Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała mi z ryjem psim

od kilku godzin mój facet milczy !! nie wiem co robić?!

Polecane posty

Gość mała mi z ryjem psim

o 14 powinien sie odezwać(jest na szkoleniu) tymczasem ma wyłączony tel.dodam ze tam gdzie jest prawie w ogole zasięgu nie ma poza tym w tel (mojego faceta) bardzo szybko pada bateria,jednak wiem ze juz dawno by ją podłączył bo prawie godzine temu skończył to cholerne szkolenie.martwie sie !!!co mam robić??

Gość a ja nieeeeee
Może nie panikować? przecież szkolenie mogło się przedłużyć czy coś tam jeszcze innego.

Gość czekac
MASZ CZEKACPOD TELEFONEM AZ ZADZWONI PIPO:D

Pewnie spacyfikowała go Policja pod KDT i telefon, podobnie jak jego głowa, doznały powaznych obrażeń :classic_cool:🖐️

Gość yyyyyy
jak sie martwisz to zadzwon np do jego rodzenstwa.np do znajomych co mieszkaja blisko niego i popros kogos ze znajomych zeby go odwiedza..lub sama jedz do niego jak masz nie daleko;)

Gość 1234567....
hehehehehe matko kochana nie obraź się ale śmieszą mnie takie teksty a nie przyszło Ci na myśl że szkolenie się przedłużyło ....sama pisałaś że tam słaby zasięg i z baterią problem ...wyluzuj i czekaj co najwyżej za 2-3 godz sama zadzwoń

zawsze szczery nie wiem czy tak własnie zachwuje sie Twoja żona/kobieta gdy daje du*y,natomiast wiem ze mój ukochany jest wierny jak piesio tak tak, naturalnie :-)

pewnie wylaczyl tel na czas szkolenia po moze poszli na obiad i dlatego jeszcze nie wlaczyl:)

Gość jakby zawsze szczeremu
ktokolwiek dawal dupy to moze przez chwile poczulby sie facetem i skonczyl siedziec na babskich stronach hahaha a teraz pedale mnie zacytuj bo tylko to potrafisz zniewiesciala cioto i dodaj do tego swoj mega madry koment czekam

ze mój ukochany jest wierny jak piesio" chyba był :) do 14.00 :P

Gość wede
to tak trudno zadzwonic do jego kumpli lub kolezanek ktrozy mieszkja blisko niego..i oni moga go isc odwiedzic...

ja tez sie stresuje jak moj facet nie oddzwania na czas, mysle sobie nie wiadomo co, że go samochód potrącił albo coś! spróbuj jeszcze zadzwonić lub zadzwoń do jakiegoś jego znajomego? nie ma kogoś kto jest z nim na szkoleniu? ja zwykle dzwonie do kogoś znajomego :) już taka jestem nadwrażliwa :)

po 3 szkolenie sie nie przedłuzyło to wiem na pewno" wysłałas smsa z hasłem "gdzie jest" na nr 7345 za 5,89 + vat ? :P

Gość jakby zawsze szczeremu
regres a ty co nastepny pedalek?na meskim forum nie masz o czym gadac?spierdalaj do kumpli o ile takowych posiadasz

jestescie niemili wiecie? ok ... kolezanko on zapewne stoi w korku, jest duzy ruch na miescie to ptrzeciez godziny szczytu sie zaczynaja .... nie ma dostepu do 230 v by sie podładowac a jego ładowarka samochodowa własnie odmówiła poszłuszenstwa... pewnie jak dotrze zaraz z miejsca do ciebie odzwoni nie przejmuj sie jakos sie ułozy :D

nie no to spoko ;) jutro mozemy sie smialo spodziewac topiku twojego autorstwa "poszedł wyrzucic smieci ,i nie ma go 15 min ... co mam o tym myśleć ? " :P

Gość autorko jesteś
żałosna z takim podejściem. idz kupić sobie nowy piórnik bo wrześień się zbliża.

być moze i jestem żałosna,ale tez jedyna w swoim rodzaju i własnie to jest we mnie najfajniejsze:D:Da co do piórnika to owszem pomysle o tym:D:D tylko nie wiem czy w myszke miki czy kaczora nie koniecznie donalda:D:D:D

Gość panikara jesteś.
moj chlopak nie odzywa sie do mnie od rana, a mial sie odezwac o 14 !!! KURWA STRASZNE RZECZY !! on jest calym twoim swiatem? nie masz wlasnego zycia, ze tak srasz pod siebie ?

moj chlopak nie odzywa sie do mnie od rana, a mial sie odezwac o 14 !!! to wy sie umawiacie ze swoimi chlopakami na konkretną godzinę żeby zadzwonił?? :o