Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mleczna Asia

kto pogada wieczorkiem? gruby mąż śpi, a ja sie nudzę

Polecane posty

Asia bedzie dobrze,musisz tylko uzbroic sie w cierpliwosc i teraz myslec o sobie i dzieciatku:-) co potem czas pokaze;-) Teraz ciesz sie przyszłym maciezynstwem a o sexie to spróbuj ze swoim pogadac,tyle tylko ze niektorzy sa niereformowalni:-P pozdrawiaPS: wierze ze spełnisz wszystkie swoje marzenia!!🌻

Gość MAŁRYCY
Musze przyznac, ze widac golym okiem, ze mleczna asia jest duzo madrzejsza niz tepa larwa. Co nie zmienia faktu, ze baby to tepe szmaty, ktore pozwalaja nam walic sobie konia za pomoca scian pochwy, dupy i mordy. Pozdrawiam, buziaczki

Gość SUPER KOCHANKA
Mleczna Asiu,nie zrozum mnie żle,żal mi Ciebie się zrobiło,bo masz faceta,przepraszam za wyrażenie do dupy!!! Dziecko jak najbardziej ok! Ale nie musisz byc przecież do końca życia z kimś,kto zachowuje się,jak się zachowuje! Dziecko nie jest przeszkodą do udanego i szczęśliwego związku,pamiętaj! Jeśli będziesz czuła,że niechcesz,nie masz siły już byc ze swoim panem to poprostu powiedz mu o tym,ale przedtem daj mu szansę,może się zmieni! A odnośnie brzucha u Twojego faceta,mój szwagier miał ogromny brzuch w wieku 30 lat,ktoś mu powiedział żeby robił 'brzuszki' i robił 700 dziennie! Jedząc wszystko co chciał zrzucił w ten sposób 30 kilo w rok! pozdrawiam

Gość pankrok
Kurde, to musi być ból. Mleczna wydaje się całkiem bystra, pewnie na poziomie babka i założę się, że nie brzydka, a tu wpadka z jakimś obwiesiem i frustracja na wiele lat (bo zawsze możecie się przecież rozstać). Trzymaj się, Asia! Myślę, że fajna z Ciebie babka

Gość najprawdopodobniej
to od tej LARWKI śmierdzi! Takie słuchy chodzą na cafe!

Gość jak gruby si obudzi
wstanie i przeczyta co piszesz o nim to miej sie na bacznosci

Gość Lubie zapach moich jaj
Super kochanka jestes ale super tempa :D 🖐️ jaki normalny,wolny ciekawy i wartosciami facet zechce babe z brzuszkiem albo dzieckiem??? :D postradalas rozum dziewczyno? jedynie jakiego faceta uda sie jej poznac to kolejnego amanta takiego ktorego juz posiada :D 🖐️ ewentualnie z przyrostem X dzieciakow :D 🖐️ wy baby jestescie pusty 🖐️

Gość tak to jest jak się
dzieci biorą za seks :P Pretensje możesz mieć tylko do siebie. po pierwsze, że byłaś z takim facetem, jakoś przed studniówką Ci on nie przeszkadzał; po drugie, że wzięłaś z nim ślub

Gość Anseis
Lubie zapach moich jaj - nie byłabym taka sceptyczna. Dwóch moich kolegów (atrakcyjnych) związalo sie z dziewczynami ktore mialy juz dziecko. Maja kolejne dzieci i wszystko maja poukladane. Jesli Mleczna jest wartosciowa babka (a w to nie watpie) bez prolemu znajdzie kogos dla siebie.

Gość brumcia..
hej Slonko ! 👄

Gość a ja tam lubie
Ja lubie uprawiac seks z grubymi facetami, oj miałam kiedyś takiego chłopaka, co był dośc gruby, ale sprzet miał taki, ze jak we mnie wchodzil to go czułam w całej sobie. Ma ktoś tak jak ja??

A po co za niego wychodzilas za maz? Tylko przez ciaze??? :-o

Gość i jak sie ta hystoria skończył
?

Gość ruchac sie
kurwie zachciało i na meża narzeka...ciekawe co on powie po porodzie jak bedziesz miała pizde jak wiadro, rozstepy i obwisły brzuchol....co za płytka suka....

Gość Kershaw
Masz prawo narzekać kobieto:) tylko pamiętaj że są osoby które mają o wieelee gorszy los. Powinnaś napisać czy macie wspólne mieszkanie, kto ma więcej obowiązków itd bo tak to wygląda rzeczywiście nieciekawie ale to twój punkt widzenia - twój mąż może być szczęsliwym facetem który o niczym nie ma pojęcia:)

Rany... czytam i oczom własnym nie wierzę ;] Kobieta ma problem - no bo kto ich nie ma ? Każdy ma, jeden większe, drugi mniejsze... a większość miesza Ją z błotem... no weźcie się zastanówcie, to że inni mają poważne problemy nie znaczy, że ktoś kto się czuje źle nie ma prawa o tym pisać :) Mam rację ;> ?