malutka369 0 Napisano Lipiec 20, 2009 Dziewczyny jakie mialyscie pierwsze objawy ciazy pomijajac brak miesiaczki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka369 0 Napisano Lipiec 20, 2009 Te wczesne objawy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FRANKAZWARSZAWY 0 Napisano Lipiec 20, 2009 zwiększone wydzielanie upławów, bolące sutki i mięsowstręt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka369 0 Napisano Lipiec 20, 2009 Miesowstret... :) ja od dziecinstwa nie jem innego miesia nizeli fileta z kurczaka na obiad raz w tyg. Ale dzieki za odp A te uplawy to w jakim czasie sie pojawiaja od zaplodnienia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka369 0 Napisano Lipiec 21, 2009 A czy ktoras z Was miala cos w stylu przeziebinia pecherza? Nie wiem co myslec co wlasnie takie cos mnie zlapalo wczoraj. A @ mam dostac dopiero 26 lipca... To bedzie moj najdluzszy cykl :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja 123454321 Napisano Lipiec 21, 2009 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=613332 tutaj wejdz i sobie poczytaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach