Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała mi z ryjem psim

od kilku godzin mój facet milczy !! nie wiem co robić?!

Polecane posty

Gość jesteś szmacianą
kukiełką :D

tak jest całym moim swiatem " a ja ostatnio słyszałem jak moja koleżanka mowiła że "cały świat ma w dupie " :P

Gość mozesz
tylko masz niskie poczucie wartosci. on sie odezwie. tylko ,ze pozniej. nie widze powodu by panikowac. ty sie martwisz,ze cos mu sie stalo na szkoleniu, czy tym, ze skoro sie nie odzywa to pewnie zainteresowal sie jakas dupą , a o Tobie nie mysli ?

Gość to że on jest całym
twoim światem, nie oznacza,że ty jego również.

zainteresowal sie jakas dupą , a o Tobie nie mysli " w tym przypadku słowa ; "jakas dupa" " a o tobie nie mysli" moga byc bardzo zgubne .... proponował bym nie stresowac w ten sposób autorki została juz raz zdradzona ... nie moze sobie pozwolic na jeszcze jeden wybryk .. :P

nie nie my sobie w pełni ufamy i wiem ze dla niego licze sie tylko ja(oczywiscie to idzie w obie strony),bardziej martwi mnie to ze mogłoby mu sie cos stac...z jednej strony podswiadomosc mowi mi ze to nie mozliwe ze jest wszystko w porzadku a z drugiej zaś "włącza mi sie czerwona lampka(nie wina)" :D:D:D:D

Gość wertyuioplkj
Kobiety, jesteście dziwne, facet wiedząc, że musi się meldować zadzwoni powie to co chcecie usłyszeć a i tak zrobi to na co on będzie miał ochotę.Ja nie musze umawiać się na telefony ze swoim facetem, bo wiem, że zadzwoni wtedy kiedy będzie mógł, apoza tym wystarczy się czymś zająć i nawet nie wiedomo kiedy mija kilka godzin :)

Gość chyba jesteś slepo
w nim zakochana.. :D moze jak Cie zdradzi drugi raz, to otworzysz swe oczy :D a tak w ógole, jak można zdrade wybaczyć ?:D

czytaj uwaznie" wiesz nie jestem tobą :P nie wiem jakie masz wahania nastrojów ? nie moge stwierdzic czy był to podszyw :P

Gość nie zdradził autorki
zrobił to teraz między 12 a 14 :D i nie zadzwonił bo ma wyrzuty sumienia, albo tamta się dobrze rucha i dalej to robią :) achh..

o a mój tam zadzwonił do mnie jeszcze przed skonczeniem pracy, wlasnie przed chwila, a konczy o 16... biedny juz nie mógł pewnie wytrzymac...;)

Gość wertyuioplkj
może jestem dziwna, ale nie rozumiem w jaki sposób może uspokoić telefon?

Gość a co.............
odezwał się ???????????????

Gość wertyuioplkj
no właśnie, odezwał się i co powiedział?

Gość a ja ciebie
rozumiem, bo ja zawsze tak samo reaguje:P Ale pociesze się, że te miliony razy co kiedykolwiek panikowałam, nigdy nie było powodów;)

Gość kalafiorowa
idealnie sobie dobrałaś pseudo. szmaciana kukiełka - trociny zamiast mózgu! idiotka!

Gość co za pojjebane ludzie
ale wy jestescie co niektorzy popier*oleni....jak wam sie cos nie podoba to wypierda*ać stad...inteligentni sie kurrwa znalezli od siedmiu bolesci,spojrzcie na siebie kretyni

Gość co za pojjebane ludzie
kuurwa znalazły sie dziiwki ktore wlasnego zycia nie maja nikt ich nie chce i zazdroszcza autorce...facet wam zdechnie tez nie bedziecie sie martwic???zal mi was zlamasy jeebane