Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewiedzącaona

Spotkanie przez neta

Polecane posty

Gość Truskawkowa mambaaaaaa
Pierdolicie... Ja 2 tygodnie temu spotkałam się z kolesiem z neta on 23 ja 19 był u mnie przez tydzień i do niczego nie doszło On mieszka w poznaniu ja krakowie cała polska przejechana dla rozmowy dobrej zabawy i wymiany poglądów...TO coś złego? Nie i nie ujednolicajmy... Może wy tak postępujecie :) Tak czy siak Przemek ma do mnie szacunek ja mam do niego jesteśmy parą od 15 dni... I jakoś seks nam nie jest potrzebny

Ehhh i tak cie wyrucha wiec po co ten szał? rozbroil mnie ten tekst ....:D:D:D

A czy Ty kiedyś miałaś w ogóle faceta? W sensie związku? Bo mi się wydaje, że właśnie nie (po Twoim zachowaniu i wypowiedziach). :( Przyjeżdża na cały weekend, a Wy będziecie spacerować trzymając się za rączkę i rozmawiać nocami do rana, tak? P.S. Może w piątek wieczorem będą tylko pocałunki, ale w sobotę w nocy będą już zaawansowane pieszczoty (sfer intymnych!), a w niedzielę stracisz dziewictwo. I w końcu zaczniesz się zachowywać jak normalna dziewczyna. :P

Pie**olicie... Ja 2 tygodnie temu spotkałam się z kolesiem z neta on 23 ja 19 był u mnie przez tydzień i do niczego nie doszło On mieszka w poznaniu ja krakowie cała polska przejechana dla rozmowy dobrej zabawy i wymiany poglądów...TO coś złego? Nie i nie ujednolicajmy... Może wy tak postępujecie Tak czy siak Przemek ma do mnie szacunek ja mam do niego jesteśmy parą od 15 dni... I jakoś seks nam nie jest potrzebny po pierwsze ma twoj ma 23 .. a po drugie w poznaniu pewnie jakas bzyka :D

Gość Niewiedzącaona
Nie no bez jaj 3 w oknach siedzą na pewno krzyśka wypatrują... A to dziwki ;/ A teraz tak serio nie każdy facet jest tobą...Może Krzysiek ma mózg w prawidłowej głowie... No o tobie tego powiedzieć nie można :)

Niewiedzącaona Nie no bez jaj 3 w oknach siedzą na pewno krzyśka wypatrują... A to dzi**i ;/ A teraz tak serio nie każdy facet jest tobą...Może Krzysiek ma mózg w prawidłowej głowie... No o tobie tego powiedzieć nie można Skarbie on mysli glowka a ty tego zrozumiec nie mozesz :D

ja pierdole ale jaja żaden facet nie myśli główką hmm a czy faceci mysla :D :P

depeche o tym mowilam przeciez napisalam glowka a nie glowa :D

regres- malutki blad w twym poscie u gory. miales zapewne na mysli 'bardziej liberalne' poglady , gdyz mniej liberlane oznaczaja jeszcze bardziej konserwatywne czyli takie jakie reprezentuje autorka :)

Gość Niewiedzącaona
Cóż może i wam sie trafi spotkanie przez neta... Wy na bank w pierwszej minucie pójdziecie do łóżka a później będziecie wzajemnymi dziwkami na telefon... Jakie to słodkie i urocze

[zgłoś do usunięcia] Niewiedzącaona Cóż może i wam sie trafi spotkanie przez neta... Wy na bank w pierwszej minucie pójdziecie do łóżka a później będziecie wzajemnymi dzi**ami na telefon... Jakie to słodkie i urocze ojjjj emocji Kolezanko to ty nie umiesz tlamsic :D:D:D depeche jasne juz nie bede zachowalam sie jak gowniara...bo ja na seks cie chcialam zaprosic ...:P:P:P

Cóż może i wam sie trafi spotkanie przez neta... Wy na bank w pierwszej minucie pójdziecie do łóżka a później będziecie wzajemnymi dzi**ami na telefon... Jakie to słodkie i urocze tak, autorka zaklada topik, nawija naiwnie o jakiejs net love story a jak tylko widzi ze prawda jest inna niz sobie wyobraza zjezdza po wszystkich kafeterianych pannach. bravo :D 🖐️

sabide- napisze do ciebie na maila i ustalimy szczegoly ;) ale net musi mi zaczac dzialac porzadnie :P

Gość Niewiedzącaona
Według waszego toku myślenia... dam mu dupy nie bd utrzymywać kontaktu Nie dam też nie

depeche ja mowiłem ze ty jestes mega bystrzak;) zgadza sie :) masz racje własnie o to mi chodziło :D

Gość hihihi heh
tak mi się śmiać chce z autorki, ona rzeczywiście nigdy chłopaka nie miała :) ja poznałam mojego męża przez neta, ale najpierw związek potem seks. Jednak jak sam mężuś mówi - on przyjechał dla seksu, jakbym mu dała to by więcej nie przyjechał. Facet najpierw zawsze ale to zawsze liczy na seks. A autorka niech się bierze gówniara za naukę, albo popyta koleżanek w swoim wieku - o czym marzą 20-letni chłopcy, właśnie chłopcy.

regres ty tez sie na seks z nami umawiasz....bo my dziwki jestesmy :D jak to autorka nas ocenila :D

[zgłoś do usunięcia] hihihi heh tak mi się śmiać chce z autorki, ona rzeczywiście nigdy chłopaka nie miała ja poznałam mojego męża przez neta, ale najpierw związek potem seks. Jednak jak sam mężuś mówi - on przyjechał dla seksu, jakbym mu dała to by więcej nie przyjechał. Facet najpierw zawsze ale to zawsze liczy na seks. A autorka niech się bierze gówniara za naukę, albo popyta koleżanek w swoim wieku - o czym marzą 20-letni chłopcy, właśnie chłopcy nie przetlumaczysz....przejedzie sie to zobaczy :D

Gość Niewiedzącaona
Problem tkwi w tym moja droga ze nawet jeśli przyjedzie dla seksu to ja mu duy nie dam... Ale szanowne towarzystwo tego nie umie zrozumiec ...

hmm ty moze mu dupy nie dasz ale cipke to sobie on sam wezmie :D

[zgłoś do usunięcia] Wredniak Paskudny Oj, nie c*pkę, tylko cycki. Na c*pkę to on musi przyjechać następnym razem. zastanawiam sie czy przyjedzie :P:P

Gość hihihi heh
ci co się najwięcej tłumaczą... sami wiecie :D to bedzie tak, autorka:'nie dam nie dam nie dam, dać czy nie dać? oj dałam dałam... a miałam nie dać' :P:P autorko za badzo starasz się przekonać wszystkich wokół :P

Gość Niewiedzącaona
Na hiszpana nie nie kręci...

regres ty tez sie na seks z nami umawiasz....bo my dzi**i jestesmy \" ja jestem zbyt piękny i zbyt młody by płacić za sex :D ....