Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cuukierkowa

chciałam tylko otworzyć konserwę /

Polecane posty

Gość cuukierkowa

Niedawno z moim chlopakiem,ktorego bardzo kocham, bylismy u mnie w domu i chcialam mu pokazać ze umiem otworzyc konserwe zębami...Gdy trzymałam w zębach to cos do otwierania wuwczas zeslizgnelo mi sie oni i wbilo sie miedzy zeby wybijajac przy okazji jeden zebow z korzeniem...Bylam przerarzona..caly czas krwawilam i patrzylam na puszke pasztetu na kturej lezal moj zakrwawiony zab.....moj chlopak stal i sie smiam(on mnie tak kocha,ze po porstu wpadl w szok i nie mogl dojsc do siebie)..nie wiedzialam co mam robic,...moj chlopak powiedzial mi zebysmy go przykleili jakos....nie podobalo mi sie to zbytnio,ale posluchalam go poniewarz on jest ode mnie starszy...gdy przykleilismy zab i klej wysechl zorientowalam sie ze przykleilismy go odwrotnie (tylem na przod)..dlatego tak mnie bolalo przy wstawianiu go z powrotem :(((( moj chlopak dostal ataku smiechu (byl w naprawde glebokim szoku,ze cos mi sie stało).Nastepnego dnia w szkole,rozpowiedzial o tym wszytskim :((( wszyscy sie smiali :(( ten zab jest strasznie widoczny przy usmiechu (to jest trujka),ale boje sie o wszytskim powiedziec rodzicom :((((( Co powinnam zrobić ? :(((( Może powinnam go sobie znowu wybić o puszkę z pasztetem ????? CO ROBIC ?? :(((( POMOZCIE !!!!! :(((((((( Przepraszam za bledy,ale mam stwierdzona dysleksje,ale coraz wiecej cwicze (przepisuje ksiazki) i bledy powoli znikają

Gość ekhm.......
co za nedzna prowokacja

Gość mam to wszystko
dzięki za poprawę humoru :D

Gość rozbawionaa
HAHAHA

Gość mam to wszystko
a tak w ogóle zapraszam do siebie, mam kilka puszek do otworzenia a otwieracz gdzieś mi się zapodział :p

Gość cieraa
lol

Gość bambarylkaa
hahaaahh dobre,przyklej go na super glue hahah