Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 21, 2009 ale cyrk co z ich towarem? myślicie że wywieźli, czy komornik zajął? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość numb3rs Napisano Lipiec 21, 2009 ci ludzie to dzicz, myślałam, że u nas w Polsce takiej zwierzyny nie ma, a tu taki psikus :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 21, 2009 oni tam dzieci ze sobą pozamykali :O debile... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farmazonka 0 Napisano Lipiec 21, 2009 dzieci ? faktycznie debile !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 21, 2009 kurwa! rano niewiele widziałam :O prawie się spóźniłam do roboty bo przywarłam do telewizora dopiero teraz śledzę w tv to co się działo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość numb3rs Napisano Lipiec 21, 2009 bo ci ludzie nie myślą, robią z siebie Bóg wie kogo, nie wiadomo jak pokrzywdzonych, za jakąś halę biedne dziecko narażają, no brak mi słów :o a pusty śmiech ogarnia kiedy sami prowokują policję, wyzywają, rzucają kostką, a jak ci w odwecie siekną gazem po oczach to jest wielki lament i teksty, że policja brutalna. ja pierdolę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
normalnie jestem w szoku 0 Napisano Lipiec 21, 2009 ej a czemu tam wszedł komornik ?? bo tego nikt nie mówi. ?? mi sie komornik kojarzy z egzekwowaniem naleznosci, ale w formie pienieznej...:o ale moze sie myle... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
normalnie jestem w szoku 0 Napisano Lipiec 21, 2009 no i troche ich rozumiem. wtopili tam troche swojej kasy, płacili czynsz i podatki, i teraz chca ich pozbawic korzystnej lokalizacji w ramach nitki metra która zbuduja za kilka lat:o jakby mi w taki sposób "zlikwidowali" moje miejsce pracy, zródło utrzymania, tez by mnie to wkooooorwiło i zdenerwowało. no ale ze dzieci tam zabrali to brak mi słow normalnie:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bosa stópka 0 Napisano Lipiec 21, 2009 ja popieram władze miasta. Kupcy zdawali sobie sprawe do kiedy maja podpisane umowy a mimo to protestowali. Wyobraźcie sobie, że wynajmujecie komuś mieszkanie na 2 lata a on po tym okresie nie chce sie wyniesc i jeszcze rząda żebym mu dała mieszkania zastępcze. Umowa to umowa. Miasto chciało im pomóc, oni nie chcieli skorzystac a teraz cyrki odstawiają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość takuma Napisano Lipiec 21, 2009 tu jest ta matka z dzieckiem, a ta babka to udzieliła wywiadów chyba wszystkim telewizjom http://www.tvn24.pl/-1,1610894,0,1,matka-z-poltorarocznym-dzieckiem-w-zagazowanej-hali,wiadomosc.html#sonda1002152 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agacia 001 Napisano Lipiec 21, 2009 to przypominalo zaglade jak mozna tak sie lac. Uwazam ze zachowanie z obu stron nie do przyjecia o malo a by sie pozabijali. Ja sie ludziom nie dziwe walcza o miejsca pracy a Waltz i Tusk i nie zapewni. Tak jest prawda kazdy musi liczyc na siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fetyszysta 16 Napisano Lipiec 21, 2009 bosa stópka, nie dość, że trzeźwo myślisz, to jeszcze pseudo masz super :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość interwencja Napisano Lipiec 21, 2009 mieli bodajże pół roku na wyniesienie się, więc nie rozumiem o co te kłótnie, z dnia na dzień ich nie wyeksmitowali. jeśli dorośli ludzie są tak niepoważni to czego tu wymagać. zachowują się jak z ery kamienia łupanego, bo tego co oni wyprawiali dzisiaj ludzkim nazwać nie można :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
normalnie jestem w szoku 0 Napisano Lipiec 21, 2009 bosa stópka -- to chyba nie do konca tak jest. bo z tego co wiem oni sami wybudowali ta hale. ( zn zrzucili sie na projekt itd..) to tak jakby ktos na wydzierzawionej od Ciebie działce wybudował sobie dom-za swoje pieniadze. troche inna sytuacja niz ta, która przedstawiłas. inna sprawa - myslenie ze miasto bedzie im wiecznie dzierzawic te tereny= topienie pieniedzy w niepewny interes= ekhm głupota. jakbysmy mieli tam swoje stoiska mielibysmy zapewne inne zdanie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
normalnie jestem w szoku 0 Napisano Lipiec 21, 2009 ej no a powie mi ktos skad ten komornik tam ?? czynszu nie płacili, czy co ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fetyszysta 16 Napisano Lipiec 21, 2009 normalnie jestem w szoku, z tego co ja dzis uslyszalem na TVN, to hala byla rozwiazaniem tymczasowym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Lipiec 21, 2009 Nic tam nie miałem okazji kupić. Więc mnie zlikwidowanie tego nie będzie bolało. Bardziej boję się tego że ma tam powstać muzeum, wybudowane z publicznych pieniędzy. PO już budowało.. tunel "przekręt"(osiem razy przepłacony) i most siekierkowski(trzy razy przepłacony). Ciekawe kto będzie budował to muzeum.. Misiak? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość joko02 Napisano Lipiec 21, 2009 komornik wykonywał egzekucje w oparciu o prawomocny wyrok sądu, przyczyną postępowania i wyroku było nie opuszczanie obiektu mimo wygaśniętych umów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale nudyy Napisano Lipiec 21, 2009 z tego co wiem to z UE na budowe lini metra będzie 3 mld euro, ale nie wiem ile z samorządu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ajt Napisano Lipiec 21, 2009 jak juz napisalam w innym temacie o hali KDT kupcy okazali sie zwykłym bydlem. tak jakbym ja wynajela mieszkanie na rok a mieszkala 5 lat i nie chciala sie wyprowadzic bo TAK. Uważam, ze policja bardzo zle postapila uzywajac gazu i pałek, bo powinni od razu wszytskich wystrzelac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Lipiec 21, 2009 jak juz napisalam w innym temacie o hali KDT kupcy okazali sie zwykłym bydlem. } Nie wiem.. gdzieś coś czytałem.. Kaczyński będąc prezydentem Warszawy coś tam im obiecał.. Rozumiem że to wróg demokracji, ale skoro rządzący coś obiecali.. Hmm... nie znam za bardzo niuansów tych umów.. itd. Mnie tam brak tej półrury nie będzie przeszkadzał.. Bożełe.. tylko co za monstrum postawią w zamian i za jaką kasę? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
persymona 0 Napisano Lipiec 22, 2009 \"coś tam im obiecał\" Gadać, to wszyscy politycy gadają (każdy swoje), ale liczy się umowa. Bydło, powinni halę zburzyć, ale wtedy by dopiero był krzyk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wladze dawaly im nieraz Napisano Lipiec 22, 2009 lokalizacje zastepcze ale przeciez sreodek warszawy to najlepsza lokalizacja jaka moze byc za tak male (w stosunku do zwyklych sklepow w centrum wawy) pieniadze to zawsze im nie pasowalo i nie chcieli isc gdzie im proponowano, mysleli ze bedzie jak zawsze w kraju pozbawionym rzadow i lwadzy, postawia na swoim barykadujac sie, wymuszeniem i agresja :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kikyykl Napisano Lipiec 22, 2009 Bylam tam raz... brod, smrod, fastfoodzarnie i kiczowate ciuchy. Pora najwyzsza na zamkniecie tego badziewia, a co do kupców to patrzac na ich wczorajsze zachowanie mam nadzieje,ze nikt mi nie bedzie juz zkladal propozycji na ich korzysc. Przeciez te niewykrztaluciuchy wiedzialy kiedy beda musialy zostawic swoje \"stanowiska\" i isc precz, wiec o co chodzi?? Matka, ktora przyszla na miejce rozroby z malym dzieckiem -BEZ KOMENTARZA(swoja droga bije od twj pani glupota na kilometr). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach