Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mr T

ODpowiem Na Wasze Pytania...

Polecane posty

Gość nonsenes89
jestes wróżką?

jesli tak to ja:29.09.1989 on: 29.05.1986 czy bedziemy na zawsze razem? jesli tak to czy bedziemy szczesliwi ze soba? i kiedy weźmiemy slub? czy wyjedziemy zagranice? jesli tak to kiedy?

jestem teoretykiem... nie bedziecie razem... dlatego,z e Ty ja jego punkcie masz fiola, ze jest dla Ciebie bardzo wazny i boisz sie przyszlosci ze go stracisz... jest to takie silne z enie zdajesz sobie sprawy ze go to juz meczy,,, jesli zreszta chcesz od kazddego wiedziec czy bedziecie razem, nie ufasz w swoja i jego milosc.... wiec odpowiedz juz masz...

ladaco: ciezki jej charakter+ nie przepada az tak za TOba... tzn. moze nie za Toba co za twoimi decyzjami, ktore sa krotko mowiać czasem nie przemyslane, stawiajace twoja zone czasem w sytuacji podbramkowej.... no tez tesciowa widzi ze czasem twoja zona chodzi poddenerwowana, smutna, zalamana... wiec zaraz przypomina mi si ekawal: tesciowa stoi przed drzwiami. - Tesciowa, tak pada, wiec niech lepiej tesciowa idzie do domu:)

Gość Niewiedzącaona
Ok jutro spotykam się z kolesiem z neta... w co się ubrać jak wyglądać i jak się zachować gdy go zobaczę? ( mój przyjaciel chce bym włożyła sukienkę i buty na obcasie czy to będzie odpowiedni strój? )

ja tez mam pytanie... :P czy kiedkolwiek w moim zyciu uda mi sie isc na koncert depeche mode w pelnym skladzie ?

Niewiedzącaona: zalezy czy chcesz cos powaznego w przyszlosci z nim, czy poprostu on ma sie rzucic... Kokosowa bezasluchaj, wydaje mi sie z emasz kompleksy i jestes bardzo czula gdy ktos mowi o Tobie... tak samo uwazasz ze twoj facet to jedna z lepszych rzeczy jakie Ciebie spotkaly.... chcesz go bardzo... ale zeby nie skonczylo sie na chceniu, masz kaprysy, robisz mu jazdy i uwazasz ze to wszystko jeg o wina... zastanow sie....

depeche15: nie ma szans: oni maja za duzo pieniedzy, slawy i juz to lekceważą... teraz im nie robi to roznicy, bilet sprzedany, wiec byle jak zagrac by bylo...

Gość wyczes
czy coś z tego będzie czy czekać ja 02.12.1986 on 25.02.1983

Gość Niepokoj12
ja 12.11.82 Czy dobrze robie wracajac do starej pracy?????

niestety... teraz jest ok, a zdradzisz dokladnie na swieta w grudniu w przyszlym roku.... jednak zlamie Ciebie sumienie i si eprzyznasz, przez co skonczysz...

Gość Niewiedzącaona
Szczerze to mam nadzieje że będzie to coś poważnego ... Przyjeżdża do mnie na cały weekend ... I o seksie w tym czasie ni ma mowy...

Gość czekolada milka.
teraz ja! ja! zrob mi analize :) me pytanie, kiedy poznam jakiegos interesujacego faceta?:) a przynajmniej co zrobic by owe zdarzenie nastąpiło?

jaka to praca, co tam robisz? i co teraz robiles?

Gość panieEKScelencja
buhaha :) ale ludzie są naiwni;)

Niewiedzącaona: wiec ubierz sie tak wiesz, zeby nie myslal ze na to liczysz... czekolada milka: faceta poznasz, jednak duzo czasu jeszcze... dlaczego? bo bardzo o tym myslisz, bardzo to chcesz... a pamietaj, ze nie tutaj sposob... dobrz eze sobie to zakladasz, ale musisz tez dzialac.... odpowiedz sobie najpierw: jakie cechy sa w "wartosciowym" facecie.... i pozniej sumujac wszystko zastanow si egdzie tacy moga wystepowac:)

Gość baarbapapa
jakie cyfry padną w najbliższym losowaniu dużego lotka?

niestaty nie uzyskalam odpowiedzi na swoje pytanie , nie pytalam o nasz zwiazek i nie zgadzam sie z tym co wczesniej napisales ...

Gość czekolada milka.
fakt mysle o tym ale nie nazbyt intensywnie. i nie sądze ze myslenie o tym z chce byc z kims mogło by przeszkodzic w tym celu... bo czemu?

baarbapapa: haha, napewno 33 a reszta?? :) moze ktos zdradzi Kokosowa beza: coz.. moze nie chcesz sobie powiedziec, ja patrzac neuttralnie takie mam odpowiedzi... czekolada milka.: bo jesli czlowiek cos sobie zalozy, i proboje to osiagnac to to osiagnie. ale jesli o czyms mysli w kategoriach zeby tak bylo,z e fajnie gdybym miala.. to bedzi ena odwrot... najprosciej zyc chwila, i poprostu czekac jak sie niespodziewanie pojawi:)

Gość baarbapapa
hej, idziesz po bandzie... podałeś tylko jedną :(

Sami: nie mysl o tym, a nawet nie zauwazysz juz bedziesz miala swojeg przystojniaka! Teraz zajmij sie soba, dbaj o siebie i caly czas sie usmiechaj!

Gość he he mr_t
dobry jestes, szacun ;)

Gość gitarra
ja mam! chłopiec czy dziewczynka? ;)