Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EwelinaEwa

Na mój temat nikt konkretnie na ogólnym nie odpowiedział to was zapytam

Polecane posty

Czy wszystkie chcecie mieć dzieci i wasi partnerzy też? Co prawda na ogólnym mój temat brzmiał troche inaczej, ale mogę go przekształcić by poznać opinię innych

hmmm a dokładniej w czym problem? odpowiadając - ja nie chcialam nigdy miec dzieci, z moim wkrótce mężem chcę jak cholera. juz bym nawet chciała miec :D ale sie jeszcze troszke wstrzymam... on am to samo, dzieci sie generalnie boi, ale o naszym mowi juz jakby je na rękach trzymał.

Gość buziaczekkk
nie chcialam byc mezatka i nie chcialam miec dzieci. Mam meza od 18lat i mam 15letniego syna. Syn jet przeze mnie rozpieszczony:) a maz rozpieszcza mnie...czego chciec wiecej ;)

Gość ale wy sie nakrecacie
ja też nie chciałam mieć męża i dzieci ( w rodzinie to juz w legendę obrosłam :P) Zawsze powtarzałam że bede starą panną, a dzieciaków nie lubie. Od kiedy jestem z moim facetem stwierdziłam że nie można byc aż takim egoistą skoro on tego pragnie i trzeba pójść na kompromisy ;) przygotowania ślubne w toku a o dziecku "myślimy" :)

ja tak samo-zawsze sie zapieralam,ze dzieci to nigdy!az do 23 roku zycia...odkad poznalam mojego obecnego chce miec rodzinke z gromadka rozwrzeszczanych dzieciakow:)