Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaMa65

córka pakuje się w związek bez przyszłości

Polecane posty

Gość dfvfdv
mozna byc tak szczesliwym, wierz mi, jesli ona kocha jego, to chce jego a nie innych facetow... tego ne zmieniasz, niech sie kochaja,dajcie im szanse, a jak im nie wyjdzie to nie wyjdzie i juz, bedzie inny facet na jego miejsce, to calkowicie normalne, ale pozowl jej zyc sowim syciem i tyle... bo jesli sie kocha to mozna sie widziec raz an 3 iesiace i czeka sie na to spotkanie z utesknieniem...

Gość czarna blondyneczka
MaMa65 "boje sie ,ze za kilka lat corce odwidzi sie taki zwiazek i co wtedy? " Ja jak się jej odwidzi zwiazek z rówieśnikiem to będzie ok? wg Ciebie? Wy to jednak macie nasrane na starość!!!! Zastanów się co chcesz? Córka szczęśliwa z nieco starszym czy nieszczęsliwa z rówieśnikiem???

takim zachowaniem to tylko, ja zniechecasz do siebie, a jak sie wkurzy to spakuje manatki i tyle ja widziec bedziesz.. moze lepiej postarac sie poznac tego mezczyzne, anizeli oceniac nieznajomych.

Córka szczęśliwa z nieco starszym czy nieszczęsliwa z rówieśnikiem??? ale przeciesz nasza MAMA zaklada ze ze starszym również będzie nieszczesliwa :]

Gość czarna blondyneczka
Jeśli ta MaMa65 jest takim jasnowidzem to niech powie kiedy wygram w totka :P Też się zastanawiam skoro się kochają to dlaczego MaMa twierdzi że to zwiazek bez przyszłości ??

Gość ty stara ruro
napisalas, ze jestes zazdrosna, to może sama chcesz zaliczyc tego żołnierzyka, i zazdroscisz córce ze to jej sie udalo a nie tobie:D stara prukwo :D :classic_cool:🖐️

Gość autokro uważam ...
że Ty się boisz, iż córka zdecyduje się zamieszkać z owym mężczyzną na drugim końcu Polski i nie będziesz jej oraz wnuczki za często widywać. Czyż nie mam racji?

Gość autokro uważam ...
a tak na marginesie... moja siostra była w związku z mundurowym, ślub zaplanowany i cała prawda wychodzi na jaw :( Zdrada za zdradą, dała szansę i znów zdradził. JAk się później przyznał to wszyscy jego koledzy zdradzali :O i on też sobie nie potrafił odmówić :O Do dziś zdradza, ale już nie moją siostrę tylko inne dziewczyny! Nie uogólniam, ale napisałam z własnego doświadczenia!

Twoim życiem też sterowali rodzice? Twoja mama wiedziała lepiej od ciebie co dla ciebie dobre? Twoja córka nie jest tobą, ma prwao do życia swojego, do własnych błędów. Jedynie co mozesz zrobić to ptytulić jak się potknie, żeby wiedziała że ma w tobie oparcie.

Gość MaMa65
nie sadze aby mozna w tym wypadku mowic o milosci... to trwa za krotko. ona chyba sama nie wie czego chce.

Gość Kamilllka
Wbij sobie do glowy, ze to twoja corka wie, co do tego czlowieka czuje. Ty nie musisz.

Gość Yinnnn
powiem tak mamuśko- jestes stara a głupia. Moi rodzice tez mi wmawiali ze moj facet mnie nie kocha, póxniej ze mój narzeczony mnie nie kocha, teraz ze mój maz mnie nie kocha, ze to nie jest miłosc, bla bla, ze jestem ineszczesliwa, itp, ze mnie zostawi z dzieckiem jak urodze itp. a ja jestem w szczesliwym zwiazku... efekt? Jestem zdrowsza jak ich nie widze. Kiedys sie całkowicie odetne od toksycznych starych.

Gość MaMa65
znam ja troche... ona jest jak uciekajaca panna mloda. boi sie stabilizacji. czuje ,ze tym razem tez ucieknie.

Gość Yinnnn
i zycze tobie mącicielska mamusko aby twoja córka olała was i zyła sobie szczesliwie z tym mezczyzna. a jej ojcu (co go krew zalewa) gówno powinno obchodzic z kim sypia jego córka. jest dorosła kobieta i nie wam decydowac o tym z kim jest i czy kocha. chora kobieto , o co ci chodzi???? zazdroscisz córce udanego związku, zazdroscisz ze urpawia seks i jest kochana?

Gość MaMa65
ona nie mowi o szczesciu... zreszta ona nie umie mowic o uczuciach. jest niezdecydowana. wie, co chce w zyciu robic,chce byc samodzielna...a to pewnie tylko kolejny facet w jej zyciu...

Gość MaMa65
zazdroszcze jej troche charakteru.samodzielnosci,checi ksztalcenia sie i realizowania marzen. ... wiem, ze nie mam miedzy takiego uczucia jakie powinno byc. kiedys nawet uslyszalam od corki ,ze mnie nienawidzi. ja ciezko rozgryzc. jest tak zamknieta w sobie. nawet gdy placze to zaciska usta i nic nie mowi

Gość od lat twojej córce
potrzebne jest wsparcie psychiczne, a ty kobieto ją pogrążasz !!

Gość MaMa65
byc moze ... ale moja corka niegdy nie przyzna sie do problemu ,porazki.. woli dusic w sobie to ,co ja meczy... nie martwie sie o nia bo zawsze podnosi sie po upadku... ale troche mnie to przeraza...ze jest taka. probowalam nawiazac kontakt.. ale ona chowa do mnie uraze... i wogole nie chce uzewnetrzniac uczuc

pozwól jej w końcu żyć. Nie wiem jak komuś takiemu jak ty tłumaczyć jaką wielką krzywdę jej wyrządzasz. Czy ty ją kochasz?

Gość od lat twojej córce
zaakceptuj ja taką jaka jest. Twoje wszystkie próby zmian i wpłynięcia na córke dolewaja tylko oliwy do ognia. Wiem co mówie

Gość MaMa65
nie chodzi o brak akceptacji jej osoby. wydaje mi sie ,ze ona sama nie wie do konca czego chce... ale potrzebuje ciepla. moze nawet szuka faceta starszego ,zeby da jej to ,czego nie dawal i nie daje maz.... dosc mam ciaglego sluchania klotni corki z mezem o tamtego faceta

im szybciej się odetnie od Was tym dla niej lepiej.

Gość MaMa65
ona juz sie odciela...

A może ona po prostu chce się ustatkować bo mając dziecko trudno będzie jej znaleść partnera w swoim wieku...

Gość MaMa65
moja corka realizuje uparcie swoj cel.. praca jaka sobie wymarzyla pozwoli jej samodzielnie zyc . ona nie chce faceta , aby ja utrzymywal . ten obecny facet ma duzy ladny dom w duzym miescie ,ale wiem ,ze ona w nim nie zamieszka... taki ma juz charakter. sama nie wiem czego ona szuka. moze ma w glowie jakis obraz ksiecia i go poszukuje ...albo w co watpie perfidnie wykorzystuje faceta do swoich celow... juz sama nie wiem co myslec