majka01234 0 Napisano Lipiec 25, 2009 Nio oki juz nie ma sensu kupowac pojde do gina to mi powie co i jak. Odezwe sie na pewno jak bede w Pl bo mam nadzieje ze neta bedziemy miec.A teraz jem budyn bo cos mi ostatnio bardzo smakuje i ide sie kapac i spac.Odezwe sie jeszcze jutro po kosciele przed wyjazdem.Ale kurde czemu mnie piersi tak napinkalaja strasznie od tyg gdzies tak jak ta tempka wysoka jest a mierzylam jakies 2h temu to 37,5 hmm dziwne cos.No zobaczymy. To do jutra.papa:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Lipiec 25, 2009 Ja też uciekam a piersi ból jest w ciąży normalny mnie tak bolały ze dotknąć nie mogłam za nic i chłop cierpiał hi hi ale już nie boli. Bedziemy w kontakcie wkońcu mamy nr. telefonu. Całuski pa pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka01234 0 Napisano Lipiec 25, 2009 dzieki odezwe sie na pewno:) Super mi sie z Toba rozmawia i widze ze moge na Ciebie liczyc:) buziaczki i dzieki za wszystko.papa:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka01234 0 Napisano Lipiec 26, 2009 A dzis podskoczyla znowu 37,1 niewiem co o tym myslec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Lipiec 26, 2009 Majka a może jednak sie udało?????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka01234 0 Napisano Lipiec 26, 2009 Beatka mam taka cichutenka nadzieje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Lipiec 26, 2009 Majka ja też mam nadzieje że to dzidzia a nie organizm szwankuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka01234 0 Napisano Lipiec 26, 2009 No dam Ci na pewno znac jak sie dowiem co to u mnie w brzuszku sie dzieje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Lipiec 26, 2009 Ja bede czekać na wiadomość i zresztą pewnie nie wytrzymam i sie sama wcześniej odezwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach