Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matikkkk

jak oceniacie faceta który nie ma żadnych kolegów??

Polecane posty

Gość matikkkk

W zasadzie to ciekawe pytanie. Oznacza to że coś jest nie tak. Mój mąż, w zasadzie juz ex, też nie miał kolegów. NO i charakter miał trudny...

Gość dziwny jakiś....

Gość tartarararra
moze nie lubi przebywac z innymi ludzmi, jest typem samotnika, ale jesli pokocha to pokocha szczerze na cale zycie...

widocznie jest orginalny :classic_cool: a czy orginalny w pozytywny sposob, tego pozostaje się dowiedziec

Gość bjbj..
a jesli woli kolezanki ? moj nie ma kolegow nie spotyka sie na piwie ale kolezanki jeszcze z dziecinstwa teraz ze studiow i pracy. zwariowac mozna

Gość niekolega
jakas ciota zapewne

Gość 1234567....
dla mnie to troszkę dziwne.....chociaż mój mąż za kawalera miał tłumy kolegów a teraz tyle co z pracy ale nie spotyka się z nimi po za pracą domator z niego się z robił :)

Gość G10
Nie ma kolegów?! Zabić go! A na poważnie, ja też nie mam. Na kom. dostaję smsy tylko od operatora a do innych nie wysyłam. Nie upijam się w pubach i nie chodzę do klubów. Spokojny ze mnie gość ale niezbyt rozrywkowy. Nie interesują mnie samochody, samoloty ani ta pedalska piłka nożna, więc co się dziwić? Wolałbym mieć koleżanki niż kolegów. A właściwie po co takie pytanie?

Gość G10
24 lata. Jak byłem młodszy to podobnie było ale nie narzekałem

ojciec mojego znajomego nie życzył sobie dzieci ,młodzieży ,znajomych w domu i z tego powodu ten nie miał kolegów ,odsuwali się od niego

Gość bynajmniej aczklwiek
nie łazą po domu nie wolaja na mecze piwko spokoj masz a moze jest btaki jak ja ze elimunuje ludzi falszywych? i dlatego mam tylko jedna przyjaciolke;P

Gość prettylikeme
Ktoś, kto nie ma kolegów, ma problemy z nawiązywaniem bliskich relacji z innymi ludźmi i raczej dobrze to o nim nie świadczy.

Gość kalooli
też uważam że eliminuje w ten sposób falszywych ludzi, nikt go nie może wykorzystać dlatego odsuwją się od niego. przynajmniej jego dziewczyna jeśli będzie miał nie zdradzi go z kolegą :o

Gość kalooli
prettylikeme, hmm czy koleżeństwo, wypady na piwo to na pewno są BLISKIE relacje?

Gość G10
Może nie świadczy to o mnie dobrze ale na szczęście nikomu nie muszę się z tego spowiadać i przedstawiać szczegółowej listy kontaktów. Na gg mam 3 osoby które odzywają się od wielkiego dzwonu :D. Nie jestem ciastkiem co większości musi się podobać i smakować. Dziewczyny też nigdy nie miałem i raczej mieć nie chcę. Za dużo z nimi kłopotów. Fajnie jest się mieć do kogo przytulić ale jak nie potrafisz wzbudzić iskrzenia to nic z tego.

Gość ja też12
ja też nie mam kumpli kumpli, czasem gdzies wyjde z jakimis, ale rzadko. zdecydowanie wole damskie towarzystwo. Kolezanek Ci u mnie dostatek:)

Gość ja też chcę zobaczyć
większość ludzi jest taka nudna :O mam kilku kolegów, których widuję rzadko ale 2 tylko naprawdę lubię koleżanek mam więcej i lubię z nimi czasem wychodzić, szczególnie gdy chcę poznać jakąś dancing queen :D w okolicznych dyskotekach, trochę są potem zbulwersowane ale ja je odwożę, przywożę więc jest ok.

Gość abracadabra1
Lepiej niech nie ma zadnych, niz ma kolegow pizdzielcow i pojebow :)

Gość Życie uczuciowe1
to z pewnoscia jakis dziwaczny egoista,

Gość ja też chcę zobaczyć
czemu egoista..? czasami bywa tak, że w środowiku w którym się obracamy nie możemy trafić na ludzi o podbnych do nas zainteresowaniach więc co??? mam siedzieć i ryczeć do telewizora w trakcie takich czy innych zawodów sportowych, popijając piwo w ilościach hurtowych..? mnie to nudzi i męczy więc wolę zrezygnować z takich znajomości ja się nie będę męczył i potencjalni znajomu nie będą zniesmaczeni moją obojętnością

Mężczyzn oceniam przede wszystkim po wyglądzie. Gdyby ten nieposiadający kolegów był całkiem przystojny i męski, mnie wydawałby się atrakcyjny a na pewno intrygujący. Nie lubię ludzi, który nie wyróżniają się z tłumu.

to ze ktos nie ma kolegow ma duzo przyczyn, nie zawsze jest to spowodowane brakiem umiejetnosci spolecznych lub osobowoscia. jesli ma przyjaciela, chociazby jednego ale dobrego to nie ma sie czym martwic.