Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sabide

chetnie z kims pogadam...

Polecane posty

swinie a domysleliscie sie kto widzial mnie pierwszy na forum ?:P

Boofiasty Bombat Pewnie moderatorka jakas chciala nam dyskusje zepsuc :), ale my sie reaktywujemy :) Wolnosc slowa w koncu jest :D

milczy jak zakleta :P:P:P nie wazne koniec ja tylko powiedzialam kto i teraz ten temat zamkniety :D

ladyeees Mnie tez to zdziwilo, ale slyszalem, ze to podszyw w jednym temacie, ale nie bede pisal kogo. (ale podobno jest tez prawdziwy klozecik na tym forum.)

ja tam wiem swoje i nic nie powiem.... koniec tematu ciach doktorku a ile ty masz alt?

tak 25 lat...zarabiam 12tys zl na miesiac jezdze audi tt, mieszkam w londynie i facet mnie zdradzal...i zyl na moim utrzymaniu chujowo

Sabide widocznie to dupek, a nie facet ja nigdy bym nie zdradzil. Znajdziesz jeszcze kogos. Nie wolno sie poddawac :)

sabide :D mam nadzieję że kiedyś osiągnę to co Ty... jednak bez tej zdrady, bo ja jestem w te klocki bardzo slaba psychicznie:( boofiasty maila sprawdz...gleboko osadzona ci foty wyslala:P

ja wiem ze znajde ..tyle ze widzisz zapieprzasz bo chcesz by bylo wam razem dobrze myslisz o przyszlosci a on bachora zmajstrowal i jeszcze kase ode mnie chcial i nadal chce