 lat jesczze sie nie calowalam... hehe normalnie masakra jakas

Gość kolezanka po fachu
kurde chyba przesadzilam :P od czterech lat napewno nie, ale 2,3 lata juz bdzie jak mi sie teskni do tego wszytskiego. Mozee to nie tak dlugo, ale dla mnie wiecznosc i ciagnie sie jak cholera;p

Gość pepitka
N apewno nie jest to masakra. na wszystko przychodzi tez swoj czas. czasem lepiej dluzej poczekac ale byc z kims kto naprawde kocha i docenia niz pojsc za byle tani komplement a potem cierpiec. moj maz tez jest moim pierwszym facetem, pierwszym w sensie seksu, bo przed nim pare razy sie calowalalm, ale wierz mi nie jest tom mile gdy w jeden wieczor sie calujesz a w drugi zero znaku i odewu. dlatego stad lepiej nie isc od razu zm kims tylko dlatego, ze powiedzial ladny komplement. w moim mezu mam ta pewnosc, ze kocha mnie nie tylko za wyglad ale i za charakter serce. tym bardziej, ze nasza znajomosc nie zaczela sie wlasnie od pieknych slowek, raczej odtych gorszych:)) ale potem mi pokazal, ze moge na niego liczyc w potrzebie co jestw azniejsze niz jakies tam "masz piekne oczy".

Gość kolezanka po fachu
pepitko dzieki :) i znowu kurcze uzalam sie nad soba .. tak nie lubie tego robic, ale cxzasem juz po prpstu nie moge :P

Gość kolezanka po fachu
i zycze Ci aby to Wasze szczescie trwalo wiecznie :) bo wioerze ze jest to mozliwe :)

Gość pepitka
Nie dziekuje, Tobie tez zycze szczescia ale nie za wszelka cene tylko takiego by przyszlo w odpowienim momencie. I pamietaj, ze by dac komus szczescie samemu trzeba czuc sie szczesliwym. lubimy otraczac sie ludzi od ktorych wieje optymizmem dlatego najpierw polub siebie i to co robisz a to jest polowa sukcesu by stac sie bardziej interesujaca i intrygujaca dla fajnego faceta.

Gość kolezanka po fachu
masz racje :) powinnam najpierw zadbac o siebie i swoj rozwoj, bo zyje przeciez dla siebie a nie dla faceta ktorego jecszze w moim zyciu nie ma heh. Nie ma co robic tragedii, tylko zajac sie soba, a zycie zaskakuje, moze i mnie zaskoczy kiedys w taki wlasnie sposob i da mi kogos bliskiego :)

-------------------------UP-----------------------------------

GDZIE PYTAM BO JUZ NIE MAM SILY ZYC W SAMOTNOSCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kij_czy_marchewka
Chyba trudno powiedzieć jednoznacznie, gdzie można znaleźć miłość - jest tak wiele możliwości, że tak naprawdę wszystko zależy od osobowości osoby szukajacej; ile osób tyle odpowiedzi - jest nawet filmik o tym http://www.youtube.com/watch?v=YDrUt-Cex8s

Gość fsdafsafdsadsad
Same się na samotność skazujecie słuchając się wszystkich wokół, tylko nie siebie. Faceci pod tym względem są inni bo wiedzą czego chcą zazwyczaj i nie radzą się kolegów w pewnych sprawach.