Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikaa____1

Straszne swędzenie, doradźcie proszę...

Polecane posty

Gość nikaa____1

Hej dziewczyny! mam problem, od wczoraj straszne swędzenie pochwy, brak upławów, tylko to swędzenie, byc moze przyczyną był seks z mezem bez prezerwatywy, choroby weneryczne wykluczam, jestesmy dla siebie jedynymi partnerami, dbam bardzo o higienę, co moze byc przyczyna? nie moge wytrzymac... doradźcie co moge kupic w aptece bez recepty, jakas masc, globulki? nie mam mozliwosci isc dzis do ginekologa, jakbym sie zarejestrowała to poszłabym pewnie za tydzień. a ja nie wytrzymam! dzis po pracy musze isc do apteki i cos kupic, ale poradźcie co? :(

Gość clotrimazol krem
jest bez recepty:) możesz poprosić też globulki bez recepty ,chyba pimafucin jest bez.Zapytaj.Clotrimazol ci pomoże

Gość clotrimazol krem
a może globulki clotrimazol uda ci się wyżrbrać bez recepty,posciemniej trochę,ze zgubiłas recepte np;)

Gość kkkkkkkkk
kup - vagical (globulki nagietkowe ) bez recepty jakieś 13-15zł Na pewno przyniosą Ci ulgę

Masc clotrimazol-bez recepty i tantum rosa do plukania.Ale to Ci pomoze tylko na chwile i tak bedziesz musiala isc do ginekologa. Pewnie masz jakas infekcje. Nie polecam leczyc sie samemu bo szkoda kasy a objawy znikaja tylko na "chwile". Ja ostatnio tak mialam i meczylam sie ponad tydzien az w koncu dalam za wygrana, poszlam do gina dostalam czopki i po pierwszym uzyciu wszystko przeszlo jak reka odjal.

Clotrimazol w masci stosuje sie tylko zewn wiec kup Clotrimazol globulki i oczywiscie przebadaj sie u gina

Gość clotrimazol krem
a ja pimafucin kupiłam bez:) nawet nie pytali o recepte:)

Gość taaja
Ginalgin czsem daja bez recepty:) Jest bardzo dobry

Gość nikaa____1
dziekuje za odpowiedzi, nie wiem jak wysiedze w pracy :( mam doła, musze isc i kupic pimafucin lub clotrimazol :( strasznie to uciążliwe:O