Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hono hono

podajcie mi choc jeden przyklad ze watro zyc...

Polecane posty

Gość hono hono

bo ja w nic nie wierze...

Gość coz za pytanie
rodzina np.

Gość kierofca rajdowca
wierzysz w to ze w nic nie wierzysz i juz masz powod

Gość noc_bez_ksiezyca
a jak ktoś nie może pić, nie ma rodziny i nie ma wiary?

Gość hono hono
nawet kurwa w piwo nie wierze, nie dobre czemu nic nie moze mnie zajebac...???' Bylby swiety spokoj...byloby mniej tej co sie uzala nad soba...

Gość hono hono
wllasnie, ja niczego nie mam:(

Gość hono hono
nie mam sie z kim dupczyc:( Jestem oblechem

Gość opłaty
:D

Gość hono hono
to nie jest wcale smieszne:(:(:(

Gość opłaty
PEWNIE ZE NIE JEST ALE UZALANIE SIE NAD SOBĄ JEST SAMO W SOBIE ZALOSNE. PO CO? NIE SZKODA CZASU NA TAKIE PIERDOŁY.SORKI TEN CAPS LOCK TO NIE KRZYK TYLKO LENISTWO. NAJŁATWIEJ JEST ZASIASC NA SZANOWNYCH CZTERECH LITERACH I MOWIC SOBIE TO JEST BE TAMTO JEST BE, TO MI SIE NIE PODOBA ITD ITD ZASTANOW SIE CZY TO POLEPSZY SPRAWE BO MOIM ZDANIEM RACZEJ NIE!

Gość dadfdxvc
Musisz żyć, żeby niewolniczą pracą płacić podatki na tych, którzy jeżdżą limuzynami i się obijają.

Gość Podaj mi choć jeden powód
bym Ci podał choć jeden przykład. No ?

Gość hono hono
nie:( Najgorsze jest w tym ze w niczym kurwa nie mam szczescia!!!!!!!!! Przez cale zycie!!! Coz z tego ze jestem uczynna spolecznie? Coz z tego , ze poswiece dla najblizszych wszystko???!! Coz z tego , ze mam dobre serce???!!! Najwiecej kurwa dostaje po dupie!!!

Gość mnie zawsze ciekawi co bedzie
jutro, zawsze cos nowego w gazecie, ktos umarl, ktos cos wynalazl, afera jakas. Chocby na nasz rzad patrzac nie nudzisz sie.

Gość serwrwe
seks pocałunki miłość, motyle w brzuchu drobne radości typu fajny film, utwór, nowy ciuch, miłe słowa od kogoś rodzice to, żeby dowiedzieć się co dalej pieniądze podróże zwierzęta

Gość Podaj mi choć jeden powód
Nie ??? No to nie 😠

Gość dadfdxvc
A co w tym ciekawego? Teatrzyk w rządzie? Wygłupiają się jak dzieci, a wszyscy żyją lepiej od nas. Krzywda im się nie stanie. Kto umarł? Każdy umrze prędzej, czy później.

Gość hono hono
mam w dupie polityke... mi chodzi o to, aby znalezc we wlasnym zyciu sens, ktorego nie moge odnalezc...:(

Gość 555555555555
szczerze Ci powiem że sensem jest miłość wiem że to banalne gadanie ale taka jest prawda.... spotykasz kogoś i nagle zaczynasz widzieć sens życia

Gość nie warto mowie ci too
pije piwo , mam rodzine , meza dzieci i niby wsio ok , a jednak nie chce mi sie zyuc , siedze i wyje od 3 tyg ? ne warto wszystko przemija

Gość 1234567....
ptaszki ....słoneczko ... deszcz....księżyc....to ze jestem zdrowa ...to że mam wspaniałe dzieci i nawet jeśli czasem życie mnie poniewiera jak psa brakuje kasy mąż na ciągłe fochy to i tak warto żyć ze mnie to już taka optymistka jest chociaż czasem mam doły ze ryczę w ukryciu ale co tam życie jest jedno i warto żyć to ode mnie sens zawsze się znajdzie tylko trzeba poszukać można pomagać innym zapisać się do jakiejś fundacji itd......

Gość hono hono
dokladnie WSZYSTKO PRZEMIJA a co do milosci... za duzo mi juz krzywdy wyrzadzila... wystarczy mi juz...

Gość hono hono
1234567.... co Ci takiej samomotywacji zazdroszcze... jestem urodzona pesymistka, wiec czarno to widze...

Gość 1234567....
hono hono.....ale ja też mam czasem takie dni że mam ochotę rzucić wszytko spakować walizkę i pojechać w świat....tylko zawsze sobie powtarzam że są ludzie głodujący chorujący na nieuleczalne chory nie mający domu to jakim prawem ja narzekam postaraj sie znaleźć w swoim życiu jakieś pozytywne aspekty na pewno są pamiętam kiedyś miałam strasznie dołujące dni na dodatek wizyta u dentysty którego strasznie się boje no i miałam odebrać wyniki syna było podejrzenie o dość poważne schorzenie nerek ....ogólnie do dupy ....a tutaj u dentysty się okazało że poszło w mig nawet się nie obejrzałam kiedy wyszłam ....szłam po wyniki weszłam do sklepu a jakaś pani doszła do mnie i powiedziała przepraszam ale muszę zapytać ?....tak pięknie pani pachnie co to za perfumy :)....a i wyniki okazały się ok ...szłam ulicą uśmiechałam się do ludzi i myślałam życie jest jednak piękne ale się rozpisałam hehehe....ale próbuje pomóc i pokazać że nie zawsze wszystko jest czarne ...a po burzy zazwyczaj przychodzi spokój :)

Gość hono hono
u mnie ten spokoj trwa jak banka mydlana...

Gość hono hono
pozwoli mi ktos sie zajebac??? Moge? Prosze...

Gość hono hono
bedzie jedego oblecha mniej...