Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 fzfvzvz

Jakie macie sposoby na zaparcia??????

Polecane posty

spr贸buj臋 . w domu mam tabletki na przeczyszczenie ,ale nie wiem czy to dobry pomys艂.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Justynnnaa
A CO Z OSOBAMI STARSZYMI JAKIE LEKI NA ZAPRACIA DLA OSOB STARSZYCH ??

Udost臋pnij ten post

Ja mam problemy z zaparciami od dzieci艅stwa. Zawsze si臋 z tym boryka艂am, by艂o to strasznie mecz膮ce...Przetestowa艂am ju偶 chyba wszystko dop贸ki nie wpad艂am na niewiarygodnie cudowny spos贸b na zaparcia! A s膮 to suszone 艣liwki ALE NIE JEDZONE NA SUCHO! bo to tez pr贸bowa艂am i nic nie pomaga艂o... 艣liwki suszone (5-6 szt.) wrzucam na noc do kubka z przegotowan膮 letnia wod膮, zostawiam na ca艂膮 noc, rano wyci膮gam 艣liwki z kubka(s膮 ju偶 nap臋cznia艂e) wypijam wod臋 po czym zjadam 艢liwki. Efekty s膮 niewiarygodne ! Dlaczego si臋 tak dzieje? Suszone 艣liwki zamoczone w wodzie i pozostawione na noc wydzielaj膮 pektyny niezb臋dne dla prawid艂owego funkcjonowania uk艂adu trawiennego. Naprawd臋 nie ma nic lepszego na pozbycie si臋 zapar膰! Pr贸bowa艂am ju偶 wszystkiego; od herbatek przeczyszczaj膮cych po tabletki, nic nie dawa艂o tak spektakularnego efektu jak 艣liwki suszone moczone w wodzie! POLECAM!!! :):):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ma艂gosiaPoznan
Zio艂a Tybeta艅skie przy okazji odchudzania i zmiany szybko艣ci przemiany materii bardzo dobrze czyszcz膮 i mocno goni膮 do toalety. Dodatkowo to zdrowy i sprawdzony spos贸b na 艂atwe wypr贸偶nianie i pozbycie si臋 zb臋dnych kilogram贸w. Polecam wszystkim szczerze z autopsji..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 norrikia
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 figaZ
Ja nie mam domowych sposob贸w. Stosuj臋 zazwyczaj Cleanse Rite , o kt贸rym mo偶na poczyta膰 na http://www.vitalab.pl/. Zale偶a艂o mi przede wszystkim na szybko艣ci dzia艂ania i bezpiecze艅stwie, a ten produkt to zapewnia. Gdyby nie do艣膰 spora cena, by艂by w og贸le idealny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 brz贸zzzka
du偶o ruchu, bieganie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja przegryzam czasem chipsy b艂onnikowe sonko i nie wim, ale po nich to robi臋 jeszcze dodatkowo po po艂udnio, mimo, 偶e robi艂am ju偶 rano.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bez klapy
艁atwiej si臋 za艂atwi膰 kiedy muszla klozetowa jest nisko. Kiedy kolana s膮 praktycznie pod brod膮. To wynika z budowy naszego odbytu. Zawsze za艂atwiam si臋 na muszli z podniesi膮n膮 klap膮, cho膰 nie mam zapar膰. Na mnie przeczyszczj膮co dzia艂aj膮 chipsy (mimo, 偶e jem je tonami na mojej wadze si臋 to nie odbija) i alkohol. Ale nie namawiam na te sposoby, bo to niezbyt zdrowo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mAteo555
Ja mia艂em problem z zaparciami przez kilka lat. Okaza艂o si臋, 偶e to zesp贸艂 jelita dra偶liwego. Pr贸bowa艂em r贸偶nych sposob贸w, ale najbardziej pomagaj膮 naturalne sposoby na zaparcia http://zaparcia.dozdrowia.com

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na co dzie艅 wa偶na jest odpowiednia porcja ruchu i dieta bogata w warzywa. Jednak przy zaparciach spowodowanych stresem lub przejedzeniem polecam Dulcobis. Zawiera on specjaln膮 os艂onk臋, kt贸ra pozwala na rozpuszczenie si臋 substancji czynnej dopiero w jelicie grubym. Jak stosowa艂am go ju偶 kilka razy nigdy nie mia艂am nieprzyjemnych dolegliwo艣ci typu b贸le brzucha. A co najwa偶niejsze, lek faktycznie dzia艂a艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Te偶 stosuj臋 Dulcobis, sprawdza si臋 on rewelacyjnie przy zaparciach spowodowanych stresem b膮d藕 przejedzeniem. Dla mnie stycze艅 zawsze jest bardzo nerwowy - w pracy tyle obowi膮zk贸w, 偶e ledwo daje rad臋. Mam wi臋c w domu Dulcobis. Jest bezpieczny bo dzia艂a bezpo艣rednio w jelicie grubym i nie wp艂ywa na prac臋 pozosta艂ych narz膮d贸w. Polecam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kawa, jab艂ka, buraki, mo偶e i s膮 okej. Ale ja znalaz艂am lepszy spos贸b i to w pe艂ni naturalny. Jak ja si臋 ciesz臋, 偶e wreszcie nie musz臋 stosowa膰 czopk贸w. M贸j spos贸b to B艂onnik Witalny, czyli naturalne ziarenka babki p艂esznik i jajowatej. To one w 100 g maj膮 a偶 68 g b艂onnika. Dzi臋ki temu szybko i skutecznie uwolni艂y mnie od zapar膰. Ju偶 po kilku dniach stosowania zacz臋艂am regularnie si臋 wypr贸偶nia膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tylko nic z senesem , czy xenna itp- strasznie uzalezniajace, potem juz bez tego ani rusz- duzo pic, dieta raczej p艂ynna, cos z babka p艂esznikiem np. jeliton albo ispagul

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
moja s膮siadka mia艂a z tym problem podobno kilka lat,nikomu si臋 nie zwierza艂a.Gdy trafi艂a do szpitala by艂o ju偶 za p贸藕no,rak jelita z przerzutami do w膮troby.Z tego co teraz jej matka m贸wi to nic poza zaparciami jej nie dolegalo.miesi膮c przed 艣mierci膮 zacz膮艂 brzuch j膮 bole膰.Mia艂a problemy ze snem. Doda膰 trzeba 偶e jad艂a du偶o mi臋sa,smaazonego m膮cznego.Owsianka? gdzie tam nigdy w 偶yciu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A nie lepiej zmienic diet臋? Wiecej owocow i warzyw, kasze, probiotyki te z kiszonych ogorrk贸w i kapusty..Ograniczyc cukier i napoje gazowane a od razu sie poprawi

Udost臋pnij ten post

Pr贸bowa艂am wielu metod. Nic nie pomaga艂o, po zastosowaniu domowych sposob贸w czu艂am si臋 jeszcze gorzej. Szczerze m贸wi膮c to straci艂am ju偶 nadziej臋. Szuka艂am wielu informacji w Internecie, wchodzi艂am na fora, pyta艂am znajomych. W ko艅cu natkn臋艂am si臋 na ten o to produkt: http://colonpack.pl/colonpack.html. Po pierwszych dniach stosowania produktu poczu艂am si臋 wyra藕nie lepiej. Zobaczymy co b臋dzie dalej, jestem pe艂na nadziei.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moim sposobem jest dicopeg , kiedy艣 dziecku podawa艂am bo on jest w proszku a czopki j膮 zawsze bola艂y.. Aplikacja nie nale偶y do przyjemnych tak偶e wiadomo. Dicopeg wygra艂 bezapelacyjnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mam czesto zaparcia a wiadomo 偶e do pracy chodzi膰 musze. Nie mog臋 wi臋c stosowa膰 czopk贸w bo ich aplikacja jest problematyczna. Postawi艂am wi臋c na dicopeg kt贸ry jest w saszetkach. Wod臋 w pracy mam zawsze. W kilka chwil lek ju偶 wypity i zaczyna powoli dzia艂a膰 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Popatrz na zdjecie kogos kogo nie lubisz. Obstrukcja murowana!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
u mnie to samo! Ona na mnie nie dziala jakos. Ale dicopeg dzia艂a za艣 b艂yskawicznie. Lubi臋 go bo naturalny jest i skuteczny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pocz膮tkowo furor臋 robi艂y 艣liwki i kompot z suszu. Potem kapusta kiszona. a potem niestety wszystko to mog艂am sobie w buty wsadzi膰. Nie dzia艂a艂o nic. :( teraz stosuj臋 kuracj臋 dicopegiem 10g i widze znacz膮 popraw臋. Czuj臋 si臋 lepiej i zaparcia szybko min臋ly. oby nie powr贸ci艂y

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
RUCH I DUZO WODY!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pr贸bowa艂am wielu metod i zdecydownaie czopki eva/qu ktore dzia艂aj膮 w ciagu 15min od apliakcji sa najszybszym rozwiazaniem tego k艂opotliwego problemu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 late sunshine
Mam ju偶 serdecznie do艣膰 tych wszystkich zio艂owych herbatek. Dzia艂aj膮 zawsze w najmniej odpowiednim momencie! Chyba musz臋 si臋 przeprosi膰 z tymi czopkami skoro tak szybko dzia艂aj膮...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie denerwujcie si臋 dziewczyny to co napisz臋. Zawsze mia艂am bolesne zaparcia. Kiedy艣 spr贸bowa艂am sexu analnego z ch艂opakiem bardzo mi ul偶y艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na mnie czasem dzia艂a kwaszona kapusta, ale najcz臋艣ciej si臋gam po czopki evaqu, one s膮 najskuteczniejsze.

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰