Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuuubbuuttt

seks oralny- nie macie obrzydzenia?

Polecane posty

Gość uuuubbuuttt

U mojego mężczyzny strasznie obrzydza mnie zapach z tamtego miejsca :-(

Gość uuuubbuuttt
nawet po umyciu ma taki straszny zapach... pomieszanie moczu i nie wiem czego :-( a głupio mi mu to powiedziec

Gość uuuubbuuttt
czyli brzydki zapach członka nie jest normą? To mój pierwszy facet z ktorym uprawiam ten rodzaj milosci

no chyba ocipiałaś, kwiatuszku :) Mój facet to zawsze tak ładnie pachnie, płynem do higieny intymnej, sama mu wybrałam i znienacka podrzuciłam na półkę, to z ciekawości użył. Teraz na stracie prawie zawsze słyszy, że ślicznie pachnie :D

Gość uuuubbuuttt
a skąd miałam wiedziec? skoro tylko z tym... :-) on zawsze się wkurza, że za mało u nas seksu oralnego a mnie na samą myśl dławi :-(

u czystego faceta to nic tam brzydko nie pachnie:P Może zaproponuj mu wspólną kąpiel wymyj go tam dobrze a potem do dzieła:D

Gość uuuubbuuttt
też tak czasem robię... ale wiesz nie zawsze jest czas na kapiel, a wtedy tragedia, on dosyć obrażalski, i nie wiem jak to mu zasygnalizować?

Też musisz mu podrzucić płyn. :) Albo zaczynać seksowanie od wspólnego prysznica, jeśli oponuje przed myciem. Ale z takim pewnie nie chcesz być... Fe, jakby mi mój TŻ się nie mył :/

Gość uuuubbuuttt
jest bardzo seksowny, przystojne, ale ten zapach!!!!!!!!! Masakra!!!!

" też tak czasem robię... ale wiesz nie zawsze jest czas na kapiel, a wtedy tragedia, on dosyć obrażalski, i nie wiem jak to mu zasygnalizować?" On chce od Ciebie seksu oralnego nie umywszy się przedtem? :o

Gość gwiad_ka
mój tez pachnie cudownie, świeżo. Zawsze jest czyściutki, zadbany az milo go tam pocalowac :) nie brzydze sie bo kocham a poza tym nie wyczulam nigdy przykrego zapachu

Gość uuuubbuuttt
tak, chce seksu oralnego nie umywszy się :-(

Gość uuuubbuuttt
No czasami strasznie!!! Przede mną miał dziewczynę z którą był 3 lata i niby robiła mu to co chwile, jak ona wytrzymywała to nie wiem!!!!

Gość uuuubbuuttt
hahaha dobre :-)

ej ochydne... powiedz mu wprost chcesz lodzika to go wpierw umyj albo zapytaj sie czy on ma stac czy ma byc czysty moze to go ruszy

Gość uuuubbuuttt
a Wy dziewczyny często robicie "to" swoim facetom?

Gość uuuubbuuttt
oj tam myje sie rano i pewnie w nocy, ale jak My sie spotykamy popołudniu to juz nie jest taki swieżutki...:

nie rob mu tego kiedy brzydko pachnie .. a jak jest swiezutki to to podkreslaj jak ladnie pachnie i w ogole :) pewnie sie zorientuje o co chodzi i zacznie go czesciej myc.

ja robię często, ale mój jest generalnie czysty. Nie wyobrażam sobie by w takie upaly nie brać w dzień prysznica, przecież wiadomo, że człowiek się poci i samo mycie rano i wieczorem nie wystarcza

Ło.. dziewczyno.. to on się chyba rzeczywiście nie myje.. mój facet nie śmiałby nawet o to poprosić, gdyby nie czuł się świeżo.. zawsze jest czysty, zadbany, pachnący .. a ten Twój to jakiś dziwny.. i wcale się nie dziwie, że wiesz, jak mu to powiedzieć, bo to bardzo krępujące dla niego będzie.. ale jak się nie umie samemu o siebie zadbać to cóż..hehe