Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duzo wiem lecz nie wszystko

WYPISUJEMY WSZYSTKIE BEZNADZIEJNE TEKSTY Z POLSKICH PIOSENEK

Polecane posty

to ja zacznę na dobry początek kombi - już ci nie wybaczę 'jest noc i nie ma dnia' oraz ' w pustej szklance pomarancze'.... czekam na wasze ;d

sram se do ryja i jem kupe czy przegrałem zycie ????????????????

drogi podszywie skad wiesz ze tak jest ? siokk

Gość karoolinalina
ode mnie bedzie piasek i 'godzinami czekanymi'

Gość kjdlasjdla
a ode mnie "widzialem chuja cien", "to nie ja bylam ewa to nie ja wlazłam na drezwo"

Gość s.wiśniewska
taaak sobie dokładnie wyliczyła A teraz juz dla Ciebie jest za późno o 12 łez, bo gdybyś nawet cofnął czas, 12 kropel dzieli nas. Tych kilka łez sprawiło, że na nowo odnalazłam się. Choć minął smutek straconych dni, nie zapomne Ci 12 moich łez.

Gość blash hash hash
piasek: fraza: albo odejdz i wybacz lzy: czy ta pan i pani sa w sobie zakochani, on ja ciagnie przed oltarze ale naprawde nie wiesz jak tam jest:o:o:o

Gosia Andrzejewicz- kolacji nie jem, bo myśle o Tobie, śniadania nie jem, bo myśle o Tobie a w nocy nie śpie bo CHCE MI SIĘ JEŚĆ fantastyczne :)

Gość chichinka
haha, teksty Gosi są bardzo głębokie....

Pasek-Rysowane Tobie Cały tekst jest bezsensowny! A nawet jeśli to, co teraz ważne Pamięcią po nas nigdy nie zostanie Dam ci coś jeszcze, zawsze dawałem przecież Same drobiazgi, szczęściu nic nie trzeba więcej Rysowane tobie w gazecie serce Godzinami czekanymi, ode mnie Papierowe zdjęcia robione wszędzie Postarzeją się jak nic zamiast nas A nawet jeśli prędzej niż te chmury Obrazy nasze będą ludzie gubić Przecież to jasne, dzisiaj żyjemy właśnie Dam ci kolory, zanim pamięć nie wyblaknie Rysowane tobie w gazecie serce Godzinami czekanymi, ode mnie Papierowe zdjęcia robione wszędzie Postarzeją się jak nic zamiast nas Rysowane tobie w gazecie serce Godzinami czekanymi, ode mnie Najśmieszniejszą dla mnie minę na świecie Zdjęcie twojej takiej w kieszeni mam http://www.youtube.com/watch?v=SHLAsI1bdz8

Gość taka to a taka
Gosia Andrzejewicz: Wciąż pamiętam tamte chwile w których tak mówiłeś tyle :)

Co mnie podkusiło, żeby tu wchodzić? To naprawde teksty piosenek?

Gosia Andrzejewicz z tekstem o jedzeniu wygrywa (jeżeli jest prawdziwy :D)

Gość mandaryna - po prostu chcę
Za słowem - potok słów. Za gestem gest - więc mów. Chcę Cię kochać pragnąć chcieć. Jesteśmy jednym wiem, czego chcesz ja chcę. Chcę zapomnieć to co złe. I chcę pamiętać nas Ty też chcesz.

Gość taka to a taka
Ale to jest hit nad hity - Marcin Rozynek Siłacz: Niczym król Karol kupię Ci korale planet i w nich samych przy mnie staniesz i I wiesz - bez ziół smakujesz mi, prorocze miewam sny jak pies gdy śpi przy Tobie Więc choć – kopuła niebios drży, ja chleb smakujesz mi, ruszymy z posad bryłę świata te psie sny mnie fascynują :)

Gość video - ide na plaze
Z okna widzę zatłoczone molo, kilka dziewcząt się opala solo.

zalobne sa wszystkie teksty feela :P o sępach miłości nie wspomnę bo to klasyk.. ah moze byc ciekawie :P

bajm: jak mogłam tak powiedzieć mu macie racje ze mną chyba jest coś nie tak :o :D Maria Czubaszek ostatnio mówiła, że jakiś muzyk powiedział jej: wiesz , zrobię taki eksperyment, będę śpiewał tylko głupie piosenki. A ona na to: mam wrażenie, że teraz wszyscy robią takie eksperymenty. :D

rzeczywiście! ich troje! "a ja mam już dość! więcej kurde czego, pytam czego?? mam juz dość, poszli stąd!" :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

krawczyk! " przemierzyłem cały świat, od las vegas po krym zgrałem tysiąc talii kart które lubią dym rozwaliłem kilka bryk nie żałuję dziiiiiiiiiiiiiś, nie żałuję dzis" gdzie to on nie był, czego to on nie robił! :D:D::D

wszystkie twory szymona wydry :O *do nieba nie chodze bo jest mi nie po drodze hę? *chce zyc zyciem towarzyskim :D i mozna by tak wymieniac. kurde, jak nie umie pisac tekstow to niech kogos wynajmie zeby robil to za niego

Gość chichinka
ja umieram:P:P jak sobie coś przypomnę to też napiszę:D ale większość tekstów jest bez sensu tak naprawdę;)

Gość JOAN81
w nowej piosence feela \'niebo rozblysnie milionem gwiazd\'- zwrot wysrubowany do granic mozliwosci,ale widocznie nic innego mu w tym dniu nie przyszlo do glowy,a tekst musial skonczyc,wiec wyszlo,jak wyszlo.w ogole w piosenkach feela dostrzegam mnostwo takich perelek i pomyslec,ze najlepiej w Polsce sie sprzedaja.. osttania piosenka Dody,cos tam o przyjaciolach,wiekszej zenady dawno nie slyszalam:-)

Gość vvvvv
mrozu - miliony monet

Gość chichinka
no, Doda też ma głupie teksty:O