Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misska

czy zwiazek na odległosc może przetrwac?

Polecane posty

Gość misska
to pewnie przez to ze jest daleko od ciebie i nie moze tego wytrzymac..przeciesz cie kocha..dopiero co mi pisałes ze chcecie mied dzidzusia

Gość damaha
napisala mi ze nic do mnie nie czuje. chce mi sie plakac.napisz do mnie na gg 10888305

Gość misska
ok napisze napewno za kilka minut bo teraz gadam przez chwile przez tel

Gość snhhjkkkkjjjkkkk
Wg mnie zwiazek taki ma przyszlosc ale jedynie gdy ktoras ze stron w koncu sie przeprowadzi. I tak bylo w moim przypadku, wyjechalam do niego! Narazie nei zaluje :) Ale poprzedni zwiazek rozpadl sie bo chlopak zaczal wyjezdzac za granice i tak mu sie spodobalo ze jak mowilam zeby zamieszkac juz w polsce to nie chcial...

Gość misska
damaha-bywasz jeszcze na kafe?

Gość Angel1230
serio myślicie że taki związek może preztrwać? a jak to zrobić? przeciez zazdrosc i ciekawosc czasami zzera...a co gorsza ogromna tesknota...:( ja jestem z chłopakiem 1,5 roku na odleglosc ponad 200 km..ale jest ciezko...

Gość Maria Antonina II
Taki związek ma szanse przetrwać i moje małżeństwo jest tego przykładem. Mieszkaliśmy 160 km od siebie, widywaliśmy się najczęściej co dwa tygodnie, przez pare miesięcy co weekend. Pociągneliśmy tak 5 lat. Czy ja wiem czy ciężko? będąc w związku na odległość wiedziałam, że nie będę go mogła mieć na każde zawołanie, że będę musiała mu bezgranicznie zaufać. Będąc w takim związku trzeba przewaluować pojęcie związek. Nie jesteśmy o zazdrośni o byle pierdołę, ufamy sobie i najważniejsze - chcemy być razem aż do śmierci. Tyle wystarczy. Przydałaby się do tego odpowiedzialna, dorosła para, nie gówniarstwo które chce sie zabawić ;)

Gość Angel1230
moj chłopak mowi ze ja sie zachowuje jakbysmy juz byli po slubie...a on tak nie chce...to co mam zrobic? zmienic zachowanie czy odpuscic?

Gość zakochałam się w facecie
który mieszka 300 km ode mnie... nie wiem czy pakować się w taki związek, bo wiem że z reguły ciężko jest taką znajomość utrzymać