Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basia basia

chcę rzucić tabsy - boję się

Polecane posty

Gość basia basia

Chciałabym rzycić tabsy które biorę nieprzerwanie od 6 lat , ale cholernie się boję ciąży, a tak naprawdę to chyba jestem uzależniona - bo to było takie wygodne (kiedy chce i zero stresu) Czy są kobiety "długodystansowe" , które rzuciły tabletki antykoncepcyjne ? Proszę napiszcie jak dałyście radę , jak organizm zareagował ?

Gość basia basia
proszę napiszcie coś

no ja tez biore mniej wiecej 5 lat tabletki teraz plastry i tez mysle ze jestem uzalezniona a raczej przyzwyczajona do np braku bólu podczas okresu a organizm moze zareagowac roznie, nie ma co sie sugerowac opiniami innych kobiet

Gość basia basia
gin mówi że bogę brać bez przerwy bo nie palę papierosów, ale jak można go słuchać jak w jego gabinecie wszystko ma logo yasmin lub yasminelle

Gość jak organizm zareagował
? Normalnie - nieregularny okres jak przed braniem tabletek

hehe no a jakbys np poszła do innego ginekologa? i zapytała sie go o to jeden moj ginekolog powiedzial z enie widzi roznicy czy ktos bierze 5 lat czy 10 :D

Gość basia basia
koleżanka rzuciła po 7 latach i teraz ma jakieś problemy - że jajeczek nie ma czy jakoś tak (głupio mi ją pytać ) ma już jedno dziecko i chciała mieć teraz drugie no i szok ja chciałabym rzucić bo wydaje mi się że nasiliły mi się skutki niepożądane: boli mnie głowa mam przekroczone trójglicerydy zatrzymuje mi się woda i nie chce mi się kochać - wolę iść spać - bo ciągle chodzę jakaś niewyspana

Gość Ty tez masz z tym spaniem
?!?! Ja wlasnie nie wiem od czego chce mi sie tak spac , przywalona i w ogle :O , żal A co do sex- tez nic , waga skoczyła Piersi urosly Ale co z tego że łaże caly czas ospana i otępiała :O , w dzień spie jak zabita :O Cukier mam w normie...

Gość basia basia
no właśnie cukier w normie, cholesterol w normie , tylko te głupie trójglicerydy przekroczone , jak powiedział o tym wynikach ginowi ( że w ulotce napisano że nie można brać wtedy tabsów) to powiedział że nie są aż tak bardzo przekroczone i że mam odłożyć słodycze i pić oliwe z oliwek. Tak samo .... kiedyś miałam więcej energii a teraz jestem taka ociężała i niby yasmin nie zatrzymuje wody w organizmie... gów... prawda zatrzymuje i się tyje .......przez 6 lat przytyłam 8 kg i wydaje mi się że to zasługa yasminu