Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciwkawska1

mam 165 i jestem dziewczyna, czy mam szanse na chlopaka

Polecane posty

Gość ciwkawska1

tyle wokol wysokich lasek a ja jestem niska ciagle piszecie polki to male pasztety czy mam szanse na chlopaka

Gość a ja lubię czekoladę - białą
No przestań! 165 i to Twój kompleks? To mało? Normalny wzrost. 80 % Polek jest tego wzrostu

Gość ja mam 163
i mialam do tej pory 3 ale to nie bylo to.teraz krece z czwartym. mam 19lat. wiec widocznie mozna. i co to za pytanie w ogole? co ma wzrost do tego?

Gość ciwkawska1
no ale teraz mlode dziewczyny maja tak okolo 170 a jak facet nizszy to tez ma mniejsze szanse na dziewczyne ciagle tak nadaja na kafe

wy kurduple macie w ogole małe szanse na wszystko i powinniscie sie trzymac razem

Przepraszam gdzie Ty mieszkasz, bo chyba nie w tym samym kraju co ja - patrzę na dziewczyny i widzę same karyple - zamiast pokolenie rosnąć to maleje i do tego nogi się im skracają a tyłki rosną. Jasne - są wyjątki od reguły:)

Gość ciwkawska1
to ja sie pytam gdzie ty mieszkasz w mojej klasie pomad polowa dziewczyn ma 170 lub wiecej w innych klasach tak samo to chyba normalne ze mlodsze pokolenie jest zawsze wyzsze od rodzicow

Nie zauważyłam, chyba że te wysokie się chowają po kątach albo w moim mieście takie niskie. Dodam że mam te "nieszczęsne" 165 i stojąc przy większości młodych dziewczyn jestem wyższa, bądź tego samego wzrostu. A swoją drogą - na prawdę nie masz innych problemów?

to moje pokolenie jest wysokie.... jak widze tych 6klasistów ze wzrostem dzieci chodzących do zerówki to juz sie gubie w tej teorii ewolucji....