Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miodowocynamonowo

Okap kuchenny potrzebny na wczoraj!

Polecane posty

Słuchajcie, zepsuł mi się okap kuchenny :/ Nie mam zielonego pojęcia jaki teraz kupić, na co właściwie powinnam zwrócić uwagę, oczywiście poza wymiarami. Możecie mi coś doradzić? Znacie jakąś firmę, której okap będzie mi towarzyszył dopóki nas (moja) śmierć nie rozłączy? Co myślicie o takim - http://www.moderni.pl/towar-14854-okap_amica_ots615i_.html - czy nie jest podejrzanie tani? Nie orientuję się niestety w cenach :/ Dopiero myślę nad kupnem nowego, ech...

Gość arabica
Za tani? Hm... Znamienną cechą sklepów internetowych są niższe ceny, niż w sklepach tradycyjnych. To pomaga pozyska im klientów. Jeżeli zaś chodzi o okapy, to spory wybór widziałam na http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3235098&start=30. Są rozłożone na kilku stronach, dlatego warto przejrzej całą ofertę AGD kuchennego. W razie wątpliwości czy pytań, obsługa może ci szybko i fachowo poradzić.

Hmm a jaki to ma być konkretnie okap, tzn do zabudowy, przyścienny? Chętnie coś doradzę tylko chciałabym wiedzieć przede wszystkim ile chcesz na niego pieniążków wydać, jaki preferujesz design i czy masz dużą czy raczej małą kuchnię, otwartą czy zamkniętą na salon?

Gość narciarz33
Podobają mi się aranżcje okapów jakie robi firma VDB Polska ( www.vdbpolska.pl ). Mają dużo nowatorskich, ciekawych designów, które świetnie pasują do nieco bardziej nowocześnie urządzonych kuchni. Na przykład cała seria Wetro to głównie hartowane szkło, intensywne kolory (20 do wyboru) i interesujące kształty. Jest z czego wybierać.