Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truuutyuu

czy pojscie na wesele ze swoim byłym pozwoli mi go odzyskać

Polecane posty

Gość truuutyuu

Gość Tears and rain
moja kumpela miala tak ostatnio, ze ona i jej chlopak zostali zaproszeni na wesele. Ale on z nia zerwal przed weselem i bardzo cierpiala. Nie wiedziala czy isc z nim czy jak. w koncu mu powiedziala, ze idzie bez niego i wziela kolege. Jej byly byl tylko na slubie i widzial ja jak pieknie wyglada, ma innego u boku i daje sobie swietnie rade. Potem chcial do niej wrócic, ale ona juz nie chce.

pieknie wyglada, ma innego u boku i daje sobie swietnie rade.' ale co w tym dziwnego ? kobiety są wręcz do tego stworzone by odgrywać szopki na poczet pozyskania,odzyskania a czasem i wycyckania ;) faceta :P

Gość Tears and rain
nic w tym dziwnego. ja bym chyba zrobila to samo.

Gość truuutyuu
Tears and rain - ale u mnie jest inna sytuacja to wesele jest z jego strony

Gość truuutyuu
a rozstalismy się, bo ostatnio zbyt często się kłóciliśmy.

i czy po zerwaniu nadal proponuje Ci wspólne wesele?

Gość zyleta1985
chcesz zarobić? wystarczy wejść na stronę www.polski-bux.pl/?r=nowamary i się zalogować. codziennie 25 reklam do klikania. zarobek gwarantowany . a na start dostajesz 6 zł

Gość truuutyuu
Decyzje podjeliśmy wspólnie, ale ja po paru dniach zmiękłam i chciałam się pogodzić.. ale on twardo nie chciał... juz w ostatnich miesiącach rozstawalismy sie pare razy ale zawsze nastepnego dnia sie godzilismy :-)

Gość truuutyuu
zaczęłam coś do niego mówić, zeby moze za mnie moja fryzjerkę odmówił bo mi głupio, a on na to nic... więc w koncu powiedziałam ze moze po kolezensku razem pojdziemy, a on na to ze jakbym miała ochote isc to bym nie chciała fryzjerki odwoływac,,, i kolejna klótnia gotowa...

więc w koncu powiedziałam ze moze po kolezensku razem pojdziemy, " to pozniej w ramach rewanżu po koleżensku cie koleś puknie i wszyscy będą szczęsliwi :)

Gość truuutyuu
ale mnie to nie interesuje, czy mnie puknie czy nie, chciałabym wiedziec czy to ma sens jesli chodzi o odnowienie naszego związku?

czyli znowu ze sobą nie rozmawiacie?, mi by się nawet nie chciało iść na wesele z kimś kto będzie na mnie ciągle robił fochy, idz z kolegą

Gość truuutyuu
agnet ja mogę iść z nim, albo wcale, bo to wesele jego Kuzyna, nie z mojej rodziny.

nie ma sensu, i dziwie się, że ty go nadal widzisz, ciągłe kłótnie są przejemne? trochę dystansu

Gość m.o.nff
w życiu bym nie poszła :O a ty go jeszcze sama prosisz o to, żeby p ójść. zachowujesz się beznadziejnie :O

Gość wefwfwfre
nie ma sensu, widac ze on nie hcce z Toba isc a Ty ie jesczez narzucasz i mowisz ze moze byscie posli po kolezensku;p zastnow sie dziewczyno! szanuj sie bo i on Ce nie poszanuje

Gość zachowujesz się jak dzieciak
manipulujesz facetem chcąc zyskać przewagę w związku. Dorośnij! A co do pytania- to bycie z kimś zależy od dobrej woli obojga a nie od wspólnej imprezy. Oboje zreszta chyba nie bardzo wiecie czego chcecie.

chciałabym wiedziec czy to ma sens jesli chodzi o odnowienie naszego związku?" oczywiscie ze ma :) koleżenskich znajomosci nigdy za wiele ... bedziesz miała fajnego przyjaciela a moze i w wolnych chwilach ( jak bedzie miał wolne od swojej nowej dziewczyny) wyskoczycie gdzies na piwko ? ;)

Gość truuutyuu
zachowujesz się jak dzieciak --> jak ja niby nim manipuluje? wiem, ze bycie ze sobą to decyzja obu stron, lecz to wesele jest bardzo daleko wyjazd byłby na 2 dni, takie wyjazdy, ciągłe przebywanie ze sobą, zbliża...

Gość truuutyuu
Regrese Ty jestes kobietą czy mężczyzną?

Regrese Ty jestes kobietą czy mężczyzną? a czy to ważne ? rozważamy twój "wybitny problem" i to jest meritum sprawy :D

Gość Tears and rain
A to daj sobie spokój. I tak sie poklocicie. Nie odzywaj sie wcale, niech sobie idzie na to wesele. Daj mu czas. Nie rób pierwszego kroku. Sama przez to teraz przechodze, bo moj chlopak po ponad 3 latach w poniedzialek kazal mi sie wynosic. Nawet do kibla chodze z telefonem, ale twardo sie trzymam i nie pisze ani nie dzwonie. Na necie jak jest dostepny to tez nie piszemy.

Gość m.o.nff
Manpulujeszi to tak żenującą, że ... bleeah :O Niby zerwaliście, a y do niego dzwonisz, żeby ci fryzjerkę odwoływał , ale że w sumie ew. to możesz znim PO KOLEŻEŃSKI|U jechać??? Walnij się w czerep!

Gość truuutyuu
m.o.nff - wcale do niego nie dzwonie, jestesmy w kontakcie, nawet wczorja sie widzielismy, po długim związku ja mam mnustwo jego rzeczy on moich...

Gość m.o.nff
to zwróć mu jego rzeczy i bedzie z głowy. Najlepiej przez kogoś. Im bardziej będziesz za nim l aziła, tym bardziej on ciebie nei będzie chciał. A przyznac muszę, że jesteś wyjątkowo tępa.

po długim związku ja mam mnustwo jego rzeczy on moich..." no tak !!!! to jest powód :D