Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Modliszka22

nowy prywatny szpital w wawie-12 tys za porod

Polecane posty

Gość OPERACJA jak
jak znieczulamy prywatnie czy na kase chorych? prywatnie -siostro zastrzyk prosze na kase chorych-aaaa kotki 2.......

Gość ceny takie bo to warszawka
w małych miastach masz to samo całkiem za darmo

Gość iza_99899
Korzystałam w medicover z usług położnej, bez lekarza, tzn. był obecny ale nie było konieczności żeby przychodził, bo wszystko było w porządku.

Założyłam ten temat ponad 7 lat temu. Gdybym mogła cofnąć czas... Mój poród zakończył się fatalnie dla dziecka. Lekarz na siłę wypchnal mi córkę i uszkodził nerw splotu barkowego. Długa rehabilitacja przyniosła efekty. Nie ma śladu po urazie. Przy drugiej ciąży od początku wszystko inaczej zaplanowałam. Wydałam dużo pieniędzy, ale urodziłam bez komplikacji.

Gość gość
Witam, drogie mamy które rodziły w szpitalu Medicover czy możecie podzielić się informacjami. Chce rodzic w tym szpitalu ale mam ok.300km do Warszawy i nie mam od kogo zaczerpnąć informacji.

Gość gość
To prawda, że przy komplikacjach takie kliniki wypinają się na pacjentki i odsyłają do państwowych placówek. Osobna sala, tv i uśmiechnięty personel to fajna sprawa, ale tu chodzi o bezpieczeństwo kobiety i dziecka, a nie fanaberie. Prywatna klinika często tego nie zapewnia przy tzw. trudnych ciążach (wystarczy, że masz cukrzycę ciążową i problem robią, każą podpisywać aneksy).