Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michał po studiach ale...

Wszystkie dziewczyny !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedzcie ............................

Polecane posty

padaka ::::::::: chodzi o to że Wy kobiety tylko sciemniacie że kochacie dzieci i ich dobro.!!!!! Co chwile czytam tu topiki pod tytułem ::: _ teściowie nie chca zaopiekowac sie przez 2 tygodnie moim dzieckiem. Nie wyjade na wakacje do Egiptu ??????? Co robić ???? Pomocy :( - Ile biora opiekunki ???? Dzis musze wyskoczyć do kina wieczorkiem z psiapsiółkę ? :) itd !!! Wszystkie łazicie jak kórwy ubrane !!!!!!! Nawet po 40-stce wystawiacie cyce na wierzch , albo miniówy ! Suki zapchlone

"po częsci masz rację ale przykład z kobieta która zarabia 5000 zł i szuka bogatego faceta był doskonałym przykładem na to że debilizm , chamstwo i brak współczucia to domena polek !!!!" hahahaha, chamstwo? :P współczucie? człowieku, kobiety pociąga zaradny facet. po co komuś nieudacznik życiowy? zeby go utrzymywać i nigdy nie poznać lepszego zycia, żyć z wypłaty do wyplaty i na wszystkim oszczedzać?? można być z kimś kto zarabia 1000zł pod warunkiem ze jest młody i ma zapał do tego żeby jemu i jego rodzinie żyło sie jak w bajce! nie ma nic gorszego jak mlody mężczyzna ktory próbuje przekonać kobiete że bieda jest super :o

Gość sandrus80
Domek za 50 000, miszkanie 500 000.Poczytaj troszkę gazet,ogłoszeń.To nie są żadne ceny z kosmosu, takie są polskie realia

ja odrzuciłabym chłopaka, który miałby wykształcenie niższe od mojego. :O bo stwierdziłabym, że facet nie na moim poziomie i że nie chciało mu się uczyć = totalny leń :(:(

Gość padaka
dobra, żyj dalej w swoim zajebistym wyimaginowanym światku i szukaj kobiety, która cię wesprze w twojej biedzie zarówno umysłowej jak i finansowej, powodzenia :D🖐️

Michal, czy cię kopnęla jakas kobieta w dupe, z powodu Twoich niskich zarobków, ze tak sie tu rzucasz???

sandrus :::::::: trzeba wiedziec jak wydawać ! :) michal 3 :::::::: bob budowniczy ????? :D widać że nie :D 55 tyś to i tak niemała kasa jak na budowe domu ! Grunt to kolejny wydatek ale sam dom to koszt ok. 55 tyś. 64 m kw.

Gość gyiuhojk
nie wszystkie na to patrza www.myspace.com/angellafilm

''Domek za 50 000, miszkanie 500 000'' Kolejny debil. Za 50 000 zł to ty nawet dzialki nie kupisz, chyba że na wsi.

Gość olgeeee
nie chcialabym miec takiego faceta jak autor. widac ze niedojrzaly szczyl.biedakom nie

jestem biotechnologiem i wierz mi ze domowymi metodami można wyleczyć trądzik albo wywołać biegunkę :P natomiast są tez choroby na które nie pomogą flawonoidy ale np. droga kuracja hormonalna. Chyba że znasz jakiś związek ktory może zastąpić ludzkie hormony ;) jeśli tak to poprosze jego wzór strukturalny :)

''Grunt to kolejny wydatek ale sam dom to koszt ok. 55 tyś. 64 m kw. '' Za 55 tyś to ty sobie zbudujesz ale stan surowy otwarty, a deweloperski to ponad 100tyś. Plus dzialka, podlaczenie mediów, razem 200tyś zł.

"55 tyś to i tak niemała kasa jak na budowe domu ! " Widać, ze nie musiałeś załatwiać wszelkich papierów, nie płaciłeś za działkę, podłącz, itd... Ale jak widac, masz dopiero fundamenty :D

sandrus ::::::::::: Twoja wypowiedź odnośnie cen domów mnie rozwaliła :D:D:D Wiadomo że gazety piszą wygórowane ceny wmawiając klientowi że to okazja bo dzięki temu żyja skurwysyny i wyzyskiwacze !!!!!!! Ktoś kto ma swój rozum nie uwierzy jakiejś durnej reklamie że mleko jest zdrowe . Prawda jest taka że jest niezdrowe ! Ktoś kto ma rozum nie uwierzy gazecie reklamującej Nizoral jako skuteczny szampon przeciw łupieżowi bo to tylko pozory. JUż lepszy jest okład z łopianu czy choćby pokrzywy. Ktoś kto ma rozum nie kupi jakiegoś zestawu ćwiczeń do odchudzania z mango bo to dziadostwo itp. Media chyba Ci rozum zeżarły debilko !

Gość sandrus80
czytaj matole dokladnie.Domek na działce rekreacyjnej, naszej wlasnej działce-50000.maly,letniskowy domek.dlatego nei wierze ze dom wybuduje za 55000 ja nas domek-altanka wyszedł 50000

Michał3! podpisuę się pod Twoim tekstem. Chciałam dobudować piętro do swojego domu i wyszło ok.100 tyś. Michał po studiach ale.....gówniarz z Ciebie

cholerka :::::::: Tak , kopneła mnie pewna idiotka która teraz chce wrócić bo zorientowała sie że bogaty facet lubi zdradzać i trzymac kobietę na łańcuchu :D No cóż : chciwość podobnie jak ciekawość - pierwszy stopień do piekła :)

Gość nie chce mi sie logowac
I nie chce mi się czytać całego topiku, ale... Tak samo jak nie chcę, żeby facet mnie utrzymywał- tak i ja nie mam zamiaru utrzymywać faceta. Moja matka całe życie pracowała sama żeby utrzymać całą rodzinę, bo ojciec dwie lewe ręce do zarabiania. W dupie mam takie życie.

Gość sandrus80
ja pierdole:) ale masz nasrane nieźle.Kup mi 90 metrowe mieszkanie, w Poznaniu,nawet za 200 000 zł to cie ozłocę:D jestes nienormalny.Pewnie z babcią wszóstkęz rodzicami meiszkacie i się wymądrzasz:)

Idę spać, ten temat mnie wynudził 💤 Jak widać, autor jest śmieszny i dalsza dyskusja z tak zacofana osoba nie ma sensu...

sandras ::::::::: Skąd sprowadzasz materiały ???? Porównywałas ceny przynajmniej w 20 miejscach ? Kto buduje dom ?????????? Chyba nie powiesz że wynajełaś sobie pijaczków spod sklepu za 5 zł na godzine ? :D Jakich materiałów użyłaś ?????? To jest szeroki temat , ja nie napisze dokładnie jak to zrobiłem bo szkoda mi na to czasu. Temat tyczy materializmu kobiet i na tym się skupiam :)

Dziwie sie, zę ta laska chce wrócic do Ciebie :D Owlałabym zostać z tam,tym, niz wracać do takiego prostaka jak Ty :o Cos te studia niewiele ci dały. Kształć sie dalej

Gość superlaska w adidaskach
Michał to kolejna ofiara naszej polskiej rzeczywistości. Zapierdalał na studiach a teraz nie może znależć porządnej pracy i flustracja zjebała mu mózg. A do tego laska na którą się ślinił związała się z kasiastym kolesiem i bardzo mozliwe,że nie z powodu kasy a on dorabia sobie ideologię.Przykre

Sandrus ::::::::::: Czy ty jesteś nienormalna ??????? Pisałem wcześniej że żeby zdecydować sie na kupno mieszkania to trzeba być debilem do sześcianu !!!!!!!!! Wynajme tymczasowy owszem ale niew kupno !!!!!!!!!!!! Ja pierdolę , co za palant :( Sklerotyku jedz orzechy to może pamięć ci sie poprawi :)

superlaska ::::: Nie kombinuj dziunia :D Już po samej wypowiedzi widzę że blondynka z Ciebie , albo farbowana lala. Lubisz w mini chodzić co ? :D

rzeczywiście niezły palant z Ciebie :P ja tez już lepiej nie czytam tego topiku. Staram sie unikać ludzi, którzy są nieszczęśliwi na własne życzenie :D

Gość superlaska w adidaskach
I oczywiście agresja bo wiesz,że trafiłam w sedno. Sam przed sobą wiesz dobrze jaka jest prawda. W w mini chodzę a owszem bo przecież lato jest

Gość nie chce mi sie logowac
Dlaczego nie odniesiesz sie do mojej wypowiedzi? Nie pasuje do Twojej wizji materialistki?

Pierdolcie sie szmaty!

no i co ? :( Brak argumentów to koniec dyskusji tak ? :D Poszły zawstydzone z wymówką konieczności snu :D Może i dobrze bo jako ciekawostke dodam że najzdrowszy sen to taki który trwa pomiedzy 22:00 a 6:00 :) Pełne 8 godzin snu w tych godzinach to czytse zdrowie i energia na cały dzień :) Jeżeli jeszcze dodamy poranna gimnastykę którtej zapewne tłuste dobrze zarabiające tu panie nie uprawiają to wtedy moglibyśmy już mówić o mozliwości zapierdalania w pracy bez najmnijeszych niecheci :)