Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość axelisa

antykoncepcja inna niz tabsy

Polecane posty

Dziewczyny, pamiętajcie też, że w antykoncepcji w kwestii skuteczności istnieje rozróżnienie na błąd metody i błąd użytkowniczki. Zdarza się, że metoda sama w sobie ma dość niski indeks Pearla, ale błąd użytkowniczki może spowodować, że indeks ten wyraźnie wzrośnie. Dlatego tak istotne jest przestrzeganie zasad stosowania każdej z metod! :)

Drogie dziewczyny :) poruszacie kwestie finansów - i to dobrze, bo to bardzo ważne :) pamiętajcie, że do seksu trzeba dwojga, więc do antykoncepcji również! :) zachęcamy do coraz odważniejszego upominania się u partnerów o wsparcie w zakupie antykoncepcji! :)

Gość gość
Przyjemność kosztuje i trzeba to uwzględniać w finansach na rozrywkę.

Gość gość
Najtańsza i zarazem 100-procentowo skuteczna opcja to seks analny, zamiast waginalnego.

Gość gość
Niestety po minulecie jest totalny brak ochoty na sex.... z jednej strony to paradoks... bierzesz tabletki żeby spokojnie uprawiać sex. Jak juz możesz to nie masz zna niego ochoty....no masakra. Mi nawet ta asekurella nie pomagała. Teraz testuję suplement erofem http://wzaufaniu.pl/pl/p/Erofem-rozpal-w-sobie-namietnosc/9435 i musze przyznać, że jest poprawa.

Gość gość
Ja mam wkładke Levosert, ale z tego co wiem to przy każdej metodzie antykoncepcyjnej trzeba uważać z ilością alkoholu.

Gość gość
Tutaj Levosert bedzie dobrym rozwiazaniem szczególnie dla tych kobiet które cierpia na problemy związane z żylakami. Na pewno to lepsze rozwiazanie niż tabletki.

Gość gość
Jesli chodzi o Levosert to warto dodac ze to dobra antykoncepcja dla kobiet cierpiących na anemię - ogranicza mocno krwawienie. Świetne rozwiązanie.

Gość gość
Nie zawsze warto jest polegać na zabezpieczeniu naszego mężczyzny. Powiem Wam ze odkąd mam wkładkę hormonalną Levosert spokojnie mogę własnie przestać myślec o zabezpieczeniu, bo na niej mogę zawsze polegać.