Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majka01234

Temperatuta pod pacha 34,5 to czy w ciazy moze byc 36,6?

Polecane posty

Witajcie z rana dzis zmierzylam temp i jest 36,7 no niewiem co to moze oznaczac a dc 35 czyzby sie udalo?Wieczorkiem bede.

Witajcie 🌻 majka ja dziś miałam identyczną tempkę - o 6:35 - 36,7 :D:D:D a potem znów spałam i o 8:00 już 36,8. Ale wpisuję tą pierwszą. I tak: moje tempki w tym cyklu sa takie: 1dc- 36,3 2dc - 12 dc - slub i podroz wiec brak pomiarow 13dc - 36,4 17dc - 36,4 18dc - 36,4 owu? 19dc (1fl) - 36,6 20dc (2fl) - 36,6 21dc (3fl) - 36,65 22dc (4fl) - 36,65 23dc (5fl) - 36,7 24dc (6fl) - 36,73 25dc (7fl) - 36,5 26dc (8fl) - 36,55 27dc (9fl) - 36,7 ( 1,5 h potem - 36,8) Więc tempka się podniosła i to jest fajne ale nie nastawiam się, mam bolesne i napięte piersi, rano po obudzeniu czułam mulenie w podbrzuszu. Mam też zaparcia ale to miewałam wcześniej też. I tyle. :) Mam nadzieję że obie będziemy się cieszyć niedługo ;) A ile masz lat i skąd jestes? No i kiedy testujesz? bo ja w sobotę lub w piątek ale postaram się wytrzymać do soboty!

no ja też 26 :) ale jestem z dolnego śląska choć od 1,5 r mieszkam z Mężem w Trójmieście :) Mężatka od 25 dni - staramy się od czerwca. Daj znać jak test - trzymam kciuki!!!! 🌻

Witajcie dzisiejszy test Negatywny a 36dc temp 36,8.niewiem co o tym myslec i brzuch dolem mnie boli jak sie bardziej pomecze np w pracy.

no to ja też nie wiem o co chodzi? może za wcześnie ten test? ja dziś rano 36,65 wiec spadła trońkę i już na bank nie licze na nic - moze nastepnym razem pozdrawiam

Gość przestańcie się
nakręcać...na bank obydwie dostaniecie okres!!!

Broneczka witaj u mnie dzis tempka 36,9 czyli sie podniosla i cycki bola strasznie:) a u ciebie jak tam?

Cześć dziewczyny, jedno pytanie, czy wy temperaturę mierzycie co najmniej po 4 godzinach snu nie wstając z łóżka?? I o tej samej godzinie,najlepiej waginalnie lub w ustach bo jeśli nie, to wtedy temperatury Wam nic nie mówią,są zakłócone.

majka242 Ja mierze zawsze o 7 i minimum po 4godzinach snu takze chyba dobrze,tylko zaciekawia mnie co jest taka wysoka temp a testa zrobilam wczoraj i negatywny.

Witajcie Dzis u mnie temp znowu podskoczyla i jest 37,0 hmm ciekawe czy to oznacza ciaze czy co.a 38dc u mnie

Cześć ja proponuje iść na bete bo na testy płytkowe kase sie wydaje a czasem nic nie wykazują a koszt takiego testu beta w granicy 30 zł. i jest wynik 100% pewny

Beatka:D wiesz z kim piszesz?hehe no poczekam jeszcze tydzien ale korci mnie test kupic:)

AAAAAAAAAAAAAAAA już wiem z kim pisze a tak to już wiem o co chodzi i narazie tylko testy hi hi ale fajnie .No to topik sobie wklejam do moich tematów

Beatka tak tak @ dalej brak:) hehe zrymowalo mi sie:) i mam cicha nadzieje ze sie udalo wkoncu a jaki masz sluz w ciazy?jak wyglada i czy jest go duzo czy malo?

Majka kiedyś było go dużo a czasem aż za dużo tak jakby sie polało i wkładki musiałam nosić i zmieniać dość często a teraz już prawie niema tzn jest ale mało jest taki biały mleczny i lepki ale nie ciągnący

Kurde to ja mam podobny:) jejku ale bym byla szczesliwa i tez niemam duzo.No czekamy nadal.

Pewnie że czekamy musimy tylko wiem jak Ty sie czujesz nerwy czy udało sie czy nie a testy mogą w konia Cie robić

No wlasnie zwlaszcza jak zrobilam tak jak ci pisalam i 1 kreska wyszla ale moglo byc za wczesniej albo test kijowy jakis

Jestem z wiadomosciami na bierzaco.A test mialam plytkowy Quick cos tam.ale jak go rozebralam to normalny pasek taki zwykly jak testy owul bo bylam ciekawa czy moze cos widac hehe:)

Ja też miałam Quik vi coś tam ale nie pamiętam c. on powinien pokazać ale niestety nie każdemu pokaże i dlatego lepiej test zrobić bete

Ja bym zrobiła jak już bedziesz mogła bete bo na testy plytkowe majątki stracisz. Majka - Poczta

Beatka Hmm no ale czy jest sens jak w piatek do gina ide?i czy musze miec skierowanie ale chyba nie moze pojde we wtorek zobacze.

Skierowania nie trzeba a jak idziesz do gina w piątek to bez sensy robić chyba że dla pewności sama niewiem tylko nie kupuj już tych testów bo to strata pieniędzy i taniej wyjdzie beta