Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duzo wiem lecz nie wszystko

WYPISUJEMY WSZYSTKIE BEZNADZIEJNE TEKSTY Z POLSKICH PIOSENEK

Polecane posty

jakas sylwia to spiewa ) kiedy znajdziemy sie na zakrecie co z nami bedzie, nawet jesli zycie dawno zna odpowiedz może lepiej gdy nam teraz nic nie powie nienawidze taj piosenki:O

Gość jeden osiemmm
piasek - godzinamy czekanymi ode mnie jeden 8 L - kiedy serce kleka wiem, nie wyrwe sie chociaz bardzo chce.. :o

dobrą macie pamięć, ja tak na wyrywki nie pamiętam, choć w kółko słyszę te piosenki.. a ta piosenka \" na zakręcie\" brrrr. straszna jest :o

u mnie na pierwszym miejscu: Iwona Węgrowska i \"4 lata\" cytuję: (...) \"To jest dla mnie cud że patrzę jak uśpiona ponad słowa które podałeś mi jak lód I tyle z tego wiem co trwać ma jest na chwile Gdy zabrakło Twoich rąk moje stały się niczyje Nie wierzyłam w to że żyję 4 lata zapomnieć chcę Nie da się przyjaciółką nazwać mnie 4 lata kochałam Cię tak jakby świat przetrwać miał tylko dzięki nam niezachwianie \" Że co kurwa? :O

zaraz potem Kaja Paschalska i Funky Filon: Mała Chinka :D "nam chinke cziku czizku linke i jej matke cziku cziku lotke w Polsce zyja nie jest to przypadkiem za chlebem przypłynely kiedys statkiem albo moze samolotem, ale chyba mialem nie o tym tak w ogole to sa z Wietnamu zachaczyly sie do sajgon baru szybko utracily te robote no bo szef na małą miał ochote Polacy wcale ich nie pokochali teraz mała handluje tekstyliami nie ma przebacz 5 rano na stadionie na mrozie moze kupie od niej podrabianą odziez jej braciszek gdzies na dalekim wschodzie w fabryce przykreca srubki codzien "

Gość jeden osiemmm
a moze te teksty sa poetyckie, trudne i my ich nie rozumiemy?

Gość nie kumam dody i 2 bajek
SNEM BYLO zycie dopoki ty nie pojwiles sie wtedy w nim, OBUDZIC sie chce wreszcie lecz nie jestem pewna czy tez chcesz i mam pytanie do bystrych, spiewa ze snem bylo zycie a zaraz potem ze chce sie obudzic ? hęęęęęęęęęęęęęęęęe

zaraz za nimi plasuje się gosia andrzejewicz: "Niszczyć łatwo trudniej wszystko znieść Gorzkie chwile dają jednak sens Dzięki tobie już wiem, niepokona mnie, Twoje zło Teraz kiedy siłę w sobie mam Teraz kiedy los mi tworzę ja Juz Wyrzucam gniew i oddalam lęk.. Wierzę że.. Nadszedł czas by mówić nie " Zwłaszcza "Kiedy los mi tworzę Ja" :O:O:O:O:O:O:O:O:O

Gość a my joł
rychu peja - tak bardzo chcę, zajebiście miłosny tekst i zajebisty refren: chcę tak bardzo pierdolić się z tobą :o wszystkie polskie piosenki są żałosne, dlatego nie słucham tego polskiego gówna. jedynie comę czasem.

Padłam :) Kiedy znajdziemy sie na zakręcie, co z nami będzie... A w myślach chodź tu do mnie, sępie miłości!!! Miłego dnia wszystkim! :)

Gość pszestuncie faflać

Gość najdurniejsze
Najdurniejsze teksty wg mnie ma Doda! Są tak beznadziejne i niczego nie wnoszące, że aż żal. I jeszcze słówko do tych co tu wklejając niby głupie teksty. Widzę, że wiele osób wkleja tekst jako głupi, kompletnie chyba nie rozumiejąc o co w nim chodzi :o Jeśli nie rozumiecie niektórych przenośni i ewidentnej gry słów to nie mówcie, że tekst jest głupi... Np. Krawczyk czy Rozynek - cudowne teksty...

Gość vvvvv
a to znacie ? Na zakrystii mieszka bestia która dużo tutaj miesza w ostatnie rekolekcje dopadła ministranta i wsadziła mu w dupę bażanta napierdala wszystkich pogrzebaczem ma koneksje z powiatowym sraczem ma oko i wielka pizdę szatan ja czasami zmienia w glizde tabula rasa, katolicka prasa ogłoszenie po kraju daje że kto bestyje pokona wielkie skarby dostaje pół parafii, rękę organisty zarys sytuacji mglisty heja heja trzecia leja pozdrowionka z kosmodromu jasna góra zjadłem zdechłego szczura i szatanistyczna kura daje złote jaja, zwiedziłem pół kraja jeździłem pks-em, bylem menelem śmierdzę śledziem, ale nie henelem, doktor mengele - zabijał potwory i odprowiał czory a teraz posłuchajcie: to przygwizdy na da sie pokonać bestii z zakrystii

Gość najdurniejsze
I jeszcze jedno :) Nie każda piosenka musi być głęboka, nie każda delikatna. Ten tekst o chince jest najzwyczajniej w świecie zabawny (albo miał taki być), więc nie ma co się czepiać, że bez sensu). A Peja ma mocne teksty, ale zajebiste ;)

No nie wiem, czy ten tekst o Chince jest zabawny, ja bym powiedziała, że raczej rasistowski i benadziejny

Gość najdurniejsze
A mnie tak śmieszy ;) Trochę dystansu. Jeju czy ludzie na wszystko muszą się obrażać i oburzać?

Gość wegrowska kiedys zapomni
Tysiąc kłamstw , złudzeń smak Kiedyś zapomnę Słowo my , mroczne sny Kiedyś zapomnę Nie wołaj mnie , nie cofnę się Przegrałeś grę Ja poczuć chcę Jak cudownie tak , Smakujesz mnie

Dystans dystansem, z sępów miłosći też się śmieję, ale będąc kimś z Chin w Polsce, poczułabym się jak gnój słysząc tę piosenkę

Gość bonżuan
najlepszy jest tekst meza i skrzyneckiej: "klik klik enter, klik klik enter" :-):-):-):-)

Gość chmurka na niebieee
Jane, to widać, że nie rozumiesz tego tekstu... :O Ktoś wcześniej napisał coś mądrego- niektórym zdarza się odbierać tekst jako głupi, a go nie rozumieją, np. tamta Rozynka. Przecież to skandal porównywać go do Dody. Prawie wszystkie polskie utwory są głupie, ale akurat tamta Rozynka czy Akurat to inna półka niż Doda. Pozdrawiam!

Mezo& Skrzynecka Nie pozna nikt twarzy twej, więc plotkuj oszkaluj i opluj przelewaj jad na ten szczytny cel www.opluj.pl! Prawdziwą twarz twoją skrył pseudonim jad sączy anonim, nie chodzi już o portalu cel, najgorszy wstyd to, że że po kropce jest PL. :/

Gość mał_żonka
A ja uwielbiam Kasi Cerekwickiej: "i choćbyś upadł na kolana i choćbyś błagał to już nie działa na mnie żegnaj twoja straata ..."

Gość mał_żonka
A pamiętam jak pierwszy raz usłyszałam "Baśkę" Wilków....nie chciało mi się wierzyć, że to naprawdę oni... Chyba nie muszę cytować...cały tekst to "perełka".

Gość MIIIIMXX
Naaaajglupsze teksty ma ta Paula co udaje Gorniakowa. Masakra.

chmurko...nie uogólniaj, niektórzy rozumieją tekst a i tak odbierają go jako głupi. Niekórzy wiedzą też, że jest więcej muzycznych półek niż doda i reszta muzycznego świata. To sformułowanie jest po prostu koślawe i mnie wkurza, dlatego tu je wrzuciłam. Tekst tej dennej pioseneczki jest prosty jak konstrukcja cepa, więc zapewniam cię - rozumiem go.

Gość fijolkowa
Jane says ty juz moze lepiej sie nei wypowiadaj w tym temacie :o

Widać obraziłam czyjeś muzyczne uczucia, nie martw się, skończysz gimnazjum - przejdzie ci