Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pandemia_brzuchata

Mit o pięknych Polkach

Polecane posty

Gość kobbi
No ja jednak przyłączę się do wielbicieli Rosjanek. Polki są ładne, owszem, ale Rosjanki są ładniejsze po prostu. Wyższe, szczuplejsze, jasne blondynki lub niezjarane brunetki. Oczy najczęściej bardzo ciemny brąz lub jaśniutki niebieski i takie trzcinki delikatne. Siedząc dwa lata w Petersburgu raz na tydzień spotykałem takie nisko zawieszone kurduple z wielkimi tyłkami, jakich w Polsce spotyka się z 8 w każdym tramwaju. Sorry dziewczyny, ale Rosjanki są od Was po prostu zgrabniejsze i na tym głównie polega ich przewaga.

Gość koblenzertee
W Polsce jest wiele pięknych dziewczyn- o wiele więcej niż w Europie Zachodniej i to jest fakt. Niestety często szpecą swoją urodę jakimiś tandetnymi, wyfiokowanymi strojami lub tak się lansują, że aż wszystkie zaczynają wyglądać tak samo. Zamiast podkreślać słowiańskość swej urody, czyli swoje kości policzkowe typu słowiańskiego, swoje jasne oczy, swoją proporcjonalną - nie za wysoką i nie za niską sylwetkę, swoje blond włosy, swoje rumiane policzki, to one starają się za wszelką cenę stać się kimś, kim nie są, tuszując zalety, a uwydatniając mankamenty. Szkoda. Dziewczyny! Mniej kompleksów!

Gość ale my sie wcale nie
obrazamy. kobbi chyba masz jakis kompleks. Polski jak juz ktos wyzej wspomnial itak sa duuuze lepsze niz polacy. Polak to tylko u polki ma szanse :D Bo zadna inna nie bedzie go chciala :D Obawiam sie, ze to rowniez twoj kompleks :(

Gość koblenzertee
A mnie zastanawia jeszcze dlaczego zajebiste laski mają takich kartofli w kraju, a zajebiści kolesie takie pasztety, np. Niemcy: faceci przystojni, zaradni, a baby pasztetowate babochłopy kraje słowiańskie (Polska, Rosja, Serbia itd.) laski piękne zgrabne, zaradne, faceci kartofle zapuszczone, niezaradni

Gość mitologia_mitologia
jasne, że to mit: w Rosji czy Czechach jakoś żaden facet nie uważa Polki za atrakcyjną, bo ma dookoła pełno atrakcyjniejszych. co najwyżej Niemcy mogą Was uważać za atrakcyjniejsze, albo kolorowi.

Gość oliwius
to spierdalajta do niemiec tam są cudowne nara!!

Gość kandydat69
najgorsze to są wszelkiej maści azjatki - niskie i takie same, polki są w miarę w porzo- ja nie narzekam. zawsze jest na co okiem rzucić.

Gość koblenzertee
I co Oliwius? Niemki sobie wtedy będziecie brać? Buahahahahaha...To nareszcie stworzymy rasę panów- niemiecki zaradny przystojniaczek i zaradna piękna, ciepła słowianka. Zestaw idealny pod każdym względem.

Gość te prrrrr
mitologia_mitologia - chociaz niemcy :) a poalkow nikt nie uwaza za przystojnych :)

Gość 50 polskich złotych
czeszki ładne ?!?!?!?! nie nie nie nie mieszkam przy granicy z czechami co widze czeszki to mega tandeta i ciuchy w kolorach oczojebnych tak samo kolor cieni do powiek i szminek wygladaja okropmnie maja obrzydliwe figury takie kanciaste nie nie jestesmy zdecydowanie ładniejsze niz czeszki

Gość oliwius
wlasnie mowie niech spierdalaja tam gdzie pasztety rosną czyli na niemcy!! jak polki nie pasują to po co ty debil sieedzi niech spada!! pooglada takie masary ze sie przekona!!!

Gość mitologia_mitologia
Dokładnie!!!! Nasi faceci są z reguły tragiczni: niscy, myszowaci, niezadbani, z brzuchem piwnym, zero higieny i polotu.

Gość ja sie zgadzam ze
polacy to obwiesie. W zyciu nie wyjde za polaczka. Nie dosc ze brzydki to jeszcze biedny

Gość mitologia_mitologia
50 poslkich złotych! Nie szata czyni człowieka. A pięknej kobiecie i w worku don twarzy. Bylam na wymianie w Czechach i Czeszki są śliczne i zgrabne. Polki zresztą też niczego sobie.

Gość bobles
moje typy: Skandynawki (bez Danii), Słowianki (bez Słowacji), Estonki, Łotyszki

Gość 50 polskich złotych
mitologia moze bez tych swoich kosemtyków wyglądałyby lepiej ale ja nie widzialam ani jednej ladnej czeszki chociaz mieszkam 20 minut od granicy i czesto w czechach przebywam

Gość angelapiw
no nie powiedziałabym że tylko gówniary dają,bo w tamtym roku byłam w Holandii i pojechaliśmy kiedys ze znajomymi na dyskoteke....jak zobaczyłam co tam kobiety pomiedzy 40-50 wyprawiały to aż zrobilo mi się wstyd naprawdę.Mma 21 lat ale w życiu nie wyskoczyłabym nigdzie w takim stroju i makijażu jak je widziałam ....naprawdę niektórym za granicą się wydaje że nikt ich nie zna to mogą robić co chcą jednak rzeczywistość często jest inna...

Gość adamd.
od tego trzeba zacząć, że na świecie nie bardzo odróżnia się polki np. od rosjanek, czeszek, czy ukrainek. po prostu słowianki sa uważane za piękne i zresztą słusznie- nieważne rosjanki, polki, czy słowaczki.

Gość ja sie zgadzam ze
bobles - nie smuci cie to, ze ty nie jestes niczyim typem? :D

duzo podrozowalam , mieszkam zagranica i moge powiedziec o kazdej naci zacznijmy od Rosjanek kazda ktora poznalam nie moge powiedziec ze jest ladna czy ma lat 16 czy 50 do 16 jedna wygladala jak z oswiecimia , i wyszlaby jak za przeproszeniem z burdelu , z paroma chodzilam do szkoly , jedna bardzo brzydka naprawde , fakt geste wlosy , ufarbowane na ni to czerwono juz wyblakly kolor z mega odrostami :O jedna moja nejlepsza kolezanka wygladala chocby 5 lat nic nie jadla , oczy wydlubiaste itd ale ona juz z takiej budowy , urodzila dziecko i tak wszedzie zrgubla niby szczupla jest ale naprawde nie ladnie wyglada , i moge tak pisac i pisac one gustu nie maja :O moze znajdzie sie jakas ladna ale nie widzialam , tyczy sie to tez ukrainek :O nie wiem gdzie wy piekne rosjanki widzieliscie :O moze na okladce Vouage ???????????? co do skandynawek -nie odwiedzilam tego kraju ani osobiscie nie znam ani jednej ,ale kuzynka byla w szwecji sluzbowo i powiedziala ze sa piekne i wygladaja jak krolowe .... co do chinek hundusek :O gdzie macie oczy :O czeszki - sa ladne zgadzam sie :) Eurpa zachodnia w tym Niemki Angielki ,Holenderki bleeee ps co do Rosjanek tych kolo 40 -stki masakra , niebieskie oczy wymalowane , plus rozowa szminka i ....zlote zeby :O:O co do polek moze nie sa pieknosciami , ale nie mozna powiedziec ze ze sa brzydsze od Rosjanek:O polki maja gust w ubraniu , jak jest biedna ale potrafi sie z gustem ubrac:) umalowac itd nie mowie to o tych tandetnych tapeciarach itd.:O Co do Wloszek -znajda sie poekne ale w samych wloszech jak np Mediolan ale te ktore maja pieniadze wtedy maja i gust ,to sa ladne ale np Toskania itd sa brzydkie , Hiszpanki sorry ale ani jednej ladnej nie widzialam a co do Rosjanek jeszcze pracowalam z wiekszosci kiedys z nimi i ani jednej ladnej nie widzialam :P:P to tyle Turczynki brzydkie Greczynki tez nie ladne wiec co wy chcecie od Polek jak sa inne niz te kobiety wmieione , dbaja o siebie, maja delikatna urode i sa niesmiale i slynne sa z rodzinnosci to dla nich wazniejsze niz piwo w pubie i to wlasnie robi je pieknymi pozdrawiam :),

sorry za bledy ale za szybko pisalam no i sorry za chaotycznosc juz taka jestem :D

Gość pinokioznosem
I z tym się zgodzę. Słowianki jako rasa są bardzo ładne. Przede wszystkim dlatego, że stosunkowo wysokie, ale jednocześnie nie mające męskiej budowy. Szczupłe, proporcjonalne- nie za duże tyłki i nie za małe, nie za duże i nie za małe piersi, piękne, regularne rysy, no i przede wszystkim to coś, o czym śpiewał Wojciech Młynarski w piosence \"Polska Miłość\".Zaradne, odważne, ale i z poczuciem humoru. Zalotne, spontaniczne, ale nie natrętne. Kochają nas i to jest także piękne. Oddane, dobre żony i matki. Potrafią się z nami kochać i kłócić. Potrafią iść z nami do drogiej restauracji i byc damami, ale i chlac z nami piwo w bramie. Są ddpowiedzialne. Kocham Was, dziewczyny!!!

Gość Pan Heniek z WAWY
Pragnę zauważyć, że Rosjanie są znacznie bardziej przemieszani z innymi ludami, niż Polacy. Więc pomimo, że też jesteśmy Słowianami, to różnice w urodzie mogą być dość istotne. Po pierwsze ziemie obecnej Rosji europejskiej, przed skolonizowaniem ich przez Słowian, zamieszkiwały ludy skandynawskie. Potem zostali oni wchłonięci przez rusinów, ale zza wschodu przybyli mongołowie, którzy uwielbiali kopulować z delikatnymi, białymi kobietami (czyli je gwałcić). Mongołowie byli tam dłuuuugo i podporządkowali sobie Ruś na kilka wieków... Jeszcze można długo rozprawiać o ludach tureckich i syberyjskich, który też miały wpływ na wygląd współczesnego Rosjanina.

zgadzam się, że Hiszpanki wcale nie są ładne. bylam tam pół roku i na palcach jednej ręki policzę takie , które były atrakcyjne. ta samo uwazali moi koledzy.

Gość kaszalocik1979
tez10! Nie do końca się z Tobą zgodzę. To fakt, że Rosjanki tandetnie się malują i ubierają, ale nie jest to dyskusja o gustach, a o urodzie i wierz mi, że mieszkałem w wielu krajach i nigdzie nie widziałem tak wielu pięknych, zgrabnych kobiet, jak właśnie w Rosji. za całą resztą twojej wypowiedzi się zgadzam.

Gość oliwius
a ja ze Tureckie babki są brzydkie.widziałam tylko jedną...jedną

Gość kaszalocik1979
Co do hiszpanek, potwierdzam- o-h-y-d-n-e!!! Męskie, wielkie nosy, wielkie tyłki. Paskudztwa.

ale Polki? szczerze mówiąc, jak jadę tramwajem i patrzę po ludziach- bez rewelacji. nie ma co oszukiwać, większość zaniedbana, fałdki tłuszczu na wierzchu, kiepski makijaż. nie mówię, że każdy musi być idealny ale po co podkreślać swoje mankamenty? Nie raz sama sie zastanawialam, gdzie ta nasza pieknosc. Wydaje mi sie, ze zbyt malo z nas potrafi dobrze wyeksponowac swoje atuty. Mowicie, ze ladnemu we wszystkim ladkie. troche w tym racji, ale prawda jest tez ze odpowiedni makijaz i ubior z kazdej kobiety/dziewczyny zrobi swietna laske.

Gość wielki_johhny
A mnie się podobają dla odmiany Rosjanki, bo są wiotkie i spontaniczne ;-D

Gość lieber
finki, szwedki, norweżki, estonki, rosjanki, serbki