Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OLiViA_venus

Chwila wróżb dla chętnych!

Polecane posty

wrozko mozesz sprawdzic czy administracja to dobry kierunek studiow dla mnie?

Gość animmka
:) Witam:):) 20.08.1985 - kiedy sie zakocham??? czy bede miala meza?? :)

Gość Maagdaaa
wczoraj prosiłam i się nie doczekałam może dzis droga wrózko z góry dziekuję Magdalena 14.02.1982 czy coś sie zmieni w moim zyciu w najbliższym czasie? I Jak bedzie wygladała moja przyszłosć zawodowa.

Gość pawel pawel pawel
I ZNOW SIE PRZYPOMINAM Paweł ur 23. 03 1970 Aneta ur 9. 06 . okolo 77 - 79 niestety nie znam dokladnie roku urodzenia czy ten uklad ma szanse

Gość MASCOTTE
Zwracam sie do ciebie z pytaniem Czy kiedykolwiek doczekam sie dziecka ktorego tak bardzo pragne.Moja data urodzenia to 06.03.1986 rok. Prosze o odpowiedz

Gość monia333c
ja tez chcialam sie przypomniec:)

Gość leszynianka
jeszcze raz prosze o wiecej informacji malgorzata 14.03.1970 Lee 29.03.1968 trudny zwiazek-czy jego uczucia sa szczere i jak to sie potoczy, czy bedziemy razem

Gość Nelli 23
Oliwko wróżeczko kochana proszę o odpowiedź!!!!Czekam od wczoraj z niecierpliwością!!!!Bardzo mi ciekawo co z nami będzie?1.08.1985 Nadia i Jacek 21.01.1984 proszę o odpowiedź czy będziemy razem ?i czy będziemy mieli dzieci?

Gość mala mala
ewelina 31.03.79 i tomek 30.05.80 Co powiesz o tym związku, czy przetrwa,czy bedzie dobrze,źle ???

Monika 01.09.1991. On Joaquin 28.10.1974. Czy będziemy razem? CZy to jest mój jedyny? Czy on obdezry mnie szczerym uczuciem?Bedziemy mieć dzieci, będziemy szczęsliwi?Ile razem będziemy?

Gość Ewa1812
droga oliwko proszę jak znajdziesz chwile odpowiedz mi czy zakocham się w te wakacje wzajemnością Ewa 18.12.1990 rok

Gość skrzyneczka111
wrózko Olivio, wczoraj pisalas,ze bede miala satysfakcjonujaca prace.Dzis skomplikowaly sie pewne sprawy w obecnej pracy.Powiedz mi czy juz zaczac szukac kolejnej pracy i w jakim zawodzie znajde prace. Beata ur.19.05.1982r. Odpisz jak bedziesz mogla.pozdrawiam

Gość Gosia 26.02.1988
Wróżko, ominęłaś mnie na str 27... Bardzo proszę o odpowiedź. Stoję w obliczu trudnego wyboru, chodzi o sytuację odnośnie studiów, nie wiem co robić...Isc od października na drugi kierunek, na wymarzone studia pomimo tego, że będę musiała pożyczyć dużą sumę pieniędzy? A może iść dopiero za rok, jak skończę obecne studia? Ale boję się, ze wtedy mogą zmienić wymagania... Nie wiem czy w ogóle się dostanę.. Jak będzie wyglądać moja sytuacja finansowa w tym roku, podolam tylu wydatkom? Warto się zapożyczać i próbować w tym roku? Martwię się , że za rok mogą zmienić wymagania i już w ogóle nie będę miała szans, żeby się dostać... Co robić???

JEJKU wrozko, ty jestes niesamowita!!!!!! mialam egzamin tydzien temu i oblaam za wymuszanie pierwszenstwa, a przepraszam , ze ci tak głowe zawracam, ale widzisz mnie na tych studiach?, bo boje sie, ze tej poprawki nie zdam i jak mnie widzisz to powiedz mi czy duzo bede sie uczyła, czy raczej bede prowadzic imprezowe zycie, albo jakies romanse krortkie czy widzisz? Czy poznam nowych ludzi? Czy bede szczesliwa, i czy zaznma choc troche biedy czy jednak szybko znajde prace i bede utrzymywała sie sama, odpowiedz mi prosze, zaleyz mi bardzo i jeszcze raz daje dane 17.03.1990 aha i ja raczej pojde na dziennikarstwo jak cos bo i tak mam małe sznase z ta poprawka zeby isc na jakas przedsiebiorczosc czy cos bo narazie nawet nie szukam zadnych uczelni i nawet nie ma pomysłow, to czy sobie poradze jednak mimo wszytsko na tych studiach?I jak ze zdrowiem bo wczesnij zadawałam to pyt ale chyba zapomniałas odpisac,jedna wrozka z kafe wywrozyła mi szpital, ale ona moiwła ze ma takie przewidzenia ze nie jest wrozka w 2005, jak wrocisz prosze odpowiedz na wsyztskie moje pytania tutaj zawarte

Gość Pizza Girl
To i ja się przypomnę droga wróżko, bo mnie pominęłaś, a to ważne :( Witaj Olivio Moje pytanie brzmi: czy mój były do mnie wróci czy powinnam dać sobie spokój i o nim zapomnieć? Ja 11.09.1989, on 27.01.1988 Bardzo proszę o wróżbę na ten temat... Z góry dziękuję za czas mi poświęcony, bo to dla mnie bardzo ważne.

czekam od 26 str...:( dlaczego mnie omijasz?? 13:44 [zgłoś do usunięcia] zielonożółte oczka ania 10.06.85 i grzegorz 26.05.86 jak ułoży się nasze życie?? kiedy dzieci?? jak nam się ułoży wspólne życie?? kiedy zmiana w finansach??czy dobrym pomysłem jest rzucenie pracy w budrzetówce i poszukanie czegos innego?? i co z grzegorzeg styczeń 76??czy wyzdrowieje??czy nasza przyjaźń przetrwa??

Gość arnilka
a czy ja w koncu schudne?czy znajede kogos? 20.05.1988

Gość loveloveeee
Dziękuję za wróżby. Mam jeszcze jedno pytanie związane z rodziną moją i moim zdrowiem, a także finansami-pracą. Co karty pokazują??

BAAAAARDZO DZIĘKUJĘ ZA ODPOWIEDŹ :) Życzę miłego dnia :)

Dzień dobry wróżko, kiedy wyjdę za mąż wróżko? jaki to będzie mężczyzna? czy on już jest w moim życiu? co mówią karty ? Maria 02.03.1987 z góry dziękuję

"Starlla" nie moge okreslic konkretnej daty Twojego slubu! wyglada na to ze znasz juz swojego meza ale problemem moga byc pewne roznice w wyznaniach religijnych!

Gość ELA 19.11.1975
Dzień dobry OLiViO Napisałaś mi wcześniej że są 3 sprawy które blokuja mój uśmiech czy możesz mi napisać jakie to problemy

" loveloveeee" co do finansow to nie jest zle i zle nie bedzie karty pokazuja tylko zmiany na lepsze u Ciebie w tej kwestii...redyne co widze na temat rodziny to to ze pragniesz stworzyć wlasna! od Twoich wyborow zalezy czy bedzie szczesliwa!

"ELA 19.11.1975" Witaj! widze zawsze w Twoich kartach jakas niepewnosc i strach! jedna sfera dotyczy maciezynstwa i widac ja jasno...pozostalych nie moge sprecyzowac gdyz ta pierwsza jest dominujaca i je tlumi! ale wszystko u Ciebie ma znaleźć pozytywny final! oczekuj nowiny!

czy mogę prosic o pognozę dot. mojego \"związku\"? ja - 16.04.1979 on - 28.11.1983 pozdrawiam

Gość madziaaaaaa
Moze teraz sie uda :) madzia-07.11.85 adam-25.08.83 co bedzie?

ania 10.06.85 i grzegorz 26.05.86 jak ułoży się nasze życie?? kiedy dzieci?? jak nam się ułoży wspólne życie?? kiedy zmiana w finansach??czy dobrym pomysłem jest rzucenie pracy w budrzetówce i poszukanie czegos innego?? i co z grzegorzeg styczeń 76??czy wyzdrowieje??czy nasza przyjaźń przetrwa??