Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pandemia_brzuchata

Mit o pięknych Polkach

Polecane posty

Gość oliwius
no wlasnie bierzta co chceta a polkom dajcie spokuj.bajlando!!!

Gość 232333232
to musicie jechac na ukraine i kupic sobie zone za 12tys zl ...

Gość pan wiadomego wzrostu i
kupic sobie zone z ukrainy-za 12 tys zlotych.Ty masz jakies zapedy mitomanskie.Kazda ukrainka zaplacilaby Polakowi 12 tys zeby sie z nia ozenil po to tylko zeby mogla sie wyrwac z tamtego syfu.Problem w tym ze Polacy wiedza kim sa tamci ludzie i malo kto chce sie zenic nawet bez kasy z kobietami ze wschodu.Wiec nie pisz takich oczywistych klamstw.

Gość 232333232
no ale o co chodzi ... jak bardzo chca lasek z tamtad to niech se kupia i problem z glowy :) :) a nie tylko nazekaja na nas :) :)

Gość 232333232
sorki za bledy

Gość pan wiadomego wzrostu i
Problem w tym ze my nie chcemy lasek stamtad.Wiemy kim jestescie i bardzo wam dziekujemy.Mamy wystarczajaco duzo pieknych Polek.Ktos kto bierze sobie zone ze wschodu musi byc nie calkiem normalny.

Gość 232333232
alkoholiczka dziekujemy :)

Gość 232333232
bo tym brzydkim polkom --- ej piszesz o czole .... to grzywke proponujesz>>> ??? tylka jaka ? :/

232333232 nie przejmuj się komentarzami tych ludzi, choć jestem blondynką to też nie mam idealnej figury jakieś modelki, ale za to mam poukładane w głowie w porównaniu z większością tego topiku.

Gość oliwius
powiedzialam co wiedzialam dla mnie jest oczywiste ze polki sa ladne nie mowie ze tylko one ale ktos taki mit wymyslil a po co to nie wiem ogolnie chodzi o to zeby odrazu na nas nie jechacv bo ja akurat widzialam mnostwo pieknych ze zazdrosc i moze jaka byla ale nie w sensie ze chcialabym byc taka akurat jak ona.poprostu podziw i tyle.co do rosjanek juz powiedzialam niech se sa jakie sa ale sa chamskie i sa zle wychoiwane.i to wiekszasc jak chcecie to sprawdzcie sami a nie oceniajcie nas.temat zrobil sie dosc nieprzyjemny.ludzie nie akceptujecie czyjegos wypowiadania sie!!! sami w sobie budzsicie nienawisc a ja to pierdole i ide napic sie piwka papappa

Gość 232333232
BRAVO DLA TEJ PANI :)

ale co wy chcecie od 232333232? dobrze wyglada a przede wszystkim zdrowo, nie ma szerokiej buzi!! tylko dosyć blisko osadzone oczy i dlatego sprawia takie wrażenie, jedynie co bym zmieniła to wysokie czółko, ciut długi nosek, i troszeńkę za długa twarz, ale tak to wszystko jest ok.

Gość paszke99
Ale nie rozbawiacie. jak zwykle poziom dyskusji sprowadził się do tego, że skoro jakieś inne kobiety są od was ładniejsze, albo inaczej: jest pośród nich więcej ładnych, to na pewno muszą byc dziwkami, albo mieć Aids. Żałosne jesteście, a piękne Rosjanki leja na Was moczem, bo w ogóle Was nawet nie zauważają. Hahaha! Zazdrosne baby!

Gość oliwius
nie chodzi o nerwy bo uwierz ze ja akurat lubie sobie tu wejsc i popisac ale kazdy tu takie pierdoly pisze ze nie wiem.mimo wszystko i tak kazdy swoj grosz dorzuci wiadomo.jak chca to niech sobie pisza co chca ale kurwa polek bede bronic bo sa ładne a nie jakies pasztety i tyle!! i se piwko pije i sobie tak mysle ze faceci to jednak swinie ! wybrzydzaja a wcale ich uroda nie swieci....wiec o co kaman.papa

Gość 232333232
wlasnie ... dlatego trzeba dbac o siebie a nie plakac ze nie jest sie wysokim i szczuplym jak modelki ..polskie , rosyjskie niewazne ... trzeba pokazac to co sie ma najlepszego i tyle ... napewno znajdzie sie ktos dla kogo bedziemy piekne ..

Gość 232333232
Ale I tak charakter to podstawa … bo sie milosc ulotni po kilku dniach z nudow …

Gość oliwius
o charakter mam ciezki ale chłopek ze mna juz 9 lat wytrzymał wiec chyba nie jest zle? hehe ogólnie babka kazda jest piekna ktos tak gdzies napisal ale sa niezadbane...nie wiem czyje yto słowa...ale wiem ze napewno sa prawdą.ja poprostu nie lubie rosjanek z tego powodu ze sie naogladalam co robia i nie podobalo sie to wielu z moich znajomych..nie tylko mnie.ni4ech se sa ladne .niech se wszystkie sa ladne ale od polek ...wara!!!!

Gość 232333232
KOLEJNE BRAWA DLA TEJ PANI :)

Gość 232333232
OLIVIUS ja z moim 8 lat ... jestem skorpionem wiec tez ciezko ze mna ..ale nie jest nudno i o to chodzi !!!

Gość oliwius
ja mojego czasem wykanczm psychicznie ale i tak mu dobrze hehehe a co chcialam powiedziec to to ze akurat moj jest szczery i nieraz mi mowi ze ta jest ladna albo ta ale na te babeczki zza granicy co tak wszyscy chwala nigdy tak nie powiedzial...jestesmy zgodna i szczera para i mowimy sobie wszystko wiec...ale coz ktos zalozyl temacik warty 15 groszy trzeba sie wypowiedziec i swoje wyrzucic...a jak mnie tu jakis po majtach pojedzie to niech sobie nie mysli ze juz płacze heheh siedze przed kompem nikt mnie nie widzi wiec leje na to :) swoje i tak powiem...a tak lubia polskie pierogi...a tak chwalą nasze zupki ...a kto wam je robi robale??? heheh

Gość LHC666
jako kobieta szczera szczerze sie wypowiem... Polki byly piekne ale do konca PRLu! Bylysmy wtedy szczuple,naturalne,zadbane,seksowne,kobiece,dystyngowane...tego zazdroscily nam m.in Rosjanki lub Niemki. Teraz gdy wkroczyla era plastiku,mc donaldow,solary itp kobiety polskie zbrzydly!Sa grube,zaniedbane,zniszczone papierosami i alkoholem lub solara!Po prostu brzydkie! Ja jestem Polka i jestem ladna-dbam o siebie,delikatnie maluje,nie chodze na solare(szanuje swoja blada cere),nie zrem gowna typu mc donald i takich Polek jak ja ktore tak sie prowadzaja jest bardzo malo!Same solary,spaslaki...po prostu pasztety!Za to teraz Rosjanki wziely z nas przyklad z przeszlosci i zaczely sie prowadzac jak my przed 89rokiem,tzn nabraly klasy i dbaja o siebie w sposob naturalny a nie plastikowy!Kiedys byly to kobiety babo chlopy,potezne,brzydkie,niedbajace o siebie,meskie...a teraz sa takie jak my w przeszlosci.Jesli zas chodzi o sam typ urody,rodowite(orginalne)Rosjanki sa brzydsze od Polek,maja takie ostre twarze,ala Putin,ale wiekszosc nich nie da sie odroznic od normalnej Polki.Wiec nie pierdolcie ze Polki naturalnie sa brzydsze bo niczym od Rosjanek sie nie roznimy no poza tymi rodowitymi i wykluczajac styl,zadbanie i klase.Zas Bialorusinki czy Ukrainki to pasztety takie jak Polki.Zadniedbane,szczerbate,smierdzace...tylko takie spotykalam:-O

Gość najpiekniesze
sa kobietki z Australii, no po prostu cudeńka :) Są takie miłe i uczynne, i w wiekszości przepiękne :)

Gość koneserr
dla mnie piękne są Rosjanki Polki są przeciętne

Gość a kto to mowi i co
Ja tez sobie pojezdzilem po swiecie i napewno ranking urody nie wyglada tak: No ja sobie pojeździłem po świecie i ranking urody ułożyłbym tak: 1. Rosjanki 2. Ukrainki 3. Czeszki 4. Szwedki 5. Finki 6. Łotyszki 7. Serbki 8. Łotyszki 9. Polki 10. Litwinki Juz napewno Lotyszki nie moga sie znajdowac na miejscu 6 i 8.To jest absurd.napewno nie rosjanki na pierwszym-kolego.Skoro tak twierdzisz tos nigdy ich nie widzial.podobnie jek ukrainek=rosjanki.To jest jedno i to samo.Wiec to jest po prostu falsz.Nigdzie nie byle i niczego nie widziales.

Gość a kto to mowi i co
no wlasnie takie bzdury piszacy tu wypisuja jak ta: ,,,,od wielu lat szwed prawie ja mieszkam w Szwecji i moge sie tu wypowiedzieć calkiem obiektywnie Przebywam w najwiekszych miastach Szwecji i widze ciągle setki szwedek i wiem jedno |:MASAKRA !SZWEDKI SĄ PASKUDNE ,,,, To jest zdanie naocznego swiadka.ja tez moge powiedziec to samo o rasjankach i ukrainkach,ktore tez w wiekszosci sa paskudne.Tak samo jest z holenderkami,belgijkami,brytyjkami,finkami,norwezkami itp.Jezdzac po swiecie z racji zawodu wiem to z ogladu.Wy w wiekszosci piszecie jakies mity o jakichs pieknych rosjankach=ukrainkach itd.

Gość najpiekniesze
Australijki sa najlepsze :)

Gość terrujdjlkd
popierwsze jestem kobieta taka sobie ani pikna ani brzydka bylam tylko w anglii i holandiii moim zdaniem tamtejsze kobiety sa ladniejsze, to jest jakis mit ze nie ma tam ladnych kobiet moim zdaniem polki maja malo wyrazista urode, z natury blade, malo wyrazisty kolor wlosów-to apropo naruralnego piekna wiekszosc angielk ma twarz lalki, duze oczy, przyjemny wyraz twarzy, piekna cera-zasluga klimatu holenderki sa wysokie, smukle, maja podluzne, szlachetne,twarze ale nie do konca zgodz sie ze pieniadze nie maja tu nic do rzeczy,bieda, codzienne troski, szara rzeczywistosc- kobiety przestaj o sibei dbac aha i jeszcze jedno- polscy panowie-zero stylu, powtarzam zero stylu

Gość 232333232
angielki ladne chyba 1 na 1000 ...sory taka prawda ... niby dlaczego przecietny rozmiat to 42 ...hahaha