Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość summers lady

Denerwują mnie córki mojego faceta, jestem w ciąży co bedzie z naszymi dziecmi?

Polecane posty

Gość kaolaa
summers lady do specjalisty Twoj maz z młodsza corka powinien isc.

Gość te prrrrr
pomozcie wybrac - A TY MOZE WKONCU RUSZYSZ LEBSKIEM I NAPISZESZ COS MADREGO A NIE TYLK O BRAZASZ I EPITETAMI RZUCASZ WE WSZYSTKICH? SKONCZ JUZ, TO ZE PISZESZ RAZ "DO PSYCHIATRYKA IDZ", "IDZ SIE LECZ", "KOLEJNA ZE ZRYTYM BERETEM". NIC MADREGO NIE WYDUKASZ I TYLKO ZASMIECASZ TUTAJ WEZ IDZ SPAC

Gość ty co piszesz
zeby ci pomóc wybrać. Zastanów się trochę nad tym co piszesz. Cóż zawiniły te dzieci? Jeśli dziecko pięcioletnie z estrachu nie zdążyło do toalety, to może należy wypytać tę .... co zrobiła temu dziecku. Ona jest niebezpieczna.

Gość kaolaa
No właśnie,cos nie tak sie dzieje,ze dziecko 5 letnie wyproznia sie w majtki.

Gość summers lady
Przepraszam, ale czy ja powiedziałam, że jestem utrzymanką mojego faceta, bo jakoś nie wydaje mi się. Obecnie jestem na zwolnieniu, ale zaraz po urodzeniu dziecka mam zamiar wrócic do pracy.

Gość no tak kolejna
która całą ciążę leży w łóżku za nasze pieniądze. W końcy z naszych składek ZUS tobie płaci, bezwstydna. I jeszcze nad dziećmi się znęca.

Summers, wkurzyłaś mnie "tą rodziną", ale teraz bardziej wkurzają mnie te nieuzasadnione ataki na Twoją osobę. Skorzystaj z rady Karotki, a masz szanse na pozytywny finał;):)

Gość pomozcie wybrac
wylacz ten caps lock zalosna istoto :O jak widac nic do ciebie nie dociera, zyj sobie dalej w tym jadzie az sie w nim utopisz, masz jak w banku ze z tym swoim strachem przed porzuceniem predzej czy pozniej facet cie rzuci bo tak to zwykle dziala, a wtedy jako ze rozwodnikow uwazasz za "padline" to sama bedziesz taka padlina, nic nie warta, choc mam nadzieje ze zaden facet nie zwiaze sie z taka psychopatka

Gość te prrrrr
summers lady - czyli jak narazie jestes utrzymanka, a to ze ty se planujesz to se mozesz planowac przez 10 lat. Liczy sie to co jest teraz. Niektorzy ludzie latami szukaja pracy wiec wez skoncz.

Gość kaolaa
summers lady czy powiedziałąs mezowi o tym,ze jego młodsza corka zrobiła kupe w majtki,jezli tak to jak on zareagował,jakei poczyniliscie kroki aby dowiedziec sie jakie były przyczyny takiego zachowania 5 letniego dziecka?

Gość te prrrrr
pomozcie wybrac - ty sie lepiej sama wylacz, bo chyba potrzebujesz resetu bo ci sie procesor przegrzał :O

Gość przecież pisze że
jest na zwolnieniu. Rozumiem że lekarskim

Ale żeby to zwolnienie dostać, musiała pracować i odprowadzać składki. Jeżeli złamiesz nogę i pójdziesz na zwolnienie, to mam prawo nazwać Cię pasożytem, który żyje za MOJE składki? Dajcie już spokój, bo zamiast rzeczowej dyskusji, trwają tu jakieś żałosne przepychanki:O

Gość te prrrrr
anonimowa jędza - taaak, zwlaszcza jak sie jest cale zycie na jakiejs rencinie na rzekoma chorobe a sie moze i pracuje na lewo hehe. Znam takich ludzi wiec nie mow ze zus placi tym ktorzy na to zapracowali :D

Gość nieiwele tych składek
zdążyła zapłacić, skoro ma dopiero 23 lata. Ledwo podjęła jakś pracę od razu sobie zaszła w ciążę i na zwolnienie. Egoistka.

Gość summers lady
Jestem na zwolnieniu ponieważ miałam problemy i mimo, ze chciałam pracowac do końca ciazy lekarz mi zabronił, dlatego wykorzystuje przysługujące mi zwolnienie lekarskie. Wykonuje częśc moich obowiązków w domu, ldatego szef nie musiała ztrudnaic nikogo na moje miejsce. O prace naszczęscie nie musze się martwic i jestem pewna, że powrócę do niej.

Gość koleżannnkkka
ej laski wy jesteście nienormalne... miłość nie wybiera... jestem po stronie autorki... kocham dzieci ale nie przesadzajmy ona jest w ciąży, dzieci powinny to zrozumieć... zwłaszcza starsza a jak sie nie podoba to do mamy... a co do 5-latki to chyba nie jest normalne żeby taka duża dziewczynka robiła kupę w majtki?? poza tym nie jest naszą utrzymanką sama do tej pory wpłacała skladki i ma prawo iść na l4, sama na nie zarobiła... zastanówcie sie nad tym co piszecie!!!

Gość kaolaa
summers lady nie odpoweidziałas mi na zadane pytanie.summers lady czy powiedziałąs mezowi o tym,ze jego młodsza corka zrobiła kupe w majtki,jezli tak to jak on zareagował,jakei poczyniliscie kroki aby dowiedziec sie jakie były przyczyny takiego zachowania 5 letniego dziecka?"

Gość te prrrrr
koleżannnkkka """dzieci powinny to zrozumieć... zwłaszcza starsza a jak sie nie podoba to do mamy... """ One maja wieksze prawa do tego domu i do tego faceta niz autorka. One sa z nim spokrewnione i zawsze beda jego dziecmi, a ona dzisiaj jest jego zona, a jutro moze nie byc. Dlatego to jesli jej cos nie pasuje to niech sie wynosi.

Gość koleżannnkkka
poza tym to co że ma dopiero 23 lata swoje juz zdązyła zapłacic i tak państwo zabiera jej min.1/4 wypłaty więc ma prawo chorować?? ja sama obecnie pracuje i mam zamiar zajść w ciąże a potem zaraz na chorobowe a potem na macierzyński i dłuuuugi wychowawczy..., mam 22 lata i zapewne mniej tych składek zapłaciłam ale co teraz do mnie się przyczepicie??

Gość Jak miło wiedzieć że w Polsce
jest tylu praworządnych obywateli..... .....Którzy pracują żeby takie ..... wylegiwały się w łóżkach, bo niby ciąża zagrożona. i jeszcze domaga się żeby ją dzieci partnera obsługiwały.

Gość koleżannnkkka
to chyba te dzieci mieszkają w jej domu...

Proponuję założyć jakąś inicjatywę społeczną i zażądać radykalnej zmiany przepisów!!!! Nie wszelkim zwolnieniom lekarskim!!!! Idę się zrelaksować po ciężkim dniu pracy;)....Ciekawe na ilu pasożytów dzisiaj pracowałam?:D:D:D

Gość te prrrrr
koleżannnkkka - tylko ze na swoim dluuuuuuugim wychowawczym dostaniesz wielkie gooooowno wiesz? :D

Gość nie w jej domu
tylko w domu partnera mieszkają te dzieci.

Gość koleżannnkkka
moim skromnym zdaniem to ten facet powinien doprowadzić te dzieci do porządku... powinien im wytłumaczyc co i jak...

A skąd niby wiecie, że partner nie mieszka w jej mieszkaniu odziedziczonym po stryjecznej siostrze ze wuja włodzimierza z Koziej wólki?????