Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michał po studiach ale...

Wszystkie dziewczyny !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedzcie ............................

Polecane posty

Gość nie chce mi sie logowac
Michałku... a jakie Ty studia skończyłeś, hm? ;)

ależ ja wierze, najlepsze ciuchy kupuję wiadomo gdzie, ale dlatego np na porządne buty mogę sobie czasem pozwolić.

psychodemolka :::::::::::: Robię problem bo czuje że stoję na przegranej pozycji :(

Gość frufru
"Michał po studiach ale... - superlaska :::::::: no no , zaskoczenie miłe Ale co z tego skoro k**wiszonek z ciebie " krótko mówiąc kazda baba dla autora to albo materialistka, albo kurwa. co jasno ukazuje sens dyskusji :D ludzie w związku mają zarabiać łącznie tyle, żeby mogli się utrzymac. jakie ma znaczenie kto więcej, kto mniej, skoro w małżeństwie i tak wszystko wspólne? natomiast sytuacja gdy jedno wisi na drugim z - lenistwa? wyrachowania? "w imię zasad"? - jest nie do przyjecia. przynies mi do domu nawet i te 2000 netto, zarobione uczciwą pracą, i jest git.

Kobiety to jednak mają faktycznie strasznie plytkie myślenie. Ale pociesze cie że tylko tutaj na kafe. Poprostu tutaj sam odpad przesiaduje.

Gość sandrus80
michasiu, nie mamy opiekunki, sam sobie przeczysz.nie chcesz zeby kobiety lecialy na kase, moga zaraiac wiecej od meza a nie byc na ich utzrymaniu.to kto bedzie z dzieckiem?mąz? jesli kobieta chce sama opiekowac sie swoim dzieckiem, to tez wymaga od mezczyzny zeby godziwie zarabiał.jeśli sie mu noga podwinie, zwolnią go, to nie ptrzekresla małzenstwa.Kobieta podswiadomie szuka zaradniejszego= zamożniejszego,zeby czuć się bezpiecznie.I tu jest Twoja odpowiedz.Czyli dobrze zarabiający mają być samotni?I kobiety mają wybierać fajtłapy życiowe? Mogę się założyć ze nie jesteś po studiach, bardzo niedojrzale piszesz.Zapenw też mieszkasz w jakieś wiosne albo neiwielkiej mieścinie.Wierzę,ze za 2000 zł wyżejesz.Jeśli dojdzie żona i dzieci, zapewniam cie, ze nie bedzie tak wesoło. Co do plazmy-a któż jej teraz nie ma?czy to jakiś wyznacznik lukssusu i pychy?komórek jeszcze kilkanascie lat temu tez nie bylo czyli teraz nie powinniesmy ich uzywac?

Dominik : Dokładnie! Skończyłe studia , wydałem mnóstwo kasy a teraz zauważyłem że bez znajomości to i z posiadaczem wykształecenia podstawowego przegram :(

Gość superlaska w adidaskach
michał3 ty też tu jesteś odpadzie

Gość frufru
"Myślisz że studia nie kosztują, wyda na nie 20tyś zł i co żadnej gwarancji nie ma ze skończy i że będzie lepiej zarabial. Więc teoretyzować każdy potrafi." nie ma gwarancji?? wystarczy się ogarnąć i uczyć. i masz gwarancję że je skończysz :D

odpowiesz mi?

Gość frufru
"Co do plazmy-a któż jej teraz nie ma?" ja nei mam. i miec nie bede. jest mi idealnie zbędna.

Gość sandrus80
no to za kilka lat zostaniesz bez telewizora:) Zapsuł mi się telewizor, to bede szukała starego rupiecia w komisach, byle nie kupować lcd bo to pyszne jest.Smieszni jestescie

fru fru :::::::: i jest ok :) sandrus : nie zdrabniaj mi :( Nie mogę z Tobą , nie dogadamny się :(

Gość superlaska w adidaskach
Czyli miałam rację.Skończyłeś studia i nie możesz znależć sensownej pracy. I laska odeszła do bogatszego....a Ty mnie od blondynek i kurew wyzywasz. ech

Gość michunnn
witam witam tak sobie siedze i czytam i koles zakladajacy temat ma niezle zryty leb masz koleszko niezle kompleksy

''nie ma gwarancji?? wystarczy się ogarnąć i uczyć. i masz gwarancję że je skończysz '' Jakieś ciulowe kierunki na prywatnych uczelnaich to pewnie tylko, że nic mu po tym. Na technicznych państwowych uczelniach tylko niewielka część kończy z dyplomem.

Gość sandrus80
Sorki za tego michasia, ale kojarzysz mi się z takim prostym chłopcem ze wsi:)

michał3 Jaka niewielka część, co Ty gadasz :D Musisz mieć straszne trudności ze zdobywaniem wiedzy, naprawde :o

Dobra , temat uznam za wyczerpany :) I tak nie zmienię przecież Was kobiety :( Chcecie luksusu to proszę bardzo , szukajcie sobie :) Najwyżej bede sam ale niech mi żadna póxniej nie wraca z podkulonym ogonem bo bogaty był gorszy niż "biedny" :D Znam rodzinę , co prawda z wioski , ale 1200 netto wystarcza spokojnie dla całej "czwórki" - mąż , zona , dwójka dzieci. Brzmi to dla Was śmiesznie ale tak ajest

Gość frufru
"sandrus80 - no to za kilka lat zostaniesz bez telewizora Zapsuł mi się telewizor, to bede szukała starego rupiecia w komisach, byle nie kupować lcd bo to pyszne jest.Smieszni jestescie" nie zrozumiałyśmy się :) plazma jest mi zbędna bo nie oglądam telewizji. WCALE. :) oczywiscie jak mi za jakiś czas odbije i jednak zapragnę tego pudełka to też kupię jakies przyzwoite, a nie stare i byle jakie "dla zasady". ale poki co jest mi to zbędne.

Gość frufru
"Na technicznych państwowych uczelniach tylko niewielka część kończy z dyplomem." stary nie kpij :D "Znam rodzinę , co prawda z wioski , ale 1200 netto wystarcza spokojnie dla całej "czwórki" - mąż , zona , dwójka dzieci." bez przesady, pewnie ze wystarczy, ale co to za życie?...

dlaczego kobieta miałaby nie wybrać faceta z kasą? jeżeli on oczekuje od niej,że ona urodzi mu dzieci i je odchowa ? nie oszukujmy się ale więcej czasu na wychowanie dzieci poświęca matka niż ich ojciec, kobieta traci przy tym zdrowie nerwy swoja figury i jest wykonczona psychicznie dzien dnia a zdarza sie ze nikt jej przy tym nie pomaga a facet siedzi w pracy dzien dnia ! w dzisiejszych czasach, zeby kobieta byla zrelaksowana zadbana a przy tym cieszyla sie z zycia powinna wziac sobie faceta z kasa ! i w dodatek starszego ! takze apeluje do dziewczyn : ogladajcie sie za starszymi i kasiastymi tylko nie skapymi !!!!!!!! :P :)))

Dobranoc , jutro tu wrócę i mam cichą nadzieję że trafię na inne osoby bo może okaże się że są jeszzce normalne kobiety , przynajmniej jakaś jedna :) :D Dobranoc zamożne Panie dokarmiające swoje rozciągniete żołądki w pubach i restauracjach w których to daja najgorszy szit do żarcia :D Śpijcie dobrze a z samego rana wypijcie kawę która was postawi na nogi :) :D A później siedźcie przed monitorem swojego komputerka w pracy non stop 8 h bez odrywania oczu :) Ok , koniec drwin :)

Gość sandrus80
Michasiu to mamy siedziec w tej pracy czy nie?bo raz piszesz ze złe matki zostawiaja z opiekunkami dzieci a same pracuja a innym razem ze kobiety maja pracowac a nie byc pijawkami.

\'\'Jaka niewielka część, co Ty gadasz Musisz mieć straszne trudności ze zdobywaniem wiedzy, naprawde \'\' Uczelnia AGH, kierunek Elektronika. Na początku było nas prawie 90 osób, ukończyło chyba tylko 5. Jak ja byłem jeszcze na 2 roku to już wtedy było mniej niż połowa. Więc jak widzisz na trudnych studiach nie kończą prawie wszyscy. Dla porównania więdzy ma na tyle, że na innej uczelni skończyl bym to z palcem w dupie. Mam takie osoby w pracy kóre nie mają zielonego pojęcia o temacie.

delicja ::::::::: Ok, bierz kasiatego faceta , apeluj tak do wszystkich kobiet :D Tylko nie zdziw się jak taki facet bedzie Cię miał za zabawkę , nie bedzie szanował Cię , będzie zdradzął bo bedzie g ostać na kurwy - 300 zł za godzinę albo 1600 za całą noc :D brawo za tok myślenie , daleko zajdziesz :)

Gość matti007
a ty nie chodzisz do restauracji czy pubow?to gdzie spotykasz sie ze znajomymi? na imprezach w swietlicach czy w remizach strażackich na dancingach?:D?

Gość sandrus80
aaa,to ten co ma kase to zdradza a ten biedny nei zdradza bo go nie stac?:D ile miałes lat Michasiu jak tatuś was zostawił?

Gość michunnn
"Dobranoc zamożne Panie dokarmiające swoje rozciągniete żołądki w pubach i restauracjach w których to daja najgorszy szit do żarcia" Widac ze masz pojecie o restauracjach o ile wogole kiedyś byłes w takim miejscu chyba ze mc donalds uwazasz za taka restauracje