Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OLiViA_venus

Chwila wróżb dla chętnych!

Polecane posty

Gość jadwiga 1111111
prosze

Gość OLiViA_venus
" mio- mio" za duzo prac dorywczych masz za soba i nie wiesz co dla Ciebie dobre! powinnas usiasc i zastanowic sie co chcesz osiagnac w zyciu! A partner ostatni pod wzgledem zwiazkow ale nie ostni romans!

Gość niefiem
sylwia 26.10.1978..karol 23.01.1981 jak nas widzisz czy cos z tego bedzie? z gory dz i bardzo prosze o odp pozdrawiam

Gość OLiViA_venus
" jadwiga 1111111" czeka Cie wiele niespodzianek sa tez rzeczy o ktorych tutaj nie bede pisac! ze zwiazkami ciezko! Nie moge tego stwierdzic w stu procentach ale odbierana jestes czesto jako furiatka!!

Gość jadwiga 1111111
ale jakie rzeczy chodz ogólnie napisz prosze bo mnie zastanowiłas??

Gość Anastazja ...
Ponawiam... Czy los nas jeszcze połączy? Ilona 18.03.1978 Tomasz 15.08.1975 I co mnie czeka tak ogólnie? Dzieci? praca?

Gość OLiViA_venus
" czarodziejka22 " dlugo siedze nad twoimi kartami bo moze tak bardzo kochasz ze zamykasz gdzies ta odleglosc i ja jej nie widze! Moge Ci powiedziec na pewno ze wszytko potoczy sie po Twojej mysli ( tej pozytywnej) pozbadz sie zazdrosci! i nie wypytuj tyle partneta! On tego nie lubi!

Gość jadwiga 1111111
jakie niespodzianki plizzz napisz

Gość cecyliia
:) ja tez;p;p;p cecyliia a moge jeszcze jedno??? czy bede bogata??? 20.08.85 Gosia i czy z tym facetem bylabym szczesliwa : sebatsian 27.01.82 slicznie dzikeuje

Gość OLiViA_venus
"skrzyneczka111" pisalam Ci juz wczesniej o pracy cofnij sie na poprzednie karty forum!

Gość tirurirurr
Ewa 09.01.1986, z góry dziękuję za wróżbę

Gość puk puk puk puk puk
proszę o wróżbę dotyczącą moich spraw finansowych - czy zawodowo mi się powiedzie ania 3.4.78 :-) 🌼

Gość OLiViA_venus
"patryja 1980" widze u Ciebie trzech synow! W dom dla szybszej sprzedazy musialbys troche zainwestowac co przyniesie mniejszy zysk! Karty dziwnie wskazuja jakbyscie w tym domu i tak nie miszklai teraz wiec warto poczekac ze sprzedaza i sprzedac za korzystna sume!

Gość OLiViA_venus
"ewamroz" te sprawy sadowe maja zwizek z rodzina, ze spodkiem i jeszcze potrwaja ale bedziesz zadowolona z rezultatow! NIE SZARP TAK NERWOW!NIE WARTO

Gość jadwiga 1111111
a moze dasz mi meila tam napisałabys mi wiecej co

Gość proszę o odpowiedz
justyna16 04 1990 jak mi sie ulozy zwiazku?? kiedy bede miala dzieci i ile? z gory dziekuje i pozdrawiam!!!:)

Gość OLiViA_venus
" ....finka" jego milosc pojawi sie w najmniej korzystnym momencie wedlug Ciebie bedzie to obrona na studiach! ale ma szczesliwe karty przynajmniej na najblizsze3 lata!

Gość sussi
Czy mój facet mnie kocha??Czy będzie o mnie walczył?Odp prosze:( Marta 25.07.1991, michal 06.08.1987

Olivia ponawiam prośbę bo widzę że pominęłas ;) ja 6.03.1983 On 4.08.1979 kiedy ciąża, czy może już?

Gość kolor23457
Lukasz 13.04.1981 czy bede mial dobrze platna prace i kiedy moja zona urodzi mi dziecko?

Gość OLiViA_venus
"Broneczka25" Twoj partner mial lub ma problemy zdrowotne..chilowe ale starania o dziecko dopiero dadza efekt z poczatkiem 2010 roku! Srodki antykoncepcyjne ktore zaztywalas maja duzy wplyw na wynik ciazy! bierz pod uwage bliznieta!

Gość cecyliia
ja bylam po broneczce;p;p;p cecyliia a moge jeszcze jedno??? czy bede bogata??? 20.08.85 Gosia i czy z tym facetem bylabym szczesliwa : sebatsian 27.01.82 slicznie dzikeuje :):)

przypominam:) natalia 30.11.1983 łukasz 20.03.1985 czy doczekamy sie w ogole dziecka?

Gość sussi
Wróżko moge prosić o odpowiedź,to dla mnie b.ważne:(

Gość OLiViA_venus
"nataliuś" karty pokazuja dziecko juz! Co wskazuje na dobra nowine jeszcze do konca cieplego okresu!

Gość proszę o odpowiedz
prosze o odpowoedz i chcialabym sie dowiedziec jeszcze kiedy chlopak bedzie na wolnosci? czy juz niebawem czy trzeba jeszcze poczekac i ile??? dziekuje slicznie za odpowiedz

widzisz, nie do konca tak jest ;] moja droga bo nie wham sie, nie podejde sama do niego, mielismy duzo spraw ze soba powiazanych ale na zywo nie porozmawialismy wiec czemu mnie obserwuje za kazdym razem