Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hh..

ludzie przejmowac sie tym czy nie?

Polecane posty

Gość hh..

kurcze dzisiaj wzielam tak po prostu komorke mojego faceta i weszlam sobie na wiadomosci a tam np sms do kolezanki " dziekuje jestes kochana" - to podziekowanie za materialy na studia albo do innej kolezanki ze studiow "ciesze sie ze bedziemy w jednej grupie to beda ciekawe zajecia z toba" albo" moze przyjechac po ciebie " to tak wyrwane z kontekstu ale ta kolezanka mieszka obok niego i czasem jada razem na uczelnie ale zeby specjalnie podjezdzac pod jej dom? ok to te informacje sa z zimy i teraz widze ze nie ma aktualnych ale jakos mnie ruszyly i jeszcze sms do siosty bo zalatwil jej nianie do dziecka i w smsie pyta jej "ladna chociaz?" kurcze za duzo tego jak dla mnie :( nie wiem czy zawracac sobie tym glowe

chlop...nic dodac, nic ujac (jesli on jest Waga, to sie nie przejmuj)

Gość hh..
la vita ale normalne takie smsy bo juz sama realnie ocenic nie umiem. dodam ze on od zawsze mial wokol siebie kolezanki tak jakos wyszlo ze otaczal sie plcia zenska

Gość los pikos
a ja tak po prostu strzeliłbym cię w twarz :) moja droga co to znaczy, że wzięłaś tak po prostu nie swoją komórkę i czego oczekiwałaś? jesteś zawiedziona, że nie ma tam czegoś o co mogłabyś wprost oskarżyć swojego faceta :p

Gość hh..
los pikos-- no nie ma ale jednak te slowa do kolezanek ruszyly mnie :( a tak wogole o tez mi zabieral niera komorke i chcial sprawdzac smsy

Gość hh..
dziewczyny probuje zrozumiec czy slowa do kolezanek " jestes kochana lub to beda ciekawe zajecia z toba " sa normalne i mam pytanie czy normalne jest to ze na koncu do kolezanek pisze "caluski

jak on brał twoja komórkę to niech się nie dziwi, że wzięłaś jego.Więc chyba możesz otwarcie się go zapytać czemu tak pisze

Gość ko
zalezy jaki to facet jaki ma temperament i jaie ma podejscie do zycia moj caly czas jak dzwonie i pytam co tam u niego to powtarza jedno " ze juz rozlewaja biurówke (0,5l) i ida sie zabawic bo zycie jest krotki" albo pisze ze pzyjdzie pozniej bo musi wpasc jeszcze na masaz do salonu obok" a to takie zgrywki jego bo i tak siedzi do pozna w pracy co do sms do innych _ ma specyficzne poczucie humoru jeli chodzi o siostry wiec jesli napisal by cos o urodzie niani to tylko cos podobnego " czy moglbym zaprosic na kawke milą pania:D " wiec jak masz takiego samego to nie masz sie czym martwic wierny jak pies ogrodnika i jednoczesnie krowa ktora dużo muczy a mało mleka daje

Gość hh..
mala24-- tzn on sie draznil ze mna ze chce sprawdzic moje smsy + usmieszek a ja ze nie i koniec mimo ze nic do ukrycia nie mialam no wiec wyrywal mi z reki ale tak na zarty w konsekwencji jednak nie czytal a mnie nie wiem co podkusilo. ko -- hm to jest taka dobra osoba i uczynna dla innych i zawsze stara sie byc mily i usmiechniety dla kazdego. on zartuje do mnei w ten sposob ze np mowi " z kim to rozmawiasz co, ladnie zdradzasz mnie" + do tego podniesiony glos specjalnie na zarty. z jednej strony on wyznaje zasade ze ludziom trzeba mowic mile slowa wiec moze to to ale i tak mnie ukluly te slowa jego

Gość hh..
kurcze no nie moge sobie znalezc miejsca :( dziewczyny napiszcie tylko czy "caluski" kolezance ze studiow to jest normalne :O

Gość jupiter1
czy slowo ze ktos jest kochany nie oznacza ze kogos sie kocha przypadkiem?

Gość lililinkaaaa
ja bym się jednak troche zmartwiła.... mój facet tez zawsze miał dużo koleżanek, miał spore powodzenie, laki same za nim latały. Ale odkąd jesteśmy razem to nie pisze z nimi smsów. One nie raz coś napiszą ale on nie chce odpisywać, mimo ze mówie zeby odpsał chociaż z grzeczności, ale on mówi ze nie i koniec. Fakt faktem ze te kolezanki juz nie raz probowały mi go odpi c :P ale nic z tego dlatego ja bym sie troche zmartwila.....

Gość super dziewczyno
Uwielbiam jak ktoś musi sie pytać na kawe czy powinien sie przejmować. Albo sie przejmujesz albo nie. widocznie tak skoro o tym biadolisz. najlepiej powiedz swojemu facetowi o watpliwosciach zobaczysz jak sie ucieszy ze mu czytasz smsy... i ty nie wiesz czy jemu ufac...?

dziewczyny napiszcie tylko czy "caluski" kolezance ze studiow to jest normalne " młodzi ludzie często uzywaja nadinterpretacji słownych .... i tak słowo 'kocham cie" rzucone w smsie moze oznaczac wiele .... np dziekuje ze zrobiłas to ... ze mi cos pozyczyłas ze bez ciebie nie dał bym sobie rady ... :D

Mysle, że ten facet podrywa swoja koleżanke - moze liczy na niezobowiązujący sex? Na pewno jest w stosunku do Ciebie nieuczciwy...

szkoda, ze on Ci nie przeczytal archiwum, pewnie tez wielu rzeczy ciekawych by sie dowiedzial. Skoro to sa tylko zdania wyrawane z kontekstu. Zapamietalas z tego to co chcialas zapamietac. Udowodnilas sobie na sile , ze Twoj chlopak jest ta zla osoba w waszym zwiazku. Zreszta to bylo dawno, teraz pewnie wasze relacje inaczej wygladaja. Nie widze sensu robic jakichs wyrzutow jemu z tego powodu. Ale skoro chcesz, to pogadaj z nim. Rozmowa jest podobna najlepsza by wyjasnic nieporozumienie.

Gość hh..
lilinka-- te smsy to albo zyczenia swiateczne albo jakies podziekowania za pomoc albo jakas informacja na studia ale zawsze tak ladnie sie zwraca nie bylo ich az tak wiele do jednej jakies 3 smsy w grudniu i od tego momentu nie widzialam juz zadnego ma jeszcze kolezanke z lat ktora bardzo lubi ale nic poza tym to akurat wiem napenwo i czasem napisze do niej "kwiatek" ale to zartobliwie tu akurat wiem ze nie mam sie co martwic ale te inne o ktorych pisalam powyzej nie daja mi spokoju. i najgorsze ze nic nie moge zrobic aha on widzial ze bralam jego komorke i nie reagowal a poszedl zwyczajnie spac. a ja po przeczytaniu bylam oschla i on wyszedl do pracy smutny :(

tak calkiem uczciwe, to to nie jest. nie jestesmy w Ameryce, gdzie kazdy i przy kazdej okazji uzywa \"kocham cie\", \"kocham was\"...z drugiej strony, to mialam kiedys ciocie, co do kazdego mowila: alez kochana, to bylo tak...albo: kochana, nie wierz mu... (twoj facet podrywa po partyzancku...)

Gość Bragg81
pytanko jak sie wita z waszymi wspólnymi przyjaciółmi to czy daje buziaka znajomej czy podaje jej rękę ? kolezanki które znam od dłuższego czasu witam i żegnam buziakiem i tak samo w smsach.

Gość hh..
charming to bylo w zimie a przeciez bylismy ze soba i relacj byly takie same jak sa mowil ze kocha mnie ponad zycie :(

nie pocieszajcie jej - facet ewidentnie lubi z tą kolezanką spedzac czas i deje jej to do zrozumienia - on coś kręci!!

"mowil ze kocha mnie ponad zycie" bo moze i tak jest... a kolezanke chce po prostu przelecieć...

Gość hh..
la vita-- on nie uzyl slowa kocham cie a "jestes kochana " w podziece za materialy na ktorych mu bardzo zalezalo komiczne-- naprawde uwazasz jak uwazasz czy ironizujesz?

Gość hh..
komiczne - tego wiem ze nie zrobi ale martwi mnie fakt ze ta dziewczyna mu sie podoba i jeszcze sobie przypomnialam ze pisal do niej " to do wieczora na skype bede czekal" :( tez sms z zimy. kurcze i jak z nim o tym porozmawiac skoro nie chce sie wygadac ze czytalam nie moge mu nic zarzucic

nie wiem jak masz z nim porozmawiac... ale ta dziewczyna na 100% nie jest mu obojętna... koleś ma na nią ochote :P

Gość Bragg81
smiać mi się chce z was . Ja mam ochote na co 3 moją koleżanke a mojej kobiety nie zdradzam. to że mu sie podoba i jest dla niej miły nie znaczy żę zdradzi.

Gość o mój Boże
komiczne, nie dołuj dziewczyny ;) skoro wciąż wierzy w piękną, baśniową i romantyczną miłość aż po grób, niech wierzy ;)

Gość hh..
komiczne mysle ze nie zrobilby tego bo wie ze nie byloby powrotu do mnie a on sie boi mnie stracic sam tak mowil ale to jest typ ktory potrzebuje adoracji by podniesc swoja wartosc i moze tylko podlizuje sie tym kolezankom dla uzyskania sympatii ?