Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OLiViA_venus

Chwila wróżb dla chętnych!

Polecane posty

"niepewność.............. " przykro mi ale widze z jego strony zdrade! chcialabym zeby to nie byla zdrada Ciebie ale wszytko wskazuje na inna kobiete! On jest bardzo wybuchowy i nie uklada sie wam za dobrze! wiele musisz przelknac zeby zwiazek wyszedl na prosta! jesli bedziesz w stanie to zrobic to macie szanse byc razem! al;e nie bedziesz czula sie przy nim nigdy tak kochana jak marzysz!

"linabb " bedziecie razem..dom..dzieci..pies..typowa rodzina macie inne charktery i dzieki temu zwiazek przetrwa wiele cizkich chwil! powodzenia i gartuluje takich kart!

"Anastazja ... " Oczywiscie ze dzialac!..jeszcze o to pytasz! masz jak na tacy podany los ktorym mozesz kierowac! jak dotad nie spelnilas dio konca swojej milosci! Tkwisz w zwiazku w ktorym jedynie finansowo sie uklada tak naprawde bo we wnetrznie nie ma w Tobie uczucia ktore powinno sie juz dawno rozpalic! przemysl czy chcesz zmiany i zadecyduj w koncu! JUZ CI MOWILAM NIE BEDZIE ODWROTU! badz ostrozna!

Gość ela 19.11.1975
OLiViO to znów ja nie daję Ci spokoju. Jeśli możesz to napisz jak potoczy się budowa naszego wymarzonego i długo oczekiwanego domu

"elle1974 " nie widze przyszlosci szczesliwej...z reszta nawet nie szczesliwej...poprostu was razem nie ma jako zgranych w przyszlosci! bedziesz z kims innym!

Gość loveloveeee
Dziecko?? Nasze?? Wiem, że ma skłonności do romansów i boję się, że nie wytrzymam tego:( czy karty pokazują coś jeszcze??

Gość srutkitutki
magda 07.11.85 i adam 25.08.83

"ela 19.11.1975 " tak duzo we wszytko wlkadasz serca!tak wiele dla Ciebie znaczy rodzina ze wszytko co w kolo niej sie kreci bedzie Ci wychodzilo z wielka nadwyzka! Jestes szczesliwasza albo przynajmniej pogodniejsza gdyz rozjasnily sie twoje karty od odtatniego rozkladania z tego co pamietam!

Gość tarantula la
wróżko prosze o wróżbe-jak bedzie wygladalo moje zycie uczuciowe w najblizszej przyszlosci? jakies zmiany a jak tak to kiedy? Małgorzata 18 marzec 1985 z góry dziekuje i pozdrawiam:)

Gość aaaallllaaaa
edyta 05.05.1983 i ryszard 01.02.1953

Witaj 01.11.1972 czy wbędę miała jeszcze jedno dziecko? jak wyglądać będzie w najbliższym czasie moja sytuacja finansowa? mogę w końcu liczyć na wrózbę, bo do południa się nie udało:)

Witaj 01.11.1972 czy wbędę miała jeszcze jedno dziecko? jak wyglądać będzie w najbliższym czasie moja sytuacja finansowa? czy mogę teraz liczyć na wrózbę bo do południa się nie udało?)

Gość anka cyganka
Czy bedzie mi dane spotkac kogos w tym roku. Anka 27 06 1983 Dziekuje z gory i prosze o odpowiedz:)

"loveloveeee " i wlasnie tutaj wiele pozostaje dla ciebie(twoje decyzje) karty ewidentnie wskazuja na romanse ktore Ty musisz zdlawic jesli chcesz tego zwiazku! ale jesli juz mowisz ze nie wytrzymasz tego to moze przemysl czy warto w tym tkwic! bo dziecko z nim mozesz miec ale bedzie bardzo nie szczesliwe a was zamiast zlaczyc rozdzieli!

WItaj wróżko, chciałabym się dowiedzieć co mnie czeka w najbliższym czasie. Zwlasza w sferze uczuć. Malgorzata 18.07.1988 Bardzo dziękuję. Pozdrawiam

"ola2 " dziecka nie widze! za to oddanie sie jakiejs sztuce Cie pochlonie w najblizszym czasie! karty pokazuja ze nie powinnas narzekac na to co mnasz bo masz podobno wiele dobrego i w sobie i kolo siebie!

Gość bardzo proszę o wróżbę
ja też chcę, ja też chce:) czy mogę? Karola 15.05.86 Kamil 27.02.83 jak wygląda moja przyszłość? co się będzie działo względem uczuc..?

Gość ela 19.11.1975
To "przez Ciebie" - jeśli mogę tak napsać "rozjaśniło" mi się, kilka zdań które bardzo wiele dla mnie znaczą

Gość tarantula la
bardzo prosze juz kolejny raz:(

Gość loveloveeee
Dziękuję za wróżby. Mam jeszcze jedno pytanie związane z rodziną moją i moim zdrowiem, a także finansami-pracą. Co karty pokazują??

Gość Magdalena 22.04.1979
Proszę powiedz Droga Olivio co czeka mnie w sprawach sercowych i finansowych.... Nie omiń mnie tym razem, bo to już 3 raz jak na Ciebie poluję:)))

Wróżko czy jest mi pisane małżeństwo? jak tak to jak ten mężczyzna będzie wyglądał? i za jaki czas mniej więcej wyjdę za mąż? Maria 02.03.1987

Gość pawel pawel pawel
zaryzykuje imie Paweł ur. 23 . 0 3 . 1970 moja znajoma 09 . 0 6 i brak roku urodzenia czy mam u niej jakies szanse

"bardzo proszę o wróżbę " on jest nie az tak smiely jak ty i troche go tym przytlaczasz! walczy sam ze soba i nawet nie wiesz o tym a po glowie chodzi mu wiele! aby ukladalo sie wam dobrze musiszposwiecic wiecej uwagi jemu niz sobie! i od czasu do czasu dac mu porzadzic! Bo to y jestes na gorze! aler ogolnie jest pogodnie!

:) Powiedz mi jeszcze proszę jak z pracą i zdrowiem u mojego męża 29.10.1965

"bazienka" uklada sie wam jak narazie i nic nie zapowiada zeby przestalo! klocic sie mozecie jedynie z zazdrosci! a finanse poprowia sie do 3 lat! stala praca!