Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OLiViA_venus

Chwila wróżb dla chętnych!cz.2

Polecane posty

"nataliuś" Aby naprawde ukladalo wam sie to nie mozesz pokazywac swoich slabosci! On mowi kocham a Ty sie nie odzywasz i to bedzie nakrecac wasz zwiazek! On jest ososba ktora nie moze miec wszytkiego jasno pokazanego bo wtedy mniej sie stara! I bedziecie wlasnie tak juz zyc razem dlugo...dlugo...a dziecko dlaej widze!

" *campini*" na dziecko bedziesz musiala troche poczekac! co do zwiazku jest stabilnie ale ten grzegorz to nie jest tylko przyjaciel dla Ciebie! czujesz miete ( malo powiedziane) do niego!

no nie wierze:):):):):):)z moim M trafiłaś niesamowicie........jesli bedziesz miec chwilke czasu to prosze o jeeeeeszczeeee:):):) Wielkie dzieki

"Kluseczka 27" widze 3 dzieci z tym ze ostatnie to bedzie wpoadka w najmniej oczekiwanym momencie! miedzy pierwszym a drugim bedzie maly odstep czasu a to trzecie pozno i nagle! pieerwsze dziecko do 2 lat!

Gość kafelalalalala
bardzo prosze o odpowiedz.. zalezy mi strasznie.. a czy moge jeszcze dowiedziec sie czy w najblizszym czasie zmienie prace, oraz kiedy moge doczekac sie oswiadczyn. Kasia 22.04.1985 co z moim zdrowiem?

Gość tulipanek i stokrotka
poprosze o wrozbe:) małgorzata 1985r.marzec 18 jak bedzie sie toczylo moje zycie uczuciowe w najblizszym czasie? czekają mnie jakies zmiany? i czy ten partner to ten jedyny?

Prosze o wróżbe już tyle razy pisałam do ciebie moze tym razem sie uda. Monika 23.07.87 Tomek 05.08.86 Kiedy bedziemy moeć dziecko jak nam sie ułoży czy to jest ten facet?

Gość dana71
Mój mąż mówi że jest mi wierny- czy na pewno?

to prawda ten grzegorz to osoba z która dogaduję się jak mało z kim, ale wychodzę za mąż za 2 miesiące i decyzji nie zmienię;) z reszta on jest żonaty. powiedz mi tylko co z ta pracą??

Dzień dobry ja również poproszę. Ania 03.04.1978, czy mój obecny związek przetrwa, czy będę szczęśliwą matką i żoną i w jak dalekiej przyszłości? A także, czy moja sytuacja zawodowa polepszy się i czy będę żyła na satysfakcjonującym mnie i moja rodzinę poziomie? będę bardzo wdzięczna za wróżbę 🌼

Gość ewelina 22
wrozko, powroz mi plisss bardzo mi zalezy

ja 29.09.1989 on: 29.05.1986 szczescie w waszym zwiazku jest pojeciem wzglednym" czy to oznacza ze bedziemy miec jakies problemy?

ja wtedy pytałam i nie było odpowiedzi:( Powiedz kiedy dzidzia będzie?urodziłam się 24.10.76, no i ile dzieci i jakiej płci. I jeszcze jedno czy uda się kupić ziemię na dom? please....

Gość ela 19.11.1975
OLiViO czy mogę mieć Cię :) na wyłączność? Jesteś dobrym i mądrym Człowiekiem (bo mam dobre wróżby;)) Dobrze jest mieć takiego lekarza duszy.

Gość ciekawa przyszłości
ja 03.02.1983 on 15.11.1982 jak widzisz nasz związek w przyszłosci

Gość ja____kasss__
05.12.1990 Sylwia co widzisz w moim zyciu??? jakies dzieci??? proszee to dla mnie wazne:((

Gość stokoloko
co mnie czeka w milosci i sfrerze zawodowej anna 82 12 12

Ja 18.07.1983 r. On 01.10.1981 r. czy będziemy mieli dzieci? Kiedy pierwsze dziecko? Ile dzieci?

Gość tulipanek i stokrotka
czekam z niecierpliwością;)

Olivia venus! To dziwne, bo my jestesmy juz zareczeni. A dzieci? Co z dziecmi? Ile ich bede miala i kiedy? I czy to TEN facet? ja - 13.08.1988 on - 23.11.1984.

"lili21" dziecka nie widze! On w wileu kwestiach sie waha, to Ty bedzies zmusiala podtrzymywac ten zwiazek! jest szansa wyjscia na prosta i bycia szczesliwymi!

Gość julcia007
Kiedy wyjdę za mąż, czy będę szczęśliwa w związku i czy dzieci będą? 14październik1985

"*campini*" tak wyraznie widac ze slub wzmiesz tak jak Ci pisalam jest stabilnie! co do pracy jak narzie nie widze zmian! wiecej zarabiac bedzie partner!

Droga Oliwio ale czy w przyszłości też nie widzisz dziecka czy tylko w tej najbliższej?

Gość mineral___wasser
sylwia 5.12.1990 waldek18.05.1987 jakies dzieci czy cos??? plis:((

"turkusek" co do pieniedzy to nigdy nie bedzie przyslowiowych kokosow ale nie bedziecie musieli tez sobie odmawiac rzeczy ktore naprawde pragniecie! glowie wycieczek,wakacji! wiec bedziesz szczesliwa pod tym wzgledem choc do tej pory nbywa roznie! zwiazek ciezki pod wzgledem emocjonalnym gdyz nie umiecie razem stawaic czola problemom! dwojka indywidualistów aczkolwiek pisani sobie jestescie!