Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malllgosssskkaaa

wyrywam wlosy i jem je

Polecane posty

Gość malllgosssskkaaa

Gość malllgosssskkaaa
juz prawie nie mam wcale :(

Gość betanna
Ale dlaczego ? smakują ci i robisz to z premedytacją ,czy po prostu tego nie kontrolujesz?

ogladalam kiedys program w ktorym dziewczyna robila to samo.nabardziej smakowaly jej cebulki:O zapamietalam tyklo tyle ,ze to objaw nerwicy ........ chyba natrectw. ta laska byla juz prawie lysa na czubku ale przy pomocy psychiatry i lekow wyszla z tego:)

Gość mati2
to smacznego...

Gość betanna
Żaden wstyd iść do psychologa albo nawet i psychiatry ,a tylko on ci pomoże .Teraz ludzie chodza bez zażenowania i ty tez powinnaś.Sama kiedyś poszłam kiedy napadły mnie cyganki i miałam stany lękowe ,kiedy sama wychodziłam na miasto.Porozmawiałyśmy ,przepisała mi ziółka i po problemie.Może tobie też się uda ,czasami wystarczy komuś powiedzieć ,wyżalić się .Myślę ,że u ciebie będzie potrzebnych więcej wizyt ,ale pomyśl jaka potem będzie poprawa.Nic się nie martw ,tylko umów wizytę,możesz nawet na kasę chorych bez problemu.

Gość gruszkakula
Prawdopodobnie cierpisz na zaburzenie zwane trichofagią. Powinnaś skorzystać z pomocy psychiatry, a także lekarza rodzinnego, ponieważ w Twoim żołądku mogą zalegać kłęby włosów, co w oczywisty sposób nie jest zdrowe. Da się z tym walczyć, ale musisz zgłosić się do specjalisty.