Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość realne zagrożenie

Mogę być w ciąży??

Polecane posty

Gość realne zagrożenie

Nie wiem co mysleć, do terminu okresu jakis 9 dni.. powinien byc 30/31 lipca 2009, Kochałam się z facetem, w nocy z 11/12 lipca, bez zabezpieczenia, skończył na zewnątrz. okres miałam 5 lipca, niby wypada że dzień nie płodny. Ale okresy dość nei regularne, w tym roku niektóre nawet 22 dni cykle, ostatnie 2 cykle 27-26 dni. Mam taki dziwny posmak metalu w buzi, no i nie chce mi się palić:(Mam bóle brzucha, zaczeły się mniejwięcej 14 lipca.

Gość realne zagrożenie
mam jakoś dużo śluzu.. nie wiem co myśleć..

Gość wetrwrwe
kup test ciążowy w aptece i będzie wiadomo

Gość realne zagrożenie
za wczesnie.. dopiero w dniu spodziewanej miesiączki, jeśli nei przyjdzie..Ale dośc nonsensowne by sie wydawało, jesli hipotetycznie to nie były dni płodne no i nie mial wytrysku we mnie?? Wiem wiem plyn ejakulacyjny, no ale..

Gość tak sądzę..
nie wiem jak to być może, ale masz nie regularny cykl z tego co piszesz, wszystko jest mozliwe

Gość maajkablak
Mam pytanie, jest to dla mnie bardzo wazne. Moze to nie jest odpowiedni temat, za co na wszelkie wypadek przepraszam. Otoz mam cykle okolo 30-dniowe. Ostatni okres mialam 28 czerwca. Uprawialismy z partnerem petting 9 i 17. Za kazdym razem nie doszlo do wytrysku w okolicach moich narzadow. Mozliwe jednak ze ten plyn wydzielający się podczas podniecenia dostał się do mojej pochwy. W tej chwili czuje sie jakas taka oslabiona, czesto latam do wc i czasami tak bardzo leciutko ukluje mnie jajnik, szyjka macicy jest rozpulchniona a sluz taki mleczny, wodnisty. Czy jest mozliwosc ze moge byc w ciązy?? Bardzo mi zalezy na powaznej odpowiedzi. z gory dziekuje.

Gość DominikaD
brałam 2 miesiące Mikrogynon i na początku czerwca odstawiłam iż zatrzymywało mi wodę w organiźmie i puchłam. 7 czerwca dostałam miesiączkę po zakończeniu tabletek. niestety dzię mamy 20lipca a ja nadal wyczekuję na miesięczkę. rano robiłam test i wyszedł negatywny. mój lekarz będzie dopiero 27 lipca a ja mam nerwy i chciałamż żebyś mi napisała swoje zdanie... zaznaczę jeszcze,iż biorę tabletki odchudzające Meridia 15. w sumie tam pize,że mogą wystąpi zaburzenia miesiączkowe myślisz,że to przez nie spóźnia mi się tyle okres???

Gość realne zagrożenie
Kurcze bije się z myslami:(

Gość realne zagrożenie
Niech napisze ktos możliwe czy nie..