Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OLiViA_venus

Chwila wróżb dla chętnych!cz.2

Polecane posty

"Martyna." Twoje zycie uczuciowe dopiero bedzie rozkwitac! to nie jest Twoj przyszly maz! Ale bedziesz szczesliwa w przyszlosci! Co do zdrowia powinnas zaczac dbac o nogi gdyz mozesz miec problem z zylakami!

Gość aniaaneczka
podwójna ciąża naprawde o tym marzyłam :P Dziekuje i pozdrawiam :)

Gość magdaaaaa
dlaczego nie chcesz odpowiedziec na moje pytanie.? zapytałam wczeniej niz martyna ;/

Gość ewa28-09-1982
kiedy znajde prace w Pl? co mnie czeka jesli zdecyduje sie na wyjazd za granice? dziekuje

OK :-) To zapytam wprost, choć szczerze boje się tego co znajdziesz w kartach ... Czy mężczyzna z którym wróżysz mi przyszłość jest ode mnie starszy i czy ma już dzieci ? Czy też, jedno z tych dzieci będzie jego a pozostała nasza? Czy też cała trójka będzie nasza, zaś ten który jest mi pisany jest wolny i nie nie jest już ojcem? Ah - wydusiłam to z siebie, poproszę o pomoc. Bardzo. 🌼

Mi chodziło o zdrowie w sensie kobiecym bardziej :P Wcześniej napisałaś że widzisz naszą przyszłość na 4 lata do przodu, czyli po 4 latach skończymy ten związek czy jak ??

Gość Anastazja ....
Olivio ... a może jeszcze mi powiesz ile będę miała dzieci i jakiej płci? :)

No to jest trafione w samo sedno...i rzeczywiście uświadomiliśmy sobie niedawno,że to wymaga zmiany... Mam jeszcze pytanie odnośnie dzieci czy widać w moim przypadku dzeci w przyszłości?i czy ta przyszłość jest bliższa czy dalsza?

Katarzyna 24.01.1984 Olivio prosz powroz mi 1. czy spotkam sie z pewnym koziorozcem poznanym przez net? i czy cos z tego wyjdzie?? 2. kiedy znajde jakakolwiek prace?

Wrozko pisalas mi wczoraj abym dzis sie przypomniala bo byc moze bedziesz wrozyc z kart, wiec sie przypominam Justyna 05.10.1989 Przemek 17.08.1989 Powiedz cos o naszym zwiazku, czy jestesmy sobie pisani na zawsze? Jaka przyszlosc nas czeka?

Olivio, jeśli znajdziesz chwilkę, żeby także mnie powróżyć z kart, to proszę o odp na 3 pyt.: 1) Kiedy znajdę pracę? 2) Kiedy spotkam przyszłego męża? 3) Jak to będzie z dziećmi, będę je miała czy nie? Czy karty to widzą, bo wahadełko nie dało jednoznacznej odpowiedzi. ja: 8.01.1985r. Z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie

\" zalamana123\" Kim jest osoba z trzecia data ktroa podalas?w kartach czujesz do niej nienawisc!!...Twoj maz przykro mi ale zdradza Cie...i sam bladzi bo jest to mlodsza od niego kobieta! On Cie nie kocha! uciekaj z tego zwiazku puki mozesz bo skrzywdzi cie ta sytuacja za bradzo!

Gość zalamana123
to jest jego kochanka

Wrozko dziekuje za odpowiedz Jak z moim zdrowiem? I mam pytanie odnosnie milosci czy kiedys bedziemy razem ? czy on ma do mnie teraz o cos pretensje? Ania 21/07/85 Marcin 08/07/86

Gość zalamana123
a bede sama w konsekwencji czy ulozy sie moje zycie

" huehue88"rok 2010 przyniesie prawdziwa milosc! bedziesz bardzo krotko "chodzic" ze swoim partnerem a zaplanujecie slub! masz szczesliwe karty!!

Gość jaaaaaa karolaaaaaaaaaaa
witam czy ja tez moge prosic o wrozbe??:) Karolina 20.11.1985 pytanie: kiedy wreszcie ułoży się moje życie osobiste i jaki będzie mój przyszły partner czy tez mąż ( w co zaczynam już wątpić);/ prosze o odpowiedź:(

"zalamana123" Cyzli karty nie klamia! .... Dlugo ciezko bedzie Ci sie pozbierac bo przez ta sytuacje strascilas poczucie wlasnej wartosci! A mysle ze maz nie kryje przed Toba swoich uczuc karty wyraznie mowia ze powiedzial ci ze wasz zwiazek nie ma sensu! i uwierz mi naprawde nie ma! A Ty w koncu odnajdziesz szczescie! przyszlosc jeszcze czeka Cie dobra choc nie widze jak narazie konkretnego partnera!

"mysia8520" naprawde nie wiem nic wiecej na temat tego dziecka! Ta przyszlosc ktora widze jest u boku obecnego partnera!

Gość MALINECZKA77
Witaj Wróżko.Czy spełni się moje marzenie o drugim dziecku?Czy z mężczyzną,z którym obecnie jestem ułożę sobie życie? Ja 22.08.1977 on 10.08.1974

"ela 19.11.1975" Znasz ja ale to on mial zawszze wiecej szans i pretekstow aby sie z nia widziec!...on nie zrobil ani nie zrobi zadnego pierwszego kroku to ona wszytko inicjuje! u Was rozwiazaniem jest dziecko!

Gość zalamana123
dziekuje oliwio bardzo choc ciezko sie tego słuchała ,gdy wydawało sie ze kochasz kogos przez 14 lat ,a on zrobił cos takiego ,ale czy oni beda razem??? prosze oliwio czy ich zwiazek ma sens

"turkusek " nie wiem jaki jest powod w sprawie dzieci! A mezczyzna napewno teraz jest daleko ale juz cos miedzy wami bylo! i Ty tego nie zalujesz,wrecz przeciwnie...dlatego przyciagniecie sie w przyszlosci! nie wiem nic na jego temat(w sensie czy ma rodzine)

Gość zalamana123
latwiej podjac bedzie mi niektore decyzje jesli bede to wiedziec

"Martyna. " nie koniecznie po 4 latach! moze trwac to dluzej wiem jednak ze sama przyszlosc malzenska nie jest Ci z nim pisana!

"emo-80 " dziecko widze jedno ale karty nie wiele mowia w tym temacie u Ciebie wiec nie moge ci powiedziec na sto procent ze tylko jedno! najlepsza byla by u Ciebie wrozba z wahadelka

Gość ewa28-09-1982
ja zostalam pominieta:( ale ok, chcialabym zapytac jeszcze o uczucia chlopaka 16-05-1986