Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duzo wiem lecz nie wszystko

WYPISUJEMY WSZYSTKIE BEZNADZIEJNE TEKSTY Z POLSKICH PIOSENEK

Polecane posty

Gość Zfrustrowana..................
szoku szzoku - też o tym myślałam ,ale ten tekst był zbyt oczywisty :D haha poprostu klasyk wśród debilnych piosenek :D

Gość szoku szoku
"Będę brał cie Gdzie? W aucie Mnie? Cie Eeee... Ehe!" :O

Gość Zfrustrowana..................
Mezo - Zemsta Twoje oczy już nigdy się nie przyśnią Cienka linia między miłością i nienawiścią Dziś mam wszystko, mogę wszystko A żyje tylko zemstą jak Monte Christo :/ w połączeniu z jego wadą wymowy jest to kicz nad kiczami :/

Gość szoku szoku
"Kolorowe sny, kiedy ja dotykam Ciebie Zwariowany świat, kiedy w nas Tańczy pragnienie Hej, ho - dotykam Ciebie Hej, ho - tak wiruje cały świat Hej, ho - jestem pragnieniem Hej, ho"

Gość szoku szoku
Step by step I już po kroku, będziecie wszyscy w szoku, jak jedno lato w roku, ja raz zatańczyć chcę I widze jak skaczecie, jak nieba dotknąć chcecie przynajmniej Wy umiecie prosze nauczcie mnie. Jak zrobić krok do przodu jak wyskok z półobrotu stanąć z tyłu czy z przodu no i pobujać się Bo taniec to jest siła raz kobieta mi się śniła co pięknie zatańczyła, a ze mnie śmiała się Ref. Bo ja tańczyć chcę może nauczysz mnie jak tańczy się ja bujam się, bujam się Tańczyć chcę może nauczysz mnie jak tańczy się ja bujam się, bujam się!!! 2) Powoli kumam czacze, być może zakozacze, już prawie dobrze skacze, jak bałwan ruszam się. Patrzycie na mnie z boku, jak na "rozmowy w toku" Być może już w tym roku, tańczyć nauczę się. I Wy mi pomożecie, tancerza ujrzeć chcecie, jak papier w toalecie, będę kręcił się Wiedziałem już,że mogę lecz połamałem nogę wszedłem na nową drogę, będę trenował jogę! Ref. Bo ja tańczyć chcę może nauczysz mnie jak tańczy się ja bujam się, bujam się Tańczyć chcę może nauczysz mnie jak tańczy się ja bujam się, bujam się!!! Jazda jazda Tańczyć ta tańczyc ta ta ta tańczyć chce może nauczysz mnie jak tańczy się ja bujam się, bujam się Tańczyć chcę może nauczysz mnie jak tańczy się Bujaj sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ....song zapodaje Junior zapodaje Long 1,2,3 i w górę w górę w górę w górę w górę w górę i w górę w górę w górę w górę w górę w górę w górę i w górę 1,2,3 Ref. Bo ja tańczyć chcę może nauczysz mnie jak tańczy się ja bujam się, bujam się Tańczyć chcę może nauczysz mnie jak tańczy się ja bujam się, bujam się!!!

Gość Fanka2009
Maria Peszek " muchomory muchomory " :D ta to jest totalnie beznadziejna :D ;p

Gość maturzystka90
'bo ja kocham oczy twoje, do szaleństwa, do wieczora' buahahah

Nic że nie znam Ciebie Nic że nie wiem jak to zrobię Jednak serce pęka Znowu oprzeć się nie mogłem Wczoraj ledwie chwila Dzisiaj rozbiegane ręce Dzisiaj tylko czekam Losie musisz dać mi więcej! (łukasz zagrobelny, zycie na czekanie) O CO W TYM CHODZI?!

Oddam ciało, oddam nawet duszę, Przecież kogoś kochać muszę Jestem sama na parkiecie i I R&B :classic_cool:

fioletowy widelec- no nie mogę po prostu przemilczeć insynuacji, że Akurat jest dla gimgówna. I to nie ma nic wspólnego z czyimikolwiek uczuciami muzycznymi. Po prostu nie na miejscu są stwierdzenia "skończysz gimnazjum to zrozumiesz". kolejne jakże ambitne teksty: ALICJA JANOSZ- to juz klasyk :D:D:D:D:D "Zbudziłam się, nie było źle Za oknem brzask Śnieg, zaspana ulica Tramwaju szum Za ścianą śpiew I jajecznica O siódmej pięć Zbierz się i pędź, Lecz jeszcze coś W głowie mi zaświtało Outlook express "No messages" Co to się stało Na, na, na

"Niech wszyscy razem do góry do góry do góry Niech cała sala zapier... niech sypią się wióry... Więc rozchyl swe uda, niech skończy się ma nuda Moje ciało najarane, chyba jeszcze tu zostanę" :O to jakaś kapela ABC czy coś.... :O

Gość yOaaa
teksty Waszki G. np. 'ja to pie**olę zdejmuję kominiarę.. zakladam ją wtedy kiedy idę na robotę' ;-]

Gość yOaaa
LUBELSKI FULL I. W wysokich Andach kondor jajo zniósł Pierwsze jajo zniósł Drugie jajo zniósł Trzecie jajo zniósł A potem zdechł A to pech A na co jemu było tyle jaj Ajajaj! Ajajaj! Na co tyle jaj! Było mu! II. Mały Indianin napiął wielki łuk Jak on mógł! Jak on mógł! Napiąć łuuuuk! III. Najlesze piwo to lubelski full Gul gul gul Gul gul gul Lubeslki fuuuul! Gul guuul! Takiego piwa nie pił nawet król Gul gul gul Gul gul gul Nie pił król! Gul guuul! IV. Nad Lublin nadleciało stado wron Niewiadomo skąd! Niewiadomo skąd! Niewiadomo skąd! ;-)

Że też niktjeszcze nie wspomniał o naszym wspaniałym Gracjanie i jego jakże różnorodnej twórczości :D Obowiązkowo w każdej piosence musi wystąpić "lalala" :D "Poznaj Poznań lalala Poznaj kochaj sialala" "Gratka w błotku lalala Gratka w błotku hahaha" :D:D

no Gracjan tez wymiata! :D "internecie mój ty internecie... jak ja kocham Cię ... ma cie wielu... :D:D

Gość anastazja998
chyba " w szklance pomarańcze"

Gość artek kozeyr
o kórwa jak to czytam to oczom nie wierzę ze takie coś można tworzyć, np feel, każdy wie ze to badziewie a tylekasy juz nabrali, tyle plyt sprzedali, ciagle w radiu, to ja nie wiem, wy mowicie ze to scierwo, to kto tego slucha??

do azyr- jak się okazuje mało ambitna muzyka sprzedaje się najlepiej,jest promowana i widocznie jest zapotrzebowaniena taką twórczość/ Bo jak wytłumaczyć popularność nurtu disco polo klikanaśćie lat wstecz???Jeśli jesteś młodą osobą mozęsz nie pamiętać tego ale tak właśnie było,takie koncerty zawsze miały mega frekwencję i wogóle się dobrze sprzedawało wówczas

do artek kozeyr miało być sorki ;)----a tak na temat--Rapowy kawałek-I lake to movet movet-nie wiem czy dobrze piszę-w polskim tłumaczeniu było coś takie-daj mi swoje ośle pośladki i te twoje tłuste uda --- zenada.pl normalnie...

Gość nataszkaaaaaaaaaaaaa
chinka czikulinka spiewala ta ruda z klanu, ja pierdo*** tekst wymiatal

Gość asioczek 978
balbinkaa Nic że nie znam Ciebie Nic że nie wiem jak to zrobię Jednak serce pęka Znowu oprzeć się nie mogłem Wczoraj ledwie chwila Dzisiaj rozbiegane ręce Dzisiaj tylko czekam Losie musisz dać mi więcej! (łukasz zagrobelny, zycie na czekanie) - wlasnie o co w tym chodzi????????????

Papierowy księżyc z nieba spadł skończył się wideo film..... albo Zabrałeś mi lato nie dałeś nic za to... albo gdzie nie ma róż tam nie ma sas a bez nich ogród taki pusty..

Gość józio
"dygi dygi rozumimy się na niby" jesli kcesz ze mną ryki tiki tak ? kopsnij mię tu potajemny znak! normalnie Słowackim i Norwid na bezrobociu by siedzieli gdyby teraz przyszło im żyć

Gość tutti fruttii
chyba wszyscy znamy tekst piosenki, wielkiego hitu eweliny flinty \' zaluje ze cie znałam\'......... nie wiem po jak wielkiej klotni, zdradzie czy czym kolwiek ale nigdy nie powiedzialabym tak do kogos kogo kocham, kochalam, moge nienawidzic jego i siebie za to ze bylam taka naiwna ale nigdy nie bede zalowac ze kogos znalam ze dal mi tyle pieknych chwil....

Gość allegrowiczka1000
"RUDA GRAZYNA TY JESTES PIERWSZA KLASA" :D / SOKÓL "W AUCIE"

jak juz wyzej napisalam pamietam lata90te i boom na piosenki disco polo -zazwyczaj jakieś bzdetne teksty ocsylujące wokól tematyki przesłowiowej .D---y Maryni:)