Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fazol kks

Jak mam naprawić to co zepsułem????

Polecane posty

Gość fazol kks

Od ponad miesiąca znam pewną dziewczynę. Obrzydliwie mi się podoba. Mnóstwo ze sobą rozmawialiśmy na wszystkie możliwe tematy. spotykaliśmy się ze sobą wyznawaliśmy swoje najskrytsze tajemnice, pragnienia, marzenia. Tydzień temu na ognisku tuliliśmy się do siebie trzymaliśmy się za ręce dostałem nawet całusa na dobranoc na drugi dzień postanowiłem podjechać do niej i wyznać co do niej czuję. oczywiście dostałem kosza powiedziała mi że chce byśmy zostali dobrymi przyjaciółmi żeby było nadal tak jak dawniej. Przystałem na to bo naprawdę świetnie się dogadywaliśmy (przynajmniej tak mi się wydawało). Od tego czasu luba nie reaguje na moje esy, maile, nie odbiera telefonów. Kompletnie zaprzeczyła temu co mówiła BŁAGAM POMÓŻCIE!!!! Co się z nią stało?? to normalne? Jak mam to naprawić?!

Gość nio baaa
moze poprostu boi sie zwiazku..moze nie jest na to gotowa...rowniez potrzebuje wiecejczasu zeby sobie przemyslała...wg to kilka dni sie ne odzywaj .. i stopniowo np zacznij pisa smsy..moze to pomoze...chyba za duzo tego moze sie pojawilo w mojej odpowiedzi..wybacz za to..

Gość yamin
po prostu nie chce z Tobą byc i nie chce robić Ci zbędnych nadziei...

Gość yamin
a wiesz alkohol robi swoje i ludzie czasami mówią za duzo niekoniecznie prawdę,sa bardziej spragnieni uczuć:-) myslę,że powinieneś o niej zapomnieć, zająć się sobą.Może ona wtedy Cię doceni...

Gość jestes w goracej wodzie
kompany. to widac. dzialasz za szybko, za szybko chcesz osiagnac cel. dlatego nie naprawisz tego. ja bym cie kopnela w jadra, zebys juz wiecej nikogo nie skrzywdzil, kretynie!

Gość lalineczka
a coś ty jej nagadał? Wyznawanie miłości po krótkiej znajomości i gdy nie jesteś pewny jak dziewczyna zareaguje, nie jest najlepszym pomysłem. Przestałeś ją interesować, tak szybko cię zdobyła...kobiecie czasem potrzebna jest niepewnośc, możliwość dłuższego czasu przekonywania się do kogoś. Całkiem możliwe, ze tylko się tobą bawiła. A jak ci kobieta mówi, zostańmy przyjaciółmi to ma na mysli:spadaj.

Gość fazol kks
Na pewno musi znaleźć się jakieś wyjście. Przecież nie może tak po prostu zerwać kontaktu. BŁAGAM!!! Błagam!! błagam! pomóżcie:(

Gość fazol kks
I wiem doskonale że to bardzo głupie wyznawać miłość po miesiącu. Na pewno istnieje jakiś sposób by to wszystko odkręcić by wszystko było jak dawniej. POMOCY!!! BŁAGAM!!!

Gość fazol kks
Nadal nie odpisuje nie odbiera telefonów:( Za bardzo mi na niej zależy by teraz dać sobie spokój

Gość fazol kks
Może jak odbiorę sobie życie zrozumie... :( :( :(

Gość
musisz odczekać parę dni :) osobiście uważam, że to urocze, co zrobiłeś :p

Gość -x- jestes w goracej wodzie

Gość -x-
jestes w goracej wodzie a czym On ja rzekomo skrzywdzil? moze sie troche pospieszyl, to fakt, ale niczym jej nie zawinil. powiedzial, co mysli i juz. wiec go nie wyzywaj. a poza tym co znaczy "kompany"? ;)

po pierwsze : nie histeryzuj! ;P po drugie: daj jej czas i ogranicz kontakt, a w póki co obserwuj co sie bedzie działo, niestety teraz Twoim największym sprzymeirzeńcem jest \"bycie cierpliwym\" chociaz to bedzie trudne...dla Ciebie, jak sądzę albo się wystraczyła i potrzebuje czasu albo to nie to...

Gość fazol kks
Wiele waszych rad polega na tym by odczekać jakiś czas... OK spróbuję chodź wiem że będzie ciężko:( Lecz co potem? jak zacząć?

Gość fazol kks
nie chciał bym (gdy jakimś cudem odezwie się do mnie) znów coś schrzanić

Gość
Po ile macie lat?

Gość fazol kks
ona 18 ja 22

Gość
za młoda, wystraszyła się poważnego związku :) na Twoim miejscu dałabym sobie spokój - przecież to jeszcze uczennica, chce się zabawić, pewnie pójdzie na studia...

Gość fazol kks
To mnie pani pocieszyła... nie na pewno nie dam sobie spokoju. Za bardzo mi na niej zależy żeby tak po prostu to wszystko olać:(

Gość fazol kks
Wiele waszych rad polega na tym by odczekać jakiś czas... OK spróbuję chodź wiem że będzie ciężko Lecz co potem ? jak zacząć? POMOCY!!!

Gość fazol kks
???

Gość pomóżcie chłopakowi
bo widzę że się załamał

Gość zraniony przez Nią
Moze dziewczyna potrzebowala kogos kogo bedzie darzyla zaufaniem i bedzie mogla sie zwierzyc i faktycznie chcialabyscie zostali przyjaciolmi . Ty zle to odebrales . Teraz chlopie powinienes napisac jej ze bylbys szczesliwy gdybyscie mogli sie przyjaznic i traktuj ja jak przyjacoilke poprostu a nie jako obiekt westchnien i ciesz sie jej towarzystwem moze kiedys zapala do ciebie uczuciem innym niz do przyjaciela . Zrozumiano ? :D

Gość fazol kks
Dobre dzięki

Gość fazol kks
Pomocy.Nawet nie wiecie jak ona mnie kręci