Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nude lips

Jaka szminka/blyszczyk zeby uzyskac TAKI efekt?? foto

Polecane posty

Gość Nude lips
Aha, i chodzi mi o konkretne nazwy marek i odcieni, prosilabym o zdjecia jesli to mozliwe, dzieki

Gość fotoszoper
photoshop

blyszczyk z h&m melonowy kupowalam a wangli nie wiem czy w polsce jest efekt taki sam

Gość fgvfgdfgfdg
mnie tez to interesuje uppp

miss sporty szminka taka zwykła najtańsza kolor chyba 020. Daje efekt takich blado- różowych ust, ale jakość pozostawia wiele do życzenia. Załamuje się, usta pierzchną, widać wszystkie nierówności.Lepiej wygląda jak się da balsam lub błyszczyk pod spód.

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuup

też strasznie chciałam zawsze takie mieć. w koncu w jakims sklepie wpadlam na strsznie tanie szmineczki wybralam jakis kolor. dosc jasny. wygladal prawie by ze jak jakis korektor. wrocilam do domu, pomalowalam sie ale niezbyt wygladalo, strasznie wysuszalo jakby mi usta. wiec wymyslilam ze najpierw bede sie malowac zwykla pomadka, pozniej ta szmineczka i na to znow pomadka, wygladalo bosko. teraz zamiast pomadki uzywam blyszczyku. strasznie podoba mi sie efekt ;)

Gość Nude lips
Czyli ogólnie wybierać bele jakie szminki byleby kolorem były zbliżone do skóry? Coś w tym jest. Tylko, że niektóre szminki mają w kolorze domieszki różu a to już wygląda troche tandetnie i trupio. Gdzieś czytałam, że pod taki cielisty błyszczyk lub szminkę trzeba nakładać odrobinę podkładu, wtedy niweluje się naturalną czerwień ust i powstaje taki efekt. Hm. Dzięki :)