Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michał po studiach ale...

Wszystkie dziewczyny !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedzcie ............................

Polecane posty

Gość sandrus80
jakiś ty mądry michaś:D opatentuj twój pomysł, zeby nie kupować mieszkan tylko wynajmowac.Miliony na tym zarobisz:D.lepiej placic od 2000 zł za wynejem(o 4 pokojowe chodzi) niż spłacać sobie juz swoje.Kurczę, naprawdę musisz opatentować pomysł.Nasze mieszkanie jest w szeregowych budynkach, nowch 2 piętrowych na luksusowym osiedlu.Mamy działkę rekreacyjną i tam mały domek, to nam wystarcza.jesteśmy zdecydowanie za mieszkaniem w miescie niż domek za 55000 zł na pegeerach z mamusią

nie chce mi się logowac ::::::::::: Przepraszam :) Facet który ma lewe ręce do roboty to rzeczywiście dziad. Ale chodzi mi o inny typ faceta. Pracowity ale posiadający taki zawód że wiele nie zarobi. 2000 zł netto maks :(

Nie chciało mi się czytać wszystkich awanturniczych wypowiedzi. Moja brzmi tak: W rodzinie liczy sie stabilność, jak już miałabym zakładać rodzinę i rodzić dzieci, to tylko facetowi, który zdoła mnie utrzymać. Nie mówię, że zawsze w każdej sytuacji- ale chociażby w momencie, kiedy zaawansowana ciąża wykluczy moją możliwość pracy (taki mam zawód, że by się nie dało), oraz kiedy dzieckiem będzie trzeba się zająć. Nie każdej kobiecie udaje się wrócić do pracy w pełnym zakresie, bo czasem połączenie wychowania i pracy wymaga obniżenia standardu, zostawia mniej czasu na pracę. Dlatego facet musi być na tyle zaradny i stabilny finansowo, żeby nie tyle mi, ale jego dziecku nigdy nie zabrakło niczego w życiu- i nie mam na myśli rozpieszczania.

sandrus ::::::::: a widzisz , szkoda że ty z mąrdościa nie masz nic wspólnego :( No tak : domek w mieście na luksusowum osiedlu , mrrrr......... raj na ziemi :D boże :( Nie lepiej było napisac tak : Drogi Michałku , ja przynajmniej bycze swój tłusty tyłeczek na porannej trawce koszonej przez moich pracowników i przyglądam się mężowi który pływa niczym kaczka na naszym wyjebistym basenie podglądając jednoczesnie przebieg wyscigów koni w mojej nowej plazmie , szkoda tylko że moja opiekunka zażądąła podwyzki za opiekowanie sie 24 h na dobe moim dzieckiem :(

Prawiczek- jeśli mam lepsze zarobki, czemu nie, bedzie łatwiej, jak on zajmie sie domem i dzieckiem a ja praca, tylko który facet tak zechce?

entka :::::::: Czy facet który zarabia 2 tyś netto nie nadaje się na męża ??? :( Tak szczerze napisz

Gość nie chce mi sie logowac
Dlaczego ma sie nie nadawac?

entka :::::::::::: Ok , rozumiem chyba juz Ciebie. Przynajmniej nie masz dolarów w oczach jak nasza tu Ankesenaom , cholerka czy o zgrozo sansrus albo krytyczne oko

Nadaje się i pełno rodzin z takich zarobków żyje. Żona niech jeszcze z 1300 zarobi i za 3300zł na ręka można spokojnie utzrymać rodzine.

zależy gdzie zamierzam z nim żyć, ile ja zarabiam i czy w razie "w" ma odłożoną kasę np na chwile, kiedy nie mogłabym wrócić do pracy a dziecko będzie potrzebować tony pieluch itp. Jeśli ma szansę na dorobienie, lub odłożene, czemu nie? Ale w dużym mieście na wynajętej klitce, jak z czegoś takiego odłożyć, choćby na kolonię na przyszłośc dla dziecka? albo wspólne wakacje? Jego sama pensja pójdzie na opłaty.

Gość superlaska w adidaskach
Nadaje się, mój zarabia 1800 ,ja 1700 i normalnie żyjemy.Dodam,że mamy malutką córeczkę i spłacamy kredyt mieszkaniowy.Więc nie wkurwiaj się na wszystkie baby tylko szukaj odpowiedniej

Gość dominik100
O kurwa nie zmieniłęm nika z podszywu

ale za miastem życie jest tańsze. no i kobieta nie wychowuje całe wieki.

No własnie : dlaczego ????????? Jeżeli ktoś ma rozum w głowie to za 2 tyś może bez najmniejszego problemu wygodnie żyć ! Tylko jak to wytłumaczyć tym idiotkom które uznają za dobre buty tylko powyżej 300 zł , skoro czasem lepsze można kupić za 50 :D Nie ma to jak media i gazety , każda idiotka jest posłuszna ich treściom jak diabłu :D

ale gdybym chciala mieszkac w takim Poznaniu- kawalerka kosztuje ok 1500- a gdzie no pokój dla dziecka? Jestem realistką i już, wolę mieć zapas na ciężkie chwile, ale wszystko się da zrobić

superlaska :::::::: no no , zaskoczenie miłe :D Ale co z tego skoro kurwiszonek z ciebie :(

Gość nie chce mi sie logowac
Zależy gdzie- im większe miasto tym trudniej. W małym jak najbardziej- utrzymasz i jeszcze odłożysz, ale nie w dużym mieście. 1300 ambitna kobieta? Nie bądź śmieszny. Nawiązując do kobiet, które uważają, że facet powinien zarabiać przynajmniej tyle co one. Wyobraź sobie: kobieta zarabia 10 tys., facet wspomniane przez Ciebie 2 tys.. Żyją na wysokim poziomie- bo ich stać- w końcu razem mają 12 tys., ale... ta jego wypłata, to na opłaty starcza, albo nawet połowę opłat. I co? Nie uważasz, że to jest utrzymywanie faceta?

Gość dominik100
''Tylko jak to wytłumaczyć tym idiotkom które uznają za dobre buty tylko powyżej 300 zł , skoro czasem lepsze można kupić za 50 '' chyba kpisz za 50zł sie zaraz rozlecą i są nie wygodne.

Jako kobieta już mówię, czasem te buty nie za 300 ale może 100-150 zł sa naprawdę lepsze, bardziej się je szanuje, na dłużej starczają, a do tego są drobnym uszczęśliwiaczem w codziennym babskim życiu

A Ty dalej agresywny . Niech Ci będzie, pień się dalej a jak dostaniesz zawału to i tak znajdziesz na niego domowy sposób

Żebyśmy się dobrze rozumieli to powiem tak :::: Miałem dziewczyne przez 3 lata. Wszystko cud miód. Ostatnio miesiąc temu poznała jakiegoś biznesmana i odeszła do Niego. Teraz ten miał Ja gdzieś jak to typowy bogacz i biedna chce wrócić do mnie bo nikt bardziej ode mnie Jej nie szanował. Tylko że ja teraz zamiast uczucia czuje \do Niej nienawiść :( Nie kocham Jej , mam Ją gdzieś , nie chce znać .... bo wiem że kasa najważniejsza dla niej ....... a przynajmniej ważniejsza od miłości.

Gość dominik100
Powinieneś tej kurwie dać w ryj.

superlaska ::::::::::: :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

odpuściła sobie fajnego dla rzekomo lepszego- jej wola i strata. nie daj sie wodzić za nos i grać sobie na emocjach i tyle

ludzie ta dyskusja jest bez sensui, kazdy jest z kim chce a ty michal nie zmusisz kobiet do bycia z toba lub nioe, ine uogolniajmy, sa rozne kobiety , rozni ludzie,to ile facet zarabia swiadczy o zaradnosci, pracowitosci wiec to cecha charakteru, jak ktos ma zawod za 2000 to niech lepiej pomysli o zmianie np. niech skonczy studia i znajdzie lepsza prace, ja osobiscie zwiaze sie tylko z facetem ktory bedzie zarabial tak zeby utrzymac rodzine czyli mnie i dzieci, uwazam ze to matka jest w domu i opiekuje sie dziecmi, nie jestem feministka, roznice w plci sa i ebda, faceci sa silniejsi dlatego to oni od wiekow polowali a kobiety zajmowaly sie domem

No widzisz i to właśnie była ta nieodpowiednia.

entka :::::::::: wiesz co ? :) Ja ubieram się conajmniej dwa razy taniej niż moja siostra :) A mimo to efekt jest taki że mam o wiele lepsze ubranie ( materiał ) i lepiej wygląda na mnie :) Uwierz mi że czasem za grosze można kupić cos co jest warte "majątek" Przykład :::: Jedej chory kupi antybiotyk , syrop na kaszel warty razem 50 zł bo jest cięzko przeziebiony. Drugi taki sam chory kupi sobie dwie cebule , mietę i 5 cytryn. Warte jakieś 8-10 zł. Wiesz kto sie lepiej wyleczy ??????? :D Zgadnij :)

Gość dominik100
''jak ktos ma zawod za 2000 to niech lepiej pomysli o zmianie np. niech skonczy studia i znajdzie lepsza prace,'' Skończ pierdolić i teoretyzować. Myślisz że studia nie kosztują, wyda na nie 20tyś zł i co żadnej gwarancji nie ma ze skończy i że będzie lepiej zarabial. Więc teoretyzować każdy potrafi.