Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pandemia_brzuchata

Mit o pięknych Polkach

Polecane posty

Gość oliwius
anna przybylska i agnieszka włodarczyk

Czy uroda to takie ważne? My Polki potrafimy zadbać o dom, posprzątać ugotować, nakarmić, wyprać, dzieci odchować, a nie tylko po kosmetyczkach latać i paznokcie na czerwono malować jak ruskie k...wy

Gość do_bimbałkowej
Ja nie byłam nigdy w Rosji, ale istotnie znane Rosjanki o wiele bardziej mi się zwykle podobają od znanych kobiet innych nacji z małym wyjątkiem pt. Monica Bellucci. Najwięcej pięknych kobiet widziałam jednak na Ukrainie i w Czechach, a zgrabnych na Słowacji. W Skandynawii nie byłam. Na południu kobiety są totalnie nie w moim typie- za małe, za tłuste.

Gość Martinni
hahaha tak też się spodziewałem, babki zachwalają wszystko co polskie, a faceci jednak nie:) A to chyba nam oceniać urodę kobiet , nie wam kobietom. Ja stawiam na Ukrainkii i Rosjanki

Gość do_bimbałkowej
Doświadczona_życiem34! Masz chyba duże braki w wiedzy o świecie. W Rosji jest taka bieda, że byś tam zginęła po tygodniu, zwłaszcza gdybyś zamieszkiwała miasto nr 44 na dalekiej Syberii, gdzie upadł cały przemysł, nie ma ogrzewania, mieszka się w wieżowcach bez wody, dwa miesiące w roku jest +40 stopni Celcjusza, a 10 - 45 stoopni Celcjusza. te dziewczyny tam żyją i sobie radzą.

Gość oliwius
Martinni - o ja pierdole stan przed lustrem i dobrze sie przyjrzyj...kuku co widziszs?? troll z gumisiów mega kapucyn i pewnie ci fet wisi itd...baj baj

Gość do_bimbałkowej
Norma, Martinni. Zawsze tak jest, a najlepsze jest to, że multum naszych dziewczyn jest podobnych i z wyglądu i z charakteru do Rosjanek, a tak się burzą :))

Gość koblenzertee
Pamiętacie "Medaliony" Nałkowskiej? Jak w obozie koncentracyjnym wystawili na mróz 30-stopniowy Polki, Rosjanki, Włoszki, Francuski, Greczynki, Czeszki itd. i polewali je wodą trzymając je tak ponad cztery dni, to tylko Polki i Rosjanki przeżyły.

Gość wlodarczyk pfff
chyba zartujesz to jest typ polki ktora miala delikatna slowianska urode a spalila sie na solarce i farbnela wlosy zeby upodobnic sie do//latynoski?

Gość Rosja jest taka biedna
Że codziennie dziesiątki emigrantów z byłych republik radzieckich, próbują się przedostać nielegalnie do tej biednej Rosji. Przestańcie pierdolić smuty, wyjęte żywcem w jakiejś głupkowatej propagandy TVP. 🖐️

Gość yoko_demonin
Potwierdzam. Średnio najładniejsze są Rosjanki, potem Ukrainki, potem Polki, a potem to już równia pochyła :)

Gość Ja tam lubię takie jaśniuteczk
fineczki- palce lizać.

Gość njałdniejsze sa brazylijki
1. maj duże i wspaniale TYŁECZKI 2. duże ładne oczka 3. jędrne i wydatne USTA

Gość paszke99
Rosja jest taka biedna! Żony szukają, bo tam najładniejsze panny mają.

tak Rosjanie to najbogatszy ludzie swiata , ale prosze was, to jest nieliczna grupa ludzi , a reszta musi zyc jak kazdy z nas wie:O:O nie mowiac juz o biednych dzieciach gdzie sie poniewieraja i o socjalnym zyciu :O Rosja sie nie zmienila i sie w zyciu nie zmieni :O cudze chwalicie swego nie znacie :O jesli wam sie tak te rosjanki podobaja to wyjedzcie do Rosji czy Syberi lato plus 40 a zima minus 40 :O bez wc w domu itd :O a syberyjskich Gorach teper. siega w zimie do minus 50 czy i wiecej :O:O mam z tamtad kolezanke :)

Gość wlodarczyk pfff
wlasnie brazylia najlepisza, a ten przyklad wlodarczykowej mnie rozwalil, hhe

Gość kopulantes-muertes
Mnie się kompletnie nie podobają tłuste tyłki brazylijek, ani ich właścicielki, podobnie jak karłowate Włoszki. Dla mnie faktycznie ideałem są Słowianki, bo mają to wszystko co trzeba na miejscu i po środku, zwłaszcza Rosjanki. Południowe kobiety są okropne. Dobrze wyglądają do pierwszego porodu, a potem to zapasione, zniszczone słońcem babuchy.

Gość oliwius
huj z tym co cie rozwala mi sie tam podoba i nie tylko mi bo duzo moich kolegow mowi ze jest zajebista a ze sie farbnnela i solar ma no i huj? kazda dziwka z telewizji i te rosjanki tez sa porobione dobrze...

Gość oliwius
a brazylijka jak by ci sie z takiej dupy wielkiej zesrala to by sie kibla doszoowac nie dało

ty muertes, widac ze nie miales do czynienia z piekna wloszka. zmienilbys zdanie. znam jedna wloszke, kolezanka mojej mamy ktora ma 2 dzieci i figure swietna. twarz sliczna, to samo jej corka. ale takich jest wiecej.

Gość kasallo245
O nie! jak mam wybierać między tłustymi, niskimi latynoskami o wielkich tyłkach, czy takimiż samymi Włoszkami, czy innymi z południa, to rzucam Rosjanki i kłaniam się nisko Polkom. Serio!

Dpusia 👄 :) Jesteś miła. Włoszki są nawet ładne większości maja wydatne piersi

Gość pejenne
Problem z kobietami z południa polega na tym, że 1. są niskie 2. są tłuste 3. szybko się starzeją Fajne są. ale jak się zdarzy jakiś wyższy egzemplarz (baaaaaardzo rzadko) i tak do 25 lat góra.

Gość kasallo245
tez10 :)