Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wenuuus

Calowalam sie z kolezanka na imprezie i pobil mnie chlopak.

Polecane posty

Czesc wszystkim! Zanim napisze chcialabym was prosic o wyrozumialosc i szczerosc.. nie badzcie wulgarni bo chcialabym sie wyzalic... Wiec bylo to tak.. w piatek bylam z znajomymi w klubie w warszawie (nie wazne w jakim) Jak to na dyskotece napilam sie trohe alkoholu i reszta zreszta tez. Okolo godz 4 nad ranem postanowilismy zadzwonic po kumpla aby odwiozl nas do domu, a bylo nas w sumie pieciu. Ja, moj chlopak, jego kolega z dziewczyna która jest zreszta moja kolerzanka i jeszcze jeden kolega. W drodze powrotnej w alfie naszego kumpla (jest dosyc duza) muzyka leciala dosyc na fula i ja z kolerzanka zaczelysmy sie calowac.. ale wiecie jak tak jak chlopak z dziewczyna.. Zwykle tego nie robie i nie lubie-ona tez nie ale bylysmy wypite i mozliwe ze chcialysmy sie glupio popisac.. w tym czasie chlopak kolerzanki wraz z drugim kolega zaczeli sie z tego cieszyc mowiac \'\'dalej, dalej\'\' ale moj chlopak byl wsciekly i powiedzial ze mam przestac, tylko ze ja nie reagowalam i robilam dalej swoje.. Koledzy mowili do niego zeby przestal bo fajne \'\'szow\'\' robimy we dwie. Ale on dalej byl zly i kazal mi przestac.. powtorzyl to raz.. drugi a za trzecim szarpnal mnie za wlosy tak ze wyrwal mi ich polowe i odepchnal od kolezanki .. nie odzywalismy sie do nastepnego dnia. Nastepnego dnia rozmawialismy o tym i on powiedzial ze mnie przeprasza ale musial tak zrobic bo nie reagowalam a on nie chce zeby jego koledzy mowili o nim ze ma fajna \'\'suke\'\' tylko normalna fajna dziewczyne.. Czy myslicie ze ma racje? ze sytuacja wymknela nam sie spod kontroli? glupio mi troche ale przeciez kazdemu zdarza sie zrobic cos glupiego prawda? :( Prosze o rozsadne wypowiedzi, i przepraszam za ortografie..

Gość coza pustak
powaznie to nikt takich bledow nie robi w wieku 21 lat. ortograficznych znaczy.

Wiem macie racje... ale przeciez facet z facetem nigdy by sie nie lizal, a dziewczyna z dziewczyna - to jest takie nic.. ale widocznie jednak to nie takie latwe. zaluje tago.

Gość zoska z dywanem
wielka mi rzecz - po pijaku - niestety - ludzie madrascia nie blyszcza - i trudno. Ale czlowiek jest czlowiekiem i popelnia bledy. nie pij wiecej tyle i nie caluj kolezanek a teraz wyluzuj bo swiat sie nie zawalil. Twoj facet troche ostro zareagowal - mogl cie odciagnac a nie zaraz za wlosy szarpac- ale cóz - jestescie wiec kwita.

Gość alaballa
dziewczyny w tym wieku jeszcze są takie głupiutkie. ? nie wierze ze masz 21 lat. chyba ze jestes blondynka. napewno prowokacja jakiejs 15 latki

Gość morenaza
Nastepnego dnia rozmawialismy o tym i on powiedzial ze mnie przeprasza ale musial tak zrobic bo nie reagowalam Musial blagam co ty maz za chlopaka lepiej spieprzaj gdzie pieprz rosnie bo skoro o to sie tak wkurwij to co bedzie potem....Na zartach sie nie zna bo raczej na powaznie z tego co mowisz to nie bylo,wogule on jakis nienormalny jest:/

"le przeciez facet z facetem nigdy by sie nie lizal, a dziewczyna z dziewczyna - to jest takie nic" żadna różnica de facto :P różnica w odbiorze wynika tylko z tego, że kulturę głównie kreują heteroseksualni mężczyźni więc lesbijki są lepiej odbierane bo spełniają fantazje erotyczne ale sytuacja jest identyczne co za róznica 2 facetów, 2 baby

Ciesz się, że masz tak wyrozumiałego faceta. Przeprosił cię, choć to ty powinnaś przeprosić jego. Zależy mu na tobie, więc weź się ogarnij i nie dawaj mu powodów, żeby musiał ci wyrywać włosy. Łeee... jak można się całować z koleżanką?... łeeee

Do : morenaza - wlasnie o tym samym pomyslalam ze jezeli tak zareagowal to co bedzie potem.. a mialam jeszcze do wczoraj slad na szyi .. bez przesady ale kocham go, rozumiem ze tez byl pijany i wkurzyl sie.. ale czemu chlopak kolerzanki nie reagowal tylko chcial jeszcze? moze dlatego ze moj mnie bardziej kocha..? sama nie wiem...

Gość buhahaha nie wierze ze leze
a ma za swoje,jak chcial ogarnieta kobiete ktora potrafi sie kontrolowac i nie chlac tyle bo nawet kobiecie nie wypada to mogl sobie wziazc rowiesniczke,a nie mloda,glupia siksę,jego wina.A teraz biedna malolata bedzie łysa chodziła,bo połowy wlosow nie ma.zal,zal,zal:D

Gość zal zal zal zal zal zal zal
taaaaaaaaaa napewno kocha CIĘ RUCHAC :D bo na zone nieszanujacej sie siksy nie wezmie,bawi sie chlopak poki mlody,pozniej znadzie zone.jak laski takie glupie to niech korzystaja :]

Gość nie_sam_ale_czytający
zostaw faceta, zwiąż się z koleżanką ! :) a poważnie, zostaw faceta - to jakiś niemyślący i podatny na wpływy imbecyl nie rób z siebie maltretowanej idiotki - znajdź se takiego, który zaakceptuje wszystkie Twoje fantazje/słabostki zapewniam Cię, że są tacy ! :)

Nie słuchaj tych złośliwych ludzi kochanie. Nie ma nic złego w całowaniu koleżanki. No chyba ze koleżanka nie ma jeszcze 18 lat. Wtedy uważaj co robisz zwłaszcza przy świadkach, bo możesz być pociągnięta do odpowiedzialności karnej za obcowanie z nieletnią bez zgody rodziców. http://alime.pl/forum/

A ja powiem tak: I Ty zle zrobilas i Twoj chlopak tez. Ty sie upilas i dla popisu calowalas kolezanke w sposob, ktory nie odpowiada pewnym norma (co innego jesli nie bylabys w zwiazku z chlopakiem swoim tylko byla bys wolna) On zle zrobil, bo zareagowal niezwykle agreywnie. Mysle, ze najgorsze co mozecie zrobic to obrazic sie na siebie kompletnie. Przemyslcie po prostu swoje bledy i zapomnijcie calej sprawie. Starajcie sie jednak by juz wiecej tego typu bledow nie popeliac. I jeszcze jedno, nie ma sensu sie przedkimkolwiek popisywac autorko. Jesli czegos robic nie lubisz to tego nie rob. Zyjesz dla siebie samej, nie dla innych. Ja spadam bo zmeczony jestem, a Ty autorko pomysl nad tym co napisalem.

dobrze że Ci kurwa wyrwał trochę szkutów przynajmiej się kurwa nauczysz szanować siebie! swoją drogą ten chłopak Twojej kumpeli to cipa a nie koleś! szkoda mi Twojego faceta że sobie takie ścierwo za laskę wziął!

Gość d3t3ct3d
Zabawne ... że nikt nie potraktował tego w kategorii zdrady ... bo jakby to facet dla zabawy całował się z inną laską to byłoby nieśmiesznie ... ale ja mam i tak już po stylu i treści wypowiedzi wyrobione zdanie na temat autorki i jej poziomu. W skrócie powiem jesteście siebie warci ...

haha czytam i mam ubwaw, dziwie sie ze w tym wieku masz nadal siano w glowie, miec faceta i lizac sie zkolezanka o.O obrzydzenia do ciebie na jego miejscu bym sie nabawila i kopnela Cie w dupe bo na co komu taka kobieta. Daj chlopakowi spokoj bo na lepsza zasluguje

bez przesady - jesli laske traktujesz jak miesko do dymania, to takie akcje są fajne

Najwidoczniej jej facet nie traktowal jak miesko do dymania, a szkoda bo powinien, takie kobiety nie zasluguja na inne traktowanie :)

No to mowie wlasnie - jesli masz powazny związek, to takie akcje odpadaja... a jesli masz zabaweczke, to jest ok

21 lat? Jeśli to prawda, to dziw, że dzisiejsze nastolatki jeszcze nie srają pod siebie :?

Wiesz niektorzy zatrzymuja sie w rozwoju, a moze autorka jest bi?^^ szkoda ze wczesniej nie uprzedzila swojego faceta. Moze teraz jak wlosy stracila to pojdzie po rozum do glowy :p

Gość kafelalalalala
kuzwa!! na miejscu faceta rzucialabym Cie ! 21 lat a siano w glowie.. no porazka.. ja to bym na jego miejscu wysiadla z autka i wiecej sie nie spotkala z Toba.. nei zaslugujesz na jego szacunek.. bleeeeeeeee a skad wiesz czy nie miala HIV??