Gość _-_ Napisano Lipiec 23, 2009 przedwczoraj bylam pierwszy raz na tym zabiegu, chcialabym poznac opinie innych osob, ktore takze byly lub bywaja, gdyz mi sie wydaje, ze to zwykle zdzieranie pieniedzy. Wszystkie obietnice, jak bedzie wygladac moja twarz po-to zwykly pic na wode, wygladam tak samo jak wczesniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Stonka_Z Napisano Marzec 30, 2010 Niestety muszę potwierdzić Twoje zdanie. Pominę fakt, iż w zasadzie nie ma efektu zaskórniki pozostały, cera jest może lekko odświeżona. Ale niestety całe policzki mam dosłownie spalone. Podobno "to normalne" i miało zejść do wieczora (w gabinecie myślałam, że to tylko zaczerwienienie). Niestety w nocy skóra na twarzy mnie piekła, a rano jak wstałam i zerknęłam do lustra to o mało zawału nie dostałam. Miałam mieć ładnie odświeżoną cerę a wyglądam jakbym opalała się w ognisku. Zdecydowanie nie polecam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rf4rf34r4 Napisano Marzec 30, 2010 stonka na pewno mialas kawitacje? mnie nic nie pieklo, zaczerwienienie zeszlo tego samego dnia. kawitacja to bardzo delikatny zabieg, nie sadze by mogl spalic skore. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sfsdfdsfca0007 Napisano Marzec 30, 2010 coś mi się wydaje, że nie miałyście robionego peelingu kaw. dobrze albo sprzętem do bani, bo na mojej twarzy robi cuda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a_g_r_a_f_k_a Napisano Marzec 30, 2010 miałam robiony - zdzieranie pieniędzy tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafelkowa 0 Napisano Wrzesień 10, 2010 To musiałyście źle trafić, bo ja widziałam różnicę;) No ale może to kwestia tego gdzie się robi i kto to robi. Ja byłam w La Lumiere - dałam 50zł - i jestem zadowolona;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja po jednym zabiegu tez Napisano Wrzesień 10, 2010 byłam zadowolona. Piling plus parówka plus delikatne oczyszczanie manualne i maska nawilżająca. Efekt ładna skóra, mniej zaskórników. Wybieram sie ponownie w tym tygodniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość woooojio Napisano Październik 16, 2010 no tez mi sie wydaje ze musialyscie zle trafic. ja chodze na peeling kawiacyjny od dawna i nigdy nie mialam takich problemow. zawsze twarz wygladała swierzo, czysto przede wszystkim i bylam zadowolona. polecam salonmagia.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gabrycha ;) 0 Napisano Październik 16, 2010 na czym polega ten peeling kawitacyjny?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lilka11121 Napisano Grudzień 1, 2010 miałam robiony - po pierwszym razie - cera wyglądała jaśniej - wyszły zaskórniki, była taka zdrowa, promienna, po drugim też ale po tygodniu zasypało mi tważ krostami i to niektóre tak głębokie że szok. miałam to na całej twarzy dodam tylko że mam skóre ze skłonnością do wyprysków na brodzie i zaburzenia hormonalne związane z chorą tarczycą poszłam z tym do dermatologa i faktycznie dermatolog powiedziała że przy takich problemach i jak ktoś faktycznie miewa wykwity - to może się to posiać po całej twarzy. więc na pewno nie jest tak że dla każdego i dla każdej cery jest dobry peeling kawitacyjny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marta-78 Napisano Maj 24, 2011 Aby wykonać taką kawitację skóry wystarczy zakupić sobie specjalny aparat do mikromasażu. Polecam firmy Skylark. Wychodzi na pewno taniej niż zabiegi w gabinetach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zakupy w grupie Napisano Sierpień 30, 2011 Oprócz zakupu sprzetu mozna znalezc po prostu promocyjne ceny usług najlepiej całego pakietu - zabieg kawitacji wymaga powtarzania np. http://www.fastdeal.pl/oferta/warszawa/pozwol_sobie_na_luks/2002 Można takze poszukac czego w innych miastach albo na agregatorach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patttka1989 Napisano Maj 21, 2013 AnetSon, a gdzie w Warszawie jest ten salon ktory polecasz?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AnetSon Napisano Maj 21, 2013 Gabinet jest na Saskiej Kępie. Już raz podałam tu namiary na fryzjerkę i byłam bardzo ostro skrytykowana o reklamę, więc dam tylko nr tel do gabinetu: 602 633 718 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trochę starsza Napisano Wrzesień 27, 2013 Ja kupiłam sobie aparat z Biomak-a i kawitację oraz sonoforezę wykonuję sama w domu. Cera jaśniejsza trochę spłyciłam zmarszczki, ogólnie super :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 14, 2013 zabieg fajny bo bezbolesny ;) a dla mnie to ważne. robiłam na bemowie w denique. dobra sprawa. polecam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 4, 2013 jak płacicie po 50 zł to nie dziwne że narzekacie. ja jestem zadowolona, cera oczyszczona, nic nie bolało, zapłaciłam 130 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jadźka00 Napisano Grudzień 17, 2013 Wiem, że dobry peeling robią w N25. Koleżanka mi o tym wspominała. Radziła bym sprawdziła ofertę salonu na stronie www.kosmetyka-warszawa.pl Niedługo zamierzam się tam wybrać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anka_294 Napisano Kwiecień 14, 2014 Regularnie wykonuję peeling kawitacyjny w hotelu Agit (Lublin) i dla mnie nie ma lepszej i tańszej metody na oczyszczenie naskórka. Na początku zastanawiałam się: ale jak to? oczyszczanie twarzy przez ultradźwięki? :D ale okazalo się, że naprawde nie ma nic lepszego. Na dodatek Pani Ewa wykonuje ten zabieg naprawdę profesjonalnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 14, 2014 Kogo to obchodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Po peelingu Napisano Kwiecień 18, 2014 Idę tam na ten peeling, ale znajoma bardziej poleca Bio Electro Peeling, podobno lepsze i dłużej utrzymujące się efekty. Można ten zabieg z mlekiem też wykonywać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2014 hej, mialam robiony zabieg 2 dni temu w krakowie w ECO PLANT cena 180 PLN- trwal godzine. jestem mega rozczarowana i wrecz zdruzgotana tym jak wygladam. mam wrazenie, ze moja skora jest poparzona, schodzi platami, a to co wylania sie jest mocno zaczerwienione i wrecz pali, do tego efekt sciagniecia calej skory i wrecz bol. Mam ochote wlozyc twarz do lodu albo czegos zimnego, czy to naprawde normalne???, przecytalam wiekszosc wypowiedzi na ten temat i tylko jedna osoba wspominala o podobnych objawach. piszcie co o tym sadzicie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 22, 2014 Jak po peelingukawitacyjnym może być poparzona skóra? Przecież to ultradźwięki, zero rozgrzania skóry! I skąd taka cena. Ja płacę w Poznaniu z peeling i maskę algową 99 zł i tak to nie jest niska cena. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anka_294 Napisano Kwiecień 22, 2014 Poparzenie? Pierwszy raz słyszę, ja się dobrze czułam po peelingu i skóra jest naprawdę odmłodzona i wyglada jasno. Współczuję. Ja za sam peeling zapłaciłam w agicie 40 zł. Niska cena i efekty super :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yustyna28 Napisano Lipiec 2, 2014 Coś musieli Ci w tym salonie źle zrobić, za silna wiązka albo maska, ciężko powiedzieć. Udaj się do innej kosmetyczki niech zerknie na to. Ja peelingi robię w medicover, mają bogatą ofertę i dobre ceny http://www.uroda.medicover.pl/home/medycyna-estetyczna/peelingi/ na jesieni zapisałam się na kilka zabiegów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 1, 2014 Odpowiednio wykwalifikowany personel od razu zakwalifikuje jakie zabiegi mogą być wykonane na twojej skórze. Ja na peeling chodzę regularnie dwa razy w roku do ArtClinique. Przeważnie na wiosnę i w jesieni bo wtedy najlepiej robić peeling. Ostatnio wybieram peeling chemiczny bo wydaje mi się że jest skuteczniejszy i że jego efektu są dłużej widoczne. Ale wybór rodzaju peelingu powinien być indywidualny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 11, 2014 Ja również korzystam z peelingu kawitacyjnego. Wiele osób myli peeling kawitacyjny ze zwykłym peelingiem drobnoziarnistym ..... Te zabiegi nawet nie są ze sobą powiązane. Osobiście korzystam z takiego zabiegu raz na 2-3 miesiące w Klinice Urody w Warszawie przy pl.konstytucji i polecam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 11, 2014 Ja mam zawsze robiony peeling kawitacyjny specjalnym płynem do kawitacji, który zawiera kwas mlekowy. Dzięki tem skóra jest bardziej oczyszczona i odświeżona niż po peelingu wykonanym zwykłą wodą, tonikiem czy solą fizjologiczną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudyn_ka 0 Napisano Sierpień 11, 2014 nie poszlabym do kosmetyczki na sam peeling kawitacyjny. mialam go wykonywanego po mikrodermabrazji bodajże a potem maska algowa. w polaczeniu z tymi zabiegami dawal pewnie wieksze efekty. ale sam peeling to bylaby dla mnie strata pieniedzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 15, 2015 polecam każdej kobiecie peeling kawitacyjny. On wspaniale oczyszcza skórę twarzy, a przy tym delikatnie masuje i regeneruje skórę. Pozbyłam się nadmiaru sebum. Na zabieg wybrałam się do mojej kosmetyczki z centrum kosmetycznego http://www.ckesthetica.pl/ w Piasecznie. Jestem zadowolona z efektów oczyszczania i usuwania martwego naskórka. Moja cera jest promienna i głęboko oczyszczona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach