Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margrettsa

ladna mam coreczke?

Polecane posty

Gość balagan
tak :) ile ma lat?

Gość margrettsa
2 latka

Gość kotekplotekk
a normalna jesteś? czy szajba troszkę odbija? po ch** wystawiasz dziecko na publiczny widok?

Gość jakas taka bardzo
brzydka - ma zbyt pucolowata twarz i wklesle oczy

Gość so pot
Jak pare osob ci napisze, ze ladna, to lepiej sie poczujesz? Bardziej dowartosciowana, bo skoro sama soba nic nie reprezentujesz, to chociaz dziecko masz udane z wygladu?:O

Gość cdn póżniej
A po co o to się pytasz , sama nie widzisz? czy jestes tak zapatrzona że uważasz ze wszyscy mają twoje dziecko podziwiać. Dziecko jak dziecko.

Gość a ja znam te dziewczynke

Gość margrettsa
to jak ma na imie?:P

Gość kotekplotekk
Albo to jakaś idiotyczna prowokacja, albo jesteś tępa jak wiadro gwoździ. Jeżeli to faktycznie Twoje dziecko to szczerze mu współczuję ...

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjjeee
śliczną:) a wy co takie oburzone?bo pomarańczowe?większosc z was ma zdjecia dzieci w stopkach i co z tego?

Gość kotekplotekk
a co ma pomarańczowe czy czarne do tego? publikowanie posta ze zdjęciem swojego dziecka i zapytaniem czy ładna na publicznym forum, na którym może pojawić się ktokolwiek i jakimkolwiek zamiarem, uważam za szczyt głupoty i bezmózgowia. gdyby takie jak ta półinteligentka czasami ruszyły choć 1/8 mózgu, być może udało by się wielu tragediom zapobiec.

Gość cdn póżniej
Phi... w życiu nie miałam zdjęcia ani swojego ani mężą ani dzieci ani psa ani kota ani chomika. Nie mam takiej potrzeby pokazywania wszystkim obcym osobom prywatnych zdjęć, cenię prywatność .Do autorki dawaj fotkę swoją , meza , teściowej i rodzeństwa , chętnie skomentuje.

autorko- jak dla każdej matki, Twoja córka jest dla Ciebie najpiękniejsza. Wiesz o tym dobrze, więc po co się pytać o to w takim miejscu jak forum? Czy jeśli napiszemy, ze jest ładna, czy brzydka, zmieni to coś u ciebie, zmienisz zdanie o swojej córeczce?

dla Ciebie pewnie jest najpiękniejsza :) dla mnie zwyczajna dziewczynka jakich wiele :)